Pannukakkujen (KAKKU) hintaennuste – mikä on kakun hinta vuonna 2021?

Viimeisen kahden viikon aikana tapahtuneen hämmästyttävän 400% Pancakeswap (CAKE) -hinnan nousun jälkeen useat sijoittajat ovat osoittaneet valtavaa kiinnostusta ja kysyntää merkille. Tässä artikkelissa ennustamme CAKE-tunnuksen tulevan hinnan, ennustamme kuinka korkea hinta voi nousta vuonna 2021, ja Pancakeswapin tulevasta kehityksestä, joka tekee siitä hyvän sijoituksen. 

Solki mukavasti matkalla kuuhun Pancakeswap (CAKE) -haltijoille on nopeampi kuin luulet!

CAKE-tunnuksen nousu

CAKE-tunnus on Pannukakkuja, hajautettu vaihto (DEX), joka on rakennettu Binance Smart Chain (BSC) -kameraan. On kuitenkin tärkeää huomata, että myös muita tunnuksia – FLIP ja SYRUP – luotiin Pancakeswap-alustalle. 

Vuoden 2020 loppupuolella lanseerattu hajautettu sovellus (Dapp) on kasvanut yhdeksi BSC: n suurimmista – kilpailee tasaisesti muiden tunnettujen projektien, kuten Uniswapin ja Sushiswapin kanssa. 

PancakeSwap on eniten käytetty #DeFi tuote DappRadarilla juuri nyt!

Viime viikolla, @PancakeSwap käyttäjäkunta on kasvanut yli 36% ja on saavuttanut 54,4 tuhatta aktiivista lompakkoa! @BinanceChain @c_binance

&# 128071; https://t.co/8fIi22N9DS

– DappRadar (@DappRadar) 10. helmikuuta 2021

Pancakeswap on luonut ainutlaatuisen alustan, jonka avulla käyttäjät voivat kokea minkä tahansa DeFi-ominaisuuden tunnusten vaihtamisesta, panoksesta, maataloudesta ja jopa NFT: stä. Se tarjoaa automaattisen markkinatakaajan (AMM), joka toimii älykkäällä sopimuksella, joka avaa maailman käyttäjille nauttimaan DeFi: n laajasta ja mielenkiintoisesta maailmasta. 

Seuraavissa osioissa keskitymme CAKEn lyhyeen hintahistoriaan, analyytikoidemme ennusteisiin CAKEn hinnasta lähivuosina, kuinka pitkälle hinta voi nousta vuonna 2021, ja lisätään muutama asiantuntijalausunto CAKEn hintatavoitteesta. Eri analyytikoilta kerätyt näytteet ennustavat hinnan vaihtelevan 10 ja 20 dollarin välillä tulevina vuosina. 

CAKE-tunnuksen historia ja hintakehitys

Ennen kuin sukeltaa hintaennusteisiin, katsotaanpa CAKEn lyhyt historia ja miten hinta on kehittynyt sen julkaisun jälkeen vuoden 2020 lopulla. Alkaen 1,40 dollarin tarjoushinnasta, CAKE laski edelleen vuoden 2020 loppupäässä – päättäen vuoden klo alhainen hinta 0,586 dollaria Coinmarketcapin tilastojen mukaan. 

Hämmästyttävää, että Pancakeswapin ja CAKE: n nousu alkoi helmikuussa sen jälkeen, kun sen hallintotunnuksen kysyntä nousi äkillisesti. Tilastot kohteesta DApp-tutka Pancakeswapin käyttäjien määrän ja määrän äkillinen nousu tammikuun lopulla, mikä olisi voinut laukaista CAKEn kysynnän.

dappradarCAKE-tapahtumien määrän ja määrän piikki tammikuun lopussa (Kuva: DApp Radar)

28. tammikuuta CAKE asetti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 1,49 dollariin, mikä edustaa suurta 155 prosentin piikkiä vain kuukaudessa – aloittaen matkan Kuuhun. Kirjoittaessaan CAKE käy kauppaa 6,00 dollarilla, mikä on jyrkkä 25%: n lasku kaikkien aikojen korkeimmasta tasosta, joka asetettiin 10. helmikuuta 2021. 

