Viisi parasta IOTA-hanaa – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

5 parasta IOTA-hanaa

Kryptovaluutat ovat ostaneet maailmalle paljon uusia käsitteitä, joita ei ole koskaan ennen nähty tai kuultu.

Salaushanat yhdessä sellaisessa työkalussa, joka vetää monia ihmisiä kohti ilmaisia ​​tarjouksiaan ja on myös tullut loistava tapa mainostaa ja markkinoida kolikkoa. Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, salaushanat ovat verkkosivuja tai sivustoja, jotka tarjoavat salauksia vastineeksi mikrotehtävien suorittamisesta, kuten mainosten katselemisesta tai pienten pulmien tai captchojen ratkaisemisesta..

On ollut useita hanasivustoja, joista on tullut kuuluisia ja jotka ovat houkutelleet paljon ihmisiä kohti heitä, mutta eivät kaikki ole olleet todella kannattavia suunnitelmattoman toiminnan tai hanojen parissa, jotka jakavat ei niin arvokkaita kolikoita.

Vaikka alkuvuosina kaikki hanat keskittyivät vain kohti Bitcoineja, viime vuosina monet altcoin-hanat ovat ponnahtaneet esiin ja liimattu niihin paljon harrastajia. Näiden altcoiinien joukossa IOTA-hanat ovat myös saaneet paljon pitoa, koska monet ihmiset uskovat, että IOTA voisi olla kolikko, jolla voi olla suuri hintahyppy tulevina vuosina.

Mikä on IOTA?

IOTAn keksi IOTA-säätiö, joka teki onnistuneen salausmarkkinoiden debyytin noin vuonna 2015.

Projektin ja kolikon tarkoituksena oli mahdollistaa esineiden internet. Perustajayritys projektin takana, IOTA-säätiö, ei ole voittoa tavoittelematon organisaatio, ja sillä on täysi vastuu verkon toiminnasta ja siitä, kuinka se jatkaa kasvuaan tulevaisuudessa. Säätiöllä on myös vastuu sellaisen strategisen kumppanuuden luomisesta, joka on projektin parantamisen varassa. Vaikka kehitys etenee hyvin, projekti on jo kasvanut ja solminut erinomaisia ​​kumppanuuksia suurten yritysten kanssa ympäri maailmaa, joihin kuuluvat Volkswagen, Samsung, Bosch ja Fujitsu.

Monien katuanalyytikkojen mukaan IOTA teknologiana on varsin vallankumouksellinen, koska se yrittää luoda uuden tiedonsiirto- ja tapahtumien selvityskerroksen esineiden internetille (IoT), joka itse on mainostettu tekniikan tulevaisuudeksi. Kolikko perustuu uuteen hajautettuun kirjanpitotekniikkaan (DTL), jota kutsutaan tanguksiiksi ja jonka uskotaan voittavan nykyisten lohkoketjujen puutteet ja tehottomat suunnitteluviat. Tämä tarkoittaa, että kaivostoimintaa ei tarvita, koska ei ole lohkoja ja lohkoketjuja. Sen sijaan IOTA tuo erittäin uuden tavan päästä yksimielisyyteen, joka tosiasiassa on peer to peer -järjestelmä ja täysin hajautettu.

Lohkojärjestelmän poistamiseksi IOTA: n sotku yrittää löytää ratkaisuja parempiin skaalausvaihtoehtoihin. Tanglessa jokaisen tapahtuman luojan on tehtävä jonkin verran laskennallista työtä ja hyväksyttävä vähintään kaksi edellistä tapahtumaa ennen kuin tapahtuma käydään läpi. Tätä voidaan pitää IOTA-sopimuksessa ilman minkäänlaisia ​​maksuja, joita voidaan pitää palkkiona yhteistyöstä, muiden auttamisesta ja verkon turvaamisesta.

IOTA Tangle Illustrated– IOTA Tangle Illustrated

Miksi yhteisö suhtautuu optimistisesti IOTAan?

