Opas USDT-marginaalin vaihtosopimusten kauppaan Huobissa

Tämä on opas äskettäin käynnistettyjen USDT-marginaalisten ikuisten vaihtosopimusten kaupankäynnistä Huobi-kryptovaluutan pörssissä.

Salausvaluuttamarkkinat ovat nousussa, kun uudet sijoittajat ottavat kantaa innovatiivisella alalla. Hintojen ja arvon noustessa virtuaalisen omaisuuden palvelujen tarjoajat, kuten salauspörssit, rakentavat enemmän rahoitusvälineitä ja tuotteita kiinnittääkseen salauksen kauppiaiden kiinnostuksen.

Vuonna 2013 perustettu Huobi-salausvaihto on yksi edelläkävijöistä, jotka tarjoavat laajan valikoiman instrumentteja käyttäjilleen. Pörssi on laajentanut salaukseen keskittyviä rahoitustuotteitaan viime vuosina – lisäämällä laajaa digitaalisen omaisuuden spot-kaupankäynnin tarjontaansa. Salausalueen johdannaiset ovat ilmestyneet yhdessä markkinoiden kanssa, ja Huobi on ollut siellä tavoitteenaan lisätä mahdollisimman monta näistä tuotteista. Huobi Futures on Huobi-konsernin johdannaisalusta.

Futureista, ikuisista vaihtosopimuksista ja optioista poiketen Huobi Futures on pelannut rooliaan helpottaakseen kauppiaiden asemaa tulevissa hinnoissa vedonlyönnissä. Yksi erityinen johdannainen, joka on todistamassa massiivista käyttöönottoa salausmarkkinoilla, on jatkuva vaihtosopimus – jonka avulla kauppiaat voivat lyödä vetoa omaisuuden tulevasta hinnasta ilman ennalta määritettyä viimeistä käyttöpäivää.

Ero USDT- ja Coin-Margined ikuisten vaihtosopimusten välillä

Kuten edellä on selitetty, ikuinen vaihtosopimus on kuin futuurisopimus, mutta sen avulla käyttäjä voi ostaa tai myydä omaisuutta milloin tahansa ilman voimassaolon päättymistä. Tässä johdannaisryhmässä käyttäjillä on mahdollisuus ottaa USDT- tai Coin-marginaaliset ikuiset swapit – molemmat tarjoavat erilaisia ​​etuja ja haittoja.

Joten miten USDT-marginaaliset ja kolikoilla marginaalit vaihtelevat?

USDT-marginaalinen ikuinen vaihtosopimus on lineaarinen sopimus, jossa marginaali tallennetaan USDT-stablecoiniin. Kääntöpuolella kolikoilla marginaalinen ikuinen vaihtosopimus (joka tunnetaan myös nimellä käänteinen ikuinen vaihtosopimus) tallentaa marginaalin valittuun kryptovaluuttaan, esim. Bitcoin (BTC), eetteri (ETH), XRP jne.

Kolikkomarginaalien vaihtosopimuksiin verrattuna USDT-marginaaliset swapit ovat parempia seuraavista syistä:

 • Mahdollistaa yksinkertaisemman ja suoremman laskennan ikuisen swap-sopimuksen voitosta ja tappiosta, toisin kuin kolikoilla marginaaliset swapit. USDT-marginaaliset ikuiset swapit P&L voidaan näyttää lineaarisella käyrällä, ja se on selkeä yhdellä silmäyksellä USDT: ssä.
 • Toiseksi, käänteisissä / kolikoissa marginaalisissa ikuisissa vaihtosopimuksissa marginaali perustuu taustalla olevaan kryptovaluuttaan, kuten BTC / ETH / XRP / LTC / BCH jne., Jotka ovat erittäin epävakaita USDT: hen verrattuna. USDT-marginaaliset ikuiset vaihtosopimukset käyttävät stablecoinia marginaalina, joten kauppiaiden ei tarvitse suojata asemaansa, jotta vältetään salausvaluutan pitämisen riski.