Tarjolla on yhteensä 112 870 066 CAKE-rahaketta, joiden markkina-arvo on yhteensä 680 miljoonaa dollaria, mikä asettaa kolikon 75. suurimmaksi salausprojektiksi CMC-listalle. 

Kakun hinnan ennuste – Kuinka pitkälle kakku-tunnuksen hinta voi nousta vuonna 2021?

Jo 1200% tänä vuonna CAKE-merkki ei näytä hidastuvan pian. Tässä osiossa keskitymme CAKEn tuleviin hintaennusteisiin – keskitymme merkin lyhyen ja pitkän aikavälin näkymiin. 

kolikkomarkkinatCAKE-tunnuksen vuotuinen suorituskyky (Kuva: Coinmarketcap.com)

Helpoin tapa tehdä ennusteita hajautetulle vaihtotunnukselle on tarkastelemalla sen edellistä hintaa ja syntyvän projektin perustekijöitä. RSI-, MA-tasot ja tuki / vastus päivittäisissä kaavioissa ennustamme, että CAKEn hinta vaihtelee 8-15 dollarin välillä vuonna 2021. 

Mikä on CAKE / USD: n pitkän aikavälin hintaennuste?

Binance Smart -ketjuun rakennettavan Pancakeswapin ainutlaatuisuus tekee CAKEsta hyvän oston pitkällä aikavälillä. Yhteys Binanceen antaa hajautetulle pörssille laajan verkoston omaisuuseriin, skaalautuvan ja korkean suoritustason alustan ja alhaiset palkkiot. Jos skaalautuvuus ja korkeat kaasumaksut jatkuvat edelleen Ethereumilla, odota Pancakeswap-kysynnän kasvua – mikä voi olla nouseva myös CAKE: lle. 

Toinen tapa ennustaa CAKE: n tulevaa hintaa on analysoida DEX: n volyymit, joiden nousu on yli 2,8 miljardia dollaria viime kuussa – 427%: n nousu viime kuussa. Jos CAKEn hinta jäljittelee transaktioiden volyymin kasvua, voimme nähdä hintojen laskeutuvan yli 10 dollaria tulevina kuukausina. 

Muista, että CAKE on edelleen orastava projekti ja sillä on myös riskinsä. Kehotamme kaikkia, jotka ostavat kolikon, tekemään niin varoen. 

Nousisiko kakun hinta edelleen?

Ensisijainen syy Cake-tunnuksen hinnan vetämiseen johtuu Binance Smart Chainin kysynnän ja määrän kasvusta, joka on myöhemmin tehnyt minkä tahansa alustan perusteella perustuvan merkin tai protokollan nousun, olipa se sitten kakku tai BNB. Kakkutunnus kävi kauppaa alle yhden dollarin muutama viikko sitten, ja koska BSC otti etualan defi- ja ERC-20-tapahtumien käsittelyssä, Cake on noussut yli 18 dollariin. Nousun voimakkuus voidaan ymmärtää siitä, että se käänsi lyhyesti Sushia markkina-arvoksi.

Se on totta, @PancakeSwap juuri käännetty $ Sushi! pic.twitter.com/Gd7rRE3tXX

– Prodigy (@Prodigy_ETH) 19. helmikuuta 2021

Kakkujen hinnat nousevat synkronoituna BNB: n hintaliikkeen ja Binance Smart -ketjun kasvavan volyymin kanssa, liittyvä projekti jatkaisi nousua, kunnes Ethereum-verkko ratkaisee skaalautuvuuskysymyksensä.