IOTA: lla katsotaan olevan kirkas tulevaisuus muiden kryptovaluuttojen joukossa, koska se on laitos asia, joka itsensä mainitaan olevan teknologian tulevaisuus – Internet of Things.

Projektiryhmä on toteuttanut kaikki oikeat vaiheet osoittaakseen, että siitä tulee tulevaisuuden kolikko. Tiimin tekemät perustavanlaatuiset vaiheet houkuttelevat todella paljon ihmisiä ostamaan IOTAa ja pitämään myös sen hanat aktiivisina.

 • Hyvät kumppanuudet: IOTA-tiimillä on paljon hyviä kumppanuuksia, jotka voivat tuoda sen käytön todelliseen maailmaan – unelma, jota useimmat salausprojektit haluavat. Sen CISCO, Samsung ja Volkswagen ovat valinneet IOTA: n testaamaan tekniikkaansa. Itse asiassa jopa Taipein kaupunki testaa IOTA: ta myöntämään kansalaisilleen henkilökortteja, jotka perustuvat Tangleen.
 • IoT on seuraava iso asia: IoT on kaikkialla, joten se voisi olla sen edistäjä IOTA ja miksi maailma on hitaasti siirtymässä sen taakse. B2B-menojen odotetaan nousevan IoT-tekniikoille, ohjelmistoille, sovelluksille ja ratkaisuille 250 miljardia euroa (267 miljardia dollaria) vuoteen 2020 mennessä. Ja sellaisille markkinoille IOTA on kohdistanut.
 • Ylivoimainen tekniikka: Aikana, jolloin edes suurimmat estoketjut eivät ole pystyneet pysymään poissa ongelmista ja kamppailevat, IOTA on juuri antanut maailmalle ratkaisun, joka voi olla hyvä vaihtoehto. Joten IOTA ei tarjoa vain vaihtoehtoista tekniikkaa, mutta jotain on näkyvämpi ja lovi edellä.

Vaikka joukkueella on vielä paljon tehtävää IOTA: lla ja sen Tanglella, mutta pelissä on tarpeeksi lihaa, joka pitää kaikki koukussa kolikon päällä, ja siksi monet ihmiset kiinnittyvät IOTA-hanoihin. Siksi ajattelimme tuoda ne sinulle parhaiten, mistä saat ilmaiset IOTA: t.

Parhaat IOTA-hanat

Yhdessä näkymässä tässä ovat parhaat IOTA-hanat ja niiden tärkeimmät ominaisuudet –

Hanan nimi Tärkeimmät ominaisuudet
MinunIOTA
 • Vaatii käyttäjältä hyvin vähän tai ei lainkaan työtä.
 • Se on hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää 
 • Hana on yksi parhaista maksajista ja ilman rajoituksia
 • Ei viivytä maksuja, jotka ovat yleensä päivän sisällä.
IOTA-hana
 • Auttaa ihmisiä oppimaan ja ymmärtämään IOTA: ta ja Tanglea.
 • Peruutuspyyntö on täytettävä
 • Kerran päivässä peruuttaminen
 • Rajoittaa petosmahdollisuuksia, kun lisäohjeet lähetetään sähköpostitse toimimaan 
IOTAFaucet Reddit
 • Se jakaa palkkioita käyttäjille, kun he lähettävät aliverkkoon.
 • Se vaatii käyttäjän vähemmän työtä
 • Erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttäjille
 • Hanat antavat hyvän palkan, noin 20 IOTA postia kohden
 • Se sallii kuusi virkaa päivässä
IOTA Boombitcoins
 • Käyttäjän on työskenneltävä 5 minuutin välein uuden Captchan ratkaisemiseksi.
 • Hana on erittäin käyttäjäystävällinen 
 • Hanan voitto on kunnollinen ja maksaa jopa 1200 tunnissa
 • Kun käyttäjä saavuttaa 100 000 IOTA: ta, hän voi pyytää nostoa ja maksu suoritetaan 12 tunnissa 
IOTAlottery Reddit
 • Arpajaiset ovat vain yksi lippu yhdelle käyttäjälle
 • Lipun hinta on +10 000 IOTA
 • Arpajaiset arvonta tapahtuu vain kerran kuukaudessa 

