Viisi parasta vertaisverkkopankkia (P2P) Intiassa

Intian kryptovaluuttaekosysteemi on kasvamassa salauksen haltijoiden lukumäärässä, vaihdetuissa määrissä, käytettävissä olevissa pörsseissä ja alan kehityksessä. Varsinkin Bitcoin (BTC) on todistamassa kysynnän kasvua Intiassa uusien vertaisverkkopörssien (P2P) lisääntyessä viime kuukausina.. 

Viime vuosina P2P-pörssit ovat heränneet eloon ja haastaneet keskitetyt pörssit tarjoamalla käyttäjille suoran markkinapaikan ostamaan BTC: tä, jolla on vähän KYC-vaatimuksia ja muita kuin vapaudenhoitopalveluja. Kehityksen nousevissa maissa, kuten Intiassa, P2P-teollisuus on saamassa vetovoimaa niin paljon, että keskitetyt pörssit, kuten OKEX, alkoivat tarjota vertaismarkkinoita. 

P2P-vaihdon kasvu Intiassa

Sen jälkeen kun Intian korkein oikeus kumosi keskuspankin – Reserve Bank of India (RBI) – salauskiellon, Bitcoin P2P -markkinat ovat nousseet uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin arvoihin maassa. UsefulTulipsin mukaan viikoittainen kauppa kahden tärkeimmän P2P Bitcoin -vaihdon, LocalBitcoinsin ja Paxfulin, välillä oli ennätyksellisen korkea, 4,4 miljoonaa dollaria 4. elokuuta päättyneellä viikolla.. 

Localbitcoin PaxfulYhdistetyt Bitcoin P2P -kauppakaaviot Intian Paxful (violetti) ja LocalBitcoins (sininen) kaupoissa (Kuva: Usefultuips)

Ennen kuin katsomme joitain Intian parhaista P2P BTC -vaihdoista, astutaan taaksepäin ja keskitytään siihen, miten P2P-vaihdot toimivat ja miksi ne ovat tärkeitä. 

Peer-to-peer-Bitcoin-pörssit eroavat tavallisista keskitetyistä salausvaihdoista siinä, että ostat BTC: n suoraan henkilöltä, joka asettaa hinnan tilauskannan sijaan. P2P-pörssien avulla käyttäjät voivat löytää parhaan hinnan Bitcoinille ja tarjota luettelon maksuvaihtoehdoista. 

Jotkut P2P Bitcoin -vaihdon eduista sisältävät alhaiset kaupankäyntimaksut, yksityisyyden suojan ja vapausrangaistukset, jotka vähentävät yhden epäonnistumisen hyökkäyksiä. Hakkerointien ja huijausten minimoimiseksi Bitcoin P2P -palvelut tarjoavat escrow-palveluja kauppojen aikana.

Taulukko 1: Vertailu P2P: n parhaimpien Bitcoin-pörssien välillä Intiassa

  Vaihto Talletusmaksut Useiden kolikoiden tuki Maksuvaihtoehdot Turvallisuus KYC / AML
PaikallisetBitcoins Ei Ei Useita Korkea Korkea
OKEX P2P Ei Joo Useita Erinomainen Kohtalainen
Häiritsevä Ei Ei Useita Korkea Matala
WazirX Ei Ei Useita Erinomainen Korkea
Binance P2P Ei Joo Useita Erinomainen Erittäin korkea

Joten, jotka ovat joitain parhaista P2P Bitcoin -vaihdoista Intiassa?

1. Vaikeita 

Perustajat vuonna 2015 Ray Youssef ja Artur Schaback, Häiritsevä, maailmanlaajuinen P2P vain Bitcoin -vaihto on kasvanut suurimmaksi P2P-pörssiksi kaupankäyntimäärissä eri puolilla Intiaa. Alla olevasta kaaviosta käy ilmi Paxfulin kaupankäynnin volyymien kasvu vuonna 2020. 

HäiritseväHäiritsevä

P2P-pörssi tarjoaa yli 300 maksuvaihtoehtoa, mukaan lukien pankkisiirrot, luotto- / maksukortit, online-lompakot ja kryptovaluutat. 337 vaihtoehdosta 26 on salausta tukevia lompakoita, mukaan lukien USDt, DOGE, ETH, XRP, LTC, NEM jne.. 

HäiritseväIlmapallot: Vaivaton päivittäinen kaupankäyntimäärä vuoden 2020 aikana (Kuva: Usefultulips)

Vaikeita palkkioita veloitetaan 0,5%: sta 5%: iin valitun maksutavan mukaan ilman ostajilta veloituksia. Ulkopuolisten lompakoiden nostot Paxful-lompakosta veloitetaan 0,0005 BTC: llä. 

Paxfulin vahvistamattomat käyttäjät ovat rajoitettu 1500 dollarin kaupan ja noston ylärajaan vuosittain. Suurempien määrien kaupassa käyttäjien on annettava ylimääräiset KYC-vahvistustietotasot.

vierailla Paxfulissa

2. OKEX

OKEX, yksi maailman suurimmista salauspörsseistä, käynnisti vertaisverkkoihin liittyvän Bitcoin-vaihdon Intiassa aiemmin elokuussa syvällä likviditeetillä, nollalla P2P-kaupankäyntimaksuilla ja nopealla KYC-prosessilla. Vaihdon avulla Intian kansalaiset voivat ostaa ja myydä Bitcoinin ja Tetherin stablecoinia, USDt, käyttämällä Intian rupioita suurten pankkisiirtoyhdyskäytävien, kuten UPI, IMPS, Neft ja RTGS, kanssa..