Lue täältä: Lyhytaikaisuuden edut USDT-marginaalinvaihtosopimusten avulla

Huobi USDT -marginaalit pysyvät vaihtosopimukset

Huobi Futures ilmoitti käynnistävänsä USDT-marginaaliset swapit lokakuun puolivälissä, jolloin voit lyödä vetoa salausvarojen tulevasta hinnasta. USDT-marginaalisten ikuisten vaihtosopimusten kaupankäynti antaa sinun pidentää tai lyhentää omaisuuserää, jos luulet hinnan nousevan tai laskevan vastaavasti.

“USDT-marginaaliset swapit suoritetaan 8 tunnin välein ja toteutuneet PnL ja realisoitumattomat PnL siirretään käyttäjän tilisaldoon selvityksen jälkeen”, Huobin julkaisuilmoituksessa lukee.

USDT-marginaaliset ikuiset vaihtosopimukset tarjoavat sinulle 1x – 125x vipuvaikutuksen kaupoissa, jolloin voit käydä kauppaa jopa 125 kertaa tililläsi olevan määrän. Muista kuitenkin, että korkeampi vipuvaikutus tuo sinulle suuremman vaaran selvitystilaan. Vaihda vivutettuihin positioihin varoen!

Tällä hetkellä Huobi tarjoaa 15 kaupankäyntiparia USDT-marginaaleilla, mukaan lukien BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII ja Uniswapin alkuperäinen tunnus, UNI.

Kuinka tilata Huobi USDT-Margined Swaps

Kun olemme oppineet Huobin USDT-marginaalisten ikuisten vaihtosopimusten monimutkaisuudet, selitämme tässä osassa vaiheittaisen oppaan näiden vakiomarkkinoiden marginaalisten positioiden kaupasta.

Askel askeleelta

1. Huobi-tilin avaaminen

Ennen matkan aloittamista USDT-marginaalisella swap-kaupalla sinulla on oltava rekisteröity ja vahvistettu tili Huobi Futures -sivustolla.

 • Siirry viralliselle Huobi-vaihto-verkkosivustolle “Rekisteröidy” -sivu.
 • Kirjoita tietosi tulevalle sivulle, mukaan lukien sähköpostiosoite / puhelinnumero, kansalaisuus, nimi ja salasana.

Huobi

 • Hyväksy “Käyttäjäsopimus”.
 • Napsauta “Rekisteröidy”.

Kun olet kirjautunut sisään, sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus, jossa vaaditaan syöttämään nimesi, valtion myöntämä passi, ajokortti tai henkilötunnus ja lataamaan siitä kuvan.

Sitten vierailehttps://futures.huobi.fm”Ja napsauta” USDT-marginal Swaps ”. Kirjaudu sisään Huobi-tilillesi ja avaa USDT-marginaaliset swapit.

huobi marginaalinen swap

Turvatoimet:

 1. Mahdollistaa kaksitekijän todennuksen (2FA) ottamisen käyttöön lisäsuojausta varten.
 2. Huobi toteuttaa myös muita turvatoimenpiteitä, kuten sähköpostivahvistuksen, rahaston salasanan varmistaakseen varojen turvallisuuden ja puhelintarkastuksen jne.

2. Kuinka tallettaa USDT-varoja tilillesi

 • Kirjaudu sisään Huobi-kaupankäyntitilillesi.
 • Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa saldoa ja valitse USDT-tunnus.

huobi usdt marginaaliset swapit

 • Tarkista USDT-talletusosoitteesi ja lähetä USDT tähän osoitteeseen. Voit halutessasi kopioida talletusosoitteen tai skannata QR-koodin.

HUOMAUTUS: USDT: llä on useita ketjuja, jotka tukevat sitä, mukaan lukien OMNI, ERC20 ja TRC20. Ole varovainen, kun valitset oikean estoketjun ennen rahakkeiden siirtämistä.

 • Kun olet kopioinut, siirry USDT-täytettyyn lompakkoon ja palaa tähän kopioituun osoitteeseen.

kryptovaluuttojen tallettamisesta Huobi Global -vaihtoon.

3. USDT: n siirtäminen spot-lompakosta johdannaisten lompakkoon

Kun olet tallettanut USDT: n “Exchange-tilillesi”, seuraava askel on siirtää tunnukset “Johdannaissopimustilillesi”..