1. MioneIOTA

Tämä hana-sivusto, joka todella tekee käyttäjistä minun Moneroni ja maksaa heille IOTA: ssa. Tämä pätee useimpiin IOTA-hanoihin, joissa käyttäjiä pyydetään kaivamaan Monero IOTA: lle, koska Monero on edelleen lohkoketju ja IOTA ei. Mutta mikä tekee MioneIOTAsta erilaisen, se vaatii käyttäjältä vähemmän työtä. Se on myös yksi parhaiten maksavista hanoista, koska se on kaivosteho, jonka käyttäjän järjestelmä voi tarjota. Hana maksaa myös heti, eikä sillä ole päivittäistä rajoitusta nostolle

2. IOTA-hana

Tämä hana on kokeellinen ja beeta-projekti, jonka tarkoituksena on kehittää todellinen hana niin, että se voi jakaa ilmaisia ​​IOTA: ita jakeluun ja antaa myös useammille ihmisille mahdollisuuden saada koulutusta ja tutustua IOTAan, sen Tangle-tekniikkaan ja sen eroihin. Koska hana on kokeellinen, sillä on joitain sääntöjä, jotka eroavat toisistaan, kuten jokaisen käyttäjän odotetaan nostavan vain yhden päivässä ja vastaanottavansa kolikot, käyttäjän on täytettävä ja lähetettävä nostopyyntölomake. Lähetä mikä käyttäjä saa sähköpostin ohjeista

3. IOTAFaucet Reddit

Toinen hana, joka antaa käyttäjille melko kohtuullisen palkan ilman paljon työtä. Sivuston käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja siinä on helppo navigoida. Hana pyytää käyttäjiä lähettämään uuden viestin nykyisellä lauseella ja saamaan ilmaiset rahakkeet. Jokainen käyttäjä saa kuusi viestiä päivässä. Hanasta maksettava palkka on melko kunnollinen, ja jokaisesta postista käyttäjät saavat jopa 20 IOTA: ta.

4. IOTA Boombitcoins

Boombitcoins on yksi IOTA: n parhaiten maksavista sivustoista ja antaa käyttäjille mahdollisuuden vetää yli 100000 IOTA: ta maksamalla alle 12 tunnissa. Maksimoidakseen maksunsa käyttäjän on tehtävä 100 IOTA: n vaatimus 1000 kertaa. Hana vaatii käyttäjiltä vaivaa viiden minuutin välein ja pitää käyttäjän siten melko kiireisenä ja varpaissa viiden minuutin välein. Jopa viiden minuutin välein hana on melko helppo käyttää, joten sen navigointi verkkosivustolla.

5. IOTAlottery Reddit

Tämä hana on rakennettu kuin arpajaiset, joissa kaikki riippuu onnesta. Tämä arvonta tapahtuu vain kerran kuukaudessa ja ehdottomasti, jos käyttäjä pitää lottojärjestelmästä ja sen jännityksestä sen ympärillä. Tämän arpajaisten onnekas voittaja maksetaan IOTA: issa, jotka voidaan vaihtaa saadaksesi käteistä milloin tahansa käyttäjän haluamana. Käyttäjä voi osallistua ja saada lipun osallistua arpajaisiin, ja hänen on talletettava 10000 IOTA. Tämän hanan katsotaan olevan hyvä sijoitus riskinottajille.

Saatat myös pitää: Salaushanat 101: Onko Moon Litecoin paras litecoin-hana

Johtopäätös

On aivan selvää, että IOTA on kolikko, joka voi jäädä tänne hetkeksi, ja ihmiset etsivät yhä useampia hanoja, kun heidän mielestään on IOTA: n arvoinen. Puhtaan IOTA-hanan löytäminen on edelleen vaikeaa, koska kolikko ei ole kaivettavissa, mutta silti kaikki siihen liittyvät aktiviteetit ja sikäli kuin käyttäjät saavat IOTA: n, se on melko hyvä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me