ICO-projekter, der overlevede og vil trives i 2021

For de ivrige tilhængere af kryptokurrency husker vi alle ICO-dille i 2017. ICO’er var i spidsen for alt krypto i det år. For at få en idé om, hvor massive ICO’er var i 2017, samlede ICO’er kun 225 millioner dollars i 2016. Dette er enormt dværg af det beløb, der blev samlet i 2017, hvilket var tæt på 6 milliarder dollars. ICO’er var meget indflydelsesrige med at ændre cryptocurrency-fortællingerne med hensyn til vedtagelse og tiltrække nye investorer til sektoren.

På trods af det enorme indtryk, ICO’er efterlod i kryptoverdenen, viste det sig ikke at hvert projekt var en succes. For eksempel var de vellykkede projekter, der kom ud af ICO-løbet i 2017, ikke op til halvdelen af ​​det samlede antal ICO’er. Mange projekter mislykkedes, og endda nogle, der startede, døde til sidst undervejs. Ikke desto mindre er der stadig nogle, der startede og vil blomstre i 2021.

Et nærmere kig på ICOs Bull Run fra 2017

ICO’er startede ikke i 2017, men det år ændrede sig meget for kryptoindustrien med hensyn til indledende mønttilbud. Det ændrede ansigtet med crowdfunding med native tokens, der giver et nyt middel til at skaffe midler via fiat eller cryptos som bitcoin og ethereum. ICO’er var måder, hvorpå krypto-startups tilbød deres egen kryptovaluta. Statistikker viste, at disse startups var i stand til at skaffe milliarder af dollars i løbet af 2017.

At købe disse kryptoer var ikke en garanti for, at disse projekter lykkes eller endda fortsætter, da køberne ikke har meget indflydelse på den retning, projekterne tog. Desuden betyder manglen på et styrende organ, der fører tilsyn med markedet, at disse projekter ikke kan drages til ansvar. En masse ICO’er blev kørt af svindlere, der ønskede at tjene en hurtig satsning med mere end 80% drevet af svindlere. Ikke desto mindre var der stadig ægte projekter, der blev opretholdt med succes. Undersøgelser viste, at 70% af fundraising gennem token-salg gik til ægte projekter.

Går forbi Deadcoins-rapport, mere end tusind mønter har sparket spanden. Dette peger på det enorme antal kryptoprojekter, der ikke leverede deres ICO-løfter. Der er også ægte projekter, der leverede et godt produkt, men i sidste ende ikke leverede et godt investeringsafkast. Markedsforholdene for det følgende år 2018 hjalp heller ikke sagen. Markedet i 2018 hjalp med at normalisere branchen, hvilket sluttede ICO-vanvidet i 2017. Fidusmønterne blev gradvist filtreret ud, så projekterne var dårligt udført. 

Projekter, der overlevede ICO’er og vil trives i 2021

TRON (TRX)

TRON kom stærkt ud under ICO-fasen, der fandt sted i September 2017. Den når hurtigt sit hårde loft på $ 70 mio., Og det fortæller dig, hvor højt det er vurderet hos investorer. Det vil hjælpe at vide, at grundlægger Justin Sun er Jack Ma’s protégé. Selve projektet giver værdi, som investorer finder tiltalende som en international decentraliseret digital indholdsplatform baseret på distribueret lagringsteknologi. Da dets oprindelige token TRX var tilgængelig til salg, er tokens værdi steget fra 0,001091 $ i 2017 til 0,024252 $ i 2020, fortsætter med at nå en heltidshøjde på $ 0,300363 i 2018.

TRON har været i en opadgående bane i nyere tid, og det forventes at nå $ 0,03-mærket ved udgangen af ​​året eller begyndelsen af ​​2021. Går efter rapporten af handelsdyr, forudsigelsen for TRON er fortsat høj i 2021.

Fusion (FSN)

Fusion-projektet lancerede sin ICO i februar 2017 og vil samle omkring $ 42,2 mio i token-salg efter ICO. Projektet blev bygget med blockchain-interoperabilitet i tankerne for at gøre det muligt for brugere at handle på tværs af forskellige blockchains. Dette har gjort det muligt for flere DApps at kapitalisere på at bygge videre på Fusion-kæden. Bortset fra transaktioner på tværs af kæden tilbyder Fusion-platformen også krydsdatasourcing og tværorganisationstjenester via brug af smarte kontrakter. En af de ting, der sandsynligvis tiltrak investorer til projektet, er også sikkerhed med platformen ved hjælp af Distribueret kontrol højre styring (DCRM) til aktivsikkerhed.

Fremskrivninger kommer fra handelsdyr viser en positiv vækst for Fusion i 2021. Prisen forventes at stige fra den nuværende pris på $ 0,2390486 og nå så højt som $ 0,4761077 med et gennemsnit på $ 0,389518. En anden projektion fra digitale mønter viser, at Fusion kan nå så højt som $ 0,60629471 i 2021. Begge fremskrivninger indikerer, at FSN kan blomstre, kommer 2021 og kan være en værdig investering, der giver dig et betydeligt afkast af din investering. 

Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)

Brendan Eich, som også er medstifter af Firefox / Mozilla, oprettede BAT-token. Målet er at transformere digitale reklamer via blockchain ved at etablere et decentraliseret marked for at linke brugere, udgivere og annoncører. BAT er et ethereum-baseret token, og det er det native token for den Brave browser. Det giver brugerne mulighed for at tjene penge på deres annonceoplevelse og eliminere unødvendige annonceudgifter. Da BAT lancerede sin ICO i 2017, akkumulerede den en svimlende $ 35 millioner på kun 30 sekunder. Dette forårsagede en vis kontrovers med hensyn til processen med ICO, hvor 5 brugere købte halvdelen af ​​tokens levering.

Forudsigelsen for BAT-token er at forvente, at den har en positivt projektil for 2021. Tokenprisen forventes at stige fra den nuværende pris på $ 0,17784180 og nå så højt som $ 0,33222797 inden november næste år. Den gennemsnitlige pris for token forventes at afvikle omkring $ 0.2603704 kommer 2021.

EOS

På en lignende måde som Ethereum er EOS en blockchain oprettet til vært DApps med kapacitet til at være vært for tusind transaktioner hvert sekund minus gebyrer på kæden for disse transaktioner. EOS-blockchain muliggør vandret og lodret skalering af DApps. Blockchain har EOS utility token og EOS.IO, der fungerer på samme måde som et computer OS. For at bygge DApps på blockchain skal udvikleren bare holde EOS-token. ICO til symbolet blev lanceret den 25. juni 2017 og sluttede det følgende år den 8. juni. Ca. 4.197.956.135 $ blev rejst ved hjælp af denne unikke metode til en årlig ICO.

I øjeblikket handler EOS-token på omkring $ 2,33 pr. Token og det projiceres at stige til et gennemsnit på $ 2,49 i 2021 med den højeste gevinst, der anslås til at være omkring $ 3,05. ROI er lille sammenlignet med de andre mønter, vi hidtil har diskuteret. Det er dog stadig blandt de mønter, der forventes at trives, kommer 2021.

0x (ZRX)

0x-projektet er en decentral udveksling oprettet for at tillade peer2peer-udveksling af ethereum-baserede mønter. DEX i sig selv er ethereum-baseret, og brugere kan udveksle forskellige typer aktiver som fast ejendom, aktier og meget mere ved hjælp af tokens. Protokollen sigter mod at tilskynde DApps interoperabilitet. Tokenet til 0x-platformen hedder ZRX, og det fungerer på to vigtige måder. Den første nøglefunktion er at give brugerne autoritet over styring over protokoludviklingen. Dit autoritetsniveau bestemmes af mængden af ​​token, du har. Den anden nøglefunktion bruger token til betaling af handelsgebyrer til Relayers for leveret service.

Token ICO startede i august 2017 og sluttede i samme måned og hævede $ 24 mio. I tokensalg. Det ROI siden ICO har været 6,54x på USD, 4,96x på ETH og 2,01x på BTC. Går forbi prognose fra handelsdyr, prisen forventes at stige fra den nuværende pris på $ 0,3105097 for at nå et gennemsnit på $ 0,4272899 inden udgangen af ​​2021.

ChainLink (LINK)

Chainlink er en blockchain-baseret oracle-netværk opgave med levering af live data til smarte kontrakter. Det decentrale oracle-netværk af Chainlink er fokuseret på at sikre, at de tilgængelige data til noderne i blockchain er korrekte og sikre, at disse noder fungerer korrekt. Chainlink-native-token kaldes LINK, og det er den betalingsform, der er tilgængelig til betaling af tjenester inden for netværket. Protokollen organiserede dens ICO i 2017 og det drev projektet ind i offentlighedens øje og hævede et betydeligt beløb på $ 32 mio.

Det projektion for Chainlink for 2021 ser lovende ud med symbolet forudsagt at nå et gennemsnit på $ 11.138 om et år fra den nuværende pris på $ 10.160. Det forventes at nå så højt som $ 14,137 inden december 2021.

Polka prik

Dette projekt er udråbt som næste generations blockchain-netværk der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse via flere forskellige blokkæder via et enkelt netværk. Det er bygget til at forbedre interoperabilitet og bryde internetmonopoler, samtidig med at det giver forbedret skalerbarhed, optimering og selvstyre. Dens oprindelige token kaldes DOT. Den token ICO var udsolgt den 3. dag i hvad der var en meget vellykket ICO, der rejste en kæmpestor $ 144.630.000. Dette er dog ikke uden nogle kontroverser da den investerede fond blev låst i 2 år efter ICO.

Du kan forvente, at mønten også trives i 2021 med fremskrivningerne viser, at token-prisen vil stige fra den nuværende pris på $ 3,94000 for at nå så højt som $ 4,92857 inden december næste år.

Konklusion

Kryptomarkedet er udsat for masser af bevægelser op og ned, og disse fremskrivninger er baseret på historiske data kombineret med AI-algoritmer for at forudsige. Prisfremskrivningerne er ikke sikre, men en indikator for den sandsynlige bevægelse af tokenprisen i løbet af det næste år.

Bemærk: Alle de økonomiske og forudsigelige data i denne artikel er rent informative og oversættes ikke til nogen finansiel rådgivning eller investeringsrådgivning. Forfatteren tager ikke noget ansvar for investeringsresultater baseret på artiklen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me