 • Siirry Saldo-välilehdelle. Valitse “Johdannaistili”
 • Valitse vaihdettavat swapit ja valitse “Transfer” -vaihtoehto.
 • Napsauta “Siirto”, valitse siirto “Vaihtotililtä” “Johdannaissopimustilille” ja kirjoita siirrettävä summa.
 • Siirrä sisältö napsauttamalla Vahvista.

huobi

Huobi Futures -tilaustyypit

Voit ottaa aseman USDT-marginaaleilla oleviin ikuisiin swapeihin suoralla markkinaostolla tai tilauksella. Huobi Futures -palvelussa on useita tilauksia, kuten:

Rajajärjestys: Limit-tilauksessa määritetään korkein hinta, jonka haluat ostaa omaisuuden, ja alin hinta, jonka olet valmis myymään tietyn omaisuuden.

Käynnistä järjestys: Tämän tilauksen avulla voit asettaa laukaisuhinnan, tilaushinnan ja määrän etukäteen. Kun viimeisin hinta saavuttaa laukaisuhinnan, järjestelmä tekee tilauksen käyttämällä etukäteen asetettua hintaa ja määrää samalla tavalla kuin limiittitilaus.

Paras tarjous, joka tunnetaan myös nimellä BBO: Tässä tilauksessa sinun odotetaan asettavan vain ostettavaksi haluamasi omaisuuden määrä, järjestelmä ottaa tilauksen vastaan ​​vastustajan viimeisimmän hinnan tällä tilauksella..

Optimaalinen N-järjestys: Voit myös tehdä tilauksia BBO-hintojen perusteella optimaalisen N. sisällä. Tämän avulla voit lieventää tappiosi, jos markkinat vaihtelevat rajusti.

Salama lähellä: (Huobin sivustolta) Flash Close on toiminto, joka auttaa käyttäjiä tekemään tilauksen käyttämällä hintoja optimaalisen 20 sisällä BBO-hintojen perusteella. Ja täyttämättömät osat muunnetaan automaattisesti Limit Orderiksi.

Kuinka aloittaa kaupankäynnin Huobin USDT-marginaalinvaihtosopimuksilla

Ennen kuin aloitat USDT-marginaalisten swap-positioiden avaamisen, sinun on ymmärrettävä joitain keskeisiä termejä:

 • Rahoitusaste: Tämä on maksu, joka maksetaan ostajien ja myyjien välillä sovinnossa 8 tunnin välein. Jos korko on negatiivinen, shortsit joutuvat maksamaan pitkät ja jos positiivinen, pitkät maksavat shortsit.
 • Sijainnin marginaali: Tämä on marginaalin määrä, joka kohdistetaan kaikkiin avoimiin positioihisi. Se lasketaan kaikkien omistamiesi sopimusten alkuarvona jaettuna valitulla vipuvaikutuksella plus realisoitumattomilla voittoilla ja tappioilla.
 • Tilausmarginaali: Vähimmäispääoma, joka vaaditaan avoimien tilausten säilyttämiseen. Se lasketaan kaikkien avoimien tilausten arvona jaettuna valitulla vipuvaikutuksella.

Vaiheittainen kaupankäynti USDT-marginaalinvaihtosopimuksilla

 • Siirry Huobi Globalin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.
 • Napsauta yläpalkissa “Johdannaiset” ja valitse “USDT-marginaaliset swapit”.
 • Valitse tuloksena olevasta “Trading” -sivulta salausvaluutta, jolla haluat käydä kauppaa.

huobi marginaaliset swapit

 • Tee tilaus valitsemalla “Tilaustyyppi” ja täyttämällä haluamasi hinta ja määrä.
 • “Open Long”, jos luulet hinnan nousevan; “Open short”, jos luulet hinnan laskevan.

Johtopäätös

Kuten edellä nähdään, USDT-marginaalisilla ikuisilla swap-kaupoilla on etuja kolikkomarginaaleilla. Volatiliteettiriski poistetaan samalla kun tarjotaan suora ja yksinkertainen lineaarinen menetelmä voiton laskemiseksi. Huobi on USDT-marginaalisten kauppojen edelläkävijä, joka tarjoaa sinulle halvan ja suoran alustan täydentää stablecoin-johdannaiskauppojasi.

(Kuvia Huobi Globalilta)

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me