Analyytikoiden näkemys CAKEn hinnasta

CAKEn hinnan ja alustan volyymien nousu on tyytyväinen kolikon uuteen seurantaan – jopa kriitikot ovat alkaneet uskoa siihen. Huolimatta Pancakeswapin, The Block -tutkijan ja salauksen harrastajan keskitetystä luonteesta, Larry Cermak totesi alustan valmistamien määrien olevan “melko vaikuttavia” ja odottaa CAKEn hinnan lyhytaikaista nousua. 

Keskitetty vai ei, jos tämä määrä ylläpitää eikä se ole vain poikkeama, tämä on melko vaikuttava. Näin tapahtuu, kun ketjutapahtumat tulevat liian kalliiksi vähittäiskauppaa etsivälle mahdollisuudelle https://t.co/fl0ai1wCLG

– Larry Cermak (@lawmaster) 10. helmikuuta 2021

Yksi Twitter-käyttäjä, Moneycaller, odottaa CAKEn seuraavan kilpailijansa – SUSHI – reittiä ja saavuttavan vähintään 16 dollaria tulevina kuukausina. Hän epäilee kuitenkin, pystyykö hinta hajottamaan Uniswapin suurimmaksi DEX-projektiksi – tällä hetkellä 21 dollaria. 

Ei epäilystäkään $ kakku seuraa $ sushi hinta, mutta meidän on katsottava, voiko se ylittää $ uni

– Raha (@_Moneycaller) 12. helmikuuta 2021

Johtopäätös 

CAKE tarjoaa sinulle terveellisen mahdollisuuden sijoittaa ja lisätä tuottoa tulevaisuudessa, mutta siihen liittyy myös omat riskinsä. Suosittelemme, että sijoitat vain sen, mitä olet valmis menettämään, ja tee se varoen. CAKE-reitti näyttää kuitenkin nousevalta vuodelta 2022 ja 2023 nousevalta, joten sijoittajat voivat olla optimistisia tulevaisuuden suhteen. 

Lopuksi Pancakeswapin tulevaisuus riippuu vahvasti Binancesta ja BSC: stä – kahdesta projektista, joista on tullut Binancen toimitusjohtajan Changpeng Zhaon markkinointipiste. Pancakeswap-panos – sekä kehitys- että markkinointitoiminnot antavat erittäin optimistiset näkymät CAKE: n 15 dollariin. 

UKK

  • Onko pannukakkujen vaihto turvallista?

Pannukakunvaihto on hyvä sijoitus varhaisille sijoittajille, jotka ovat valmiita ajamaan DeFi-aallon kanssa. Projektin tarkastaa myös CertiK, ja sitä tukee maailman suurin salauspörssi Binance, mikä tekee siitä vankan projektin.  

  • Onko CAKE hyvä sijoitus?

Jos investoit CAKE-palveluun vuoden 2021 alussa, olisit voinut lisätä omistustasi 1200% + osoittamalla, että merkki on hyvä sijoitus. Perusteet näyttävät myös vakailta, kun hajautetun vaihdon volyymit kasvavat, ja Binance-tuki maksaa myös valtavan roolin kolikon tulevaisuudessa.

  • Mikä on kakun hinta yhden vuoden aikana?

Analyysimme mukaan CAKE-tunnuksen hinta vaihtelee välillä 8-15 dollaria vuonna 2021. Tämä tarkoittaa, että jos investoit 100 dollaria CAKE: iin tänään, voit odottaa saavansa noin 133 – 250 dollaria helmikuuhun 2022.. 

  • Mikä on kakun hintaennuste vuonna 2030?

CAKE-tunnus antaa erittäin optimistisen ilmeen lyhyellä aikavälillä, mutta pitkällä aikavälillä voi olla epäselvä. Empiirisen analyysimme mukaan CAKE-hintaennuste vuonna 2030 on 19,95 dollaria, mikä osoittaa, että tunnuksen kasvu saattaa hidastua tämän vuosikymmenen viimeisiin vuosiin. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me