OKEx P2pOKEX: n Bitcoin- ja USDt-vertaisverkkoalusta (Kuva: OKEX)

Ainutlaatuinen muissa P2P-pörsseissä, OKEx antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa tilauskannan ja P2P-markkinapaikan välillä löytääksesi parhaat hinnat BTC: lle ja USDt: lle. Alusta tarjoaa 0%: n transaktiomaksut samalla, kun käyttäjien lompakot yhdistetään suoraan pääkaupankäyntialustaan. Vaihto sallii jopa 500 BTC: n nostorajan vahvistamattomille käyttäjille päivittäin, ja VIP-käyttäjät voivat nostaa 600 BTC: n ja 2000 BTC: n välillä seitsemällä tasolla. Tässä on askel askeleelta prosessi P2P-kaupankäynnin suorittamiseksi OKEx: llä.

Plussat: 

  • Nopeasti,
  •  Suojattu, 
  • Erittäin nestemäinen, 
  • Helppo rekisteröityä 
  • Nollamaksut kaupoissa. 
  • Yhden tilin käyttöoikeus kaikkiin kaupankäyntitarpeisiin. Samalla tilillä, jota käytät INR: ään salauksen muuntamiseen, voit käyttää spot-kauppaa, korkeaa USDt-säästösuhdetta ok säästöpossun kautta ja heidän erittäin suosittuja IEO-laitteitaan.

Haittoja: 

  • Vielä suhteellisen nuori markkinoilla

käy OKExissä

3. LocalBitcoins

PaikallisetBitcoins ylpeilee ensimmäisenä P2P Bitcoin -vaihtona, joka on saanut yleisen hyväksynnän Intiassa. Elokuun alusta lähtien P2P-pörssi rekisteröi Intiassa 3,7 miljoonaa dollaria – vain Paxful paransi – sen korkein kahden viikon kaupankäyntimäärä vuonna 2020. 

Localbitcoins

LocalBitcoins antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa paikallista valuuttaa eli Intian rupioita vain BTC: ksi. Alusta tarjoaa turvatalletuksen helpottaakseen kauppaa käyttäjien välillä, jotka eivät peri maksuja talletuksista. Nostot veloitetaan 0,0001 BTC: llä ja kauppatapahtumat 0,5%: lla sekä ostajille että myyjille. Pörssin kaupankäyntiraja on 1000 dollaria vuodessa vahvistamattomille käyttäjille, joiden korkeammat määrät tarjotaan tason 1, tason 2 ja tason 3 asiakkaille.. 

LocalbitcoinsKaavio, joka näyttää LocalBitcoinsin kasvun Intiassa (Kuva: Coin.dance)

LocalBitcoins tarjoaa laajan valikoiman yli 200 + INR-maksuvaihtoehtoa, kuten pankkisiirrot, PayPal, PayTM, Google Pay ja PhonePE jne. Vaihdosta puuttuu henkilökohtainen (käteinen) -vaihtoehto turvallisuussyistä.

Plussat: Korkeampi likviditeetti ja osto-optiot kuin vertaispörssit

Haittoja: On tiukka KYC-yhteensopivuusjärjestelmä käyttäjille.

Käy LocalBitcoinsissa

4. WazirX, powered by Binance exchange

Intialainen salauksenvaihto, WazirX tarjoaa automaattisesti sopivan P2P-pörssin, joka vastaa suoraan myyjäsi tekemää ostotilausta. WazirX P2P -alusta tarjoaa tällä hetkellä vain yhden salauksen, USDt, jolla voi sitten käydä kauppaa yli 100 salauksella pörssin markkinat-sivulla. Pörssissä ei ole talletus- ja transaktiomaksuja, joten se on halvin P2P-pörsseistä Intiassa.

WazirXWazirX P2P

P2P-pörssi sallii vähintään 5 USDt: n (~ 77 INR) oston ja enintään 10 000 USDt: n nostorajan. WazirX käyttää ainutlaatuisia vähimmäisvaatimuksia kullekin kryptovaluutalle, kuten on nähty tässä. Tällä hetkellä KYC: n käyttäjät voivat nostaa vähintään 0,001 BTC: tä ja enintään 3 BTC: tä 24 tunnin välein.  

Plussat: Ostajien ja myyjien automaattinen sovitus 

Haittoja: Tarjoaa vain USDT-ostoksia P2P-alustalla

Käy WazirX: ssä

5. Hodlhodl.com

Hodlhodl.com on globaali multisig Bitcoin P2P -alusta, joka tarjoaa muita kuin vapaudenhuoltoon liittyviä palveluita BTC: n ostamiseen ja myyntiin vertaisverkon kautta. Pörssi perii kullekin kaupan osapuolelle enintään 0,3%: n maksun, joka on 0,6% kustakin kaupasta. Vaihto varmistaa tietoturvan erityisesti luodun turvatalletuksen kautta Multisig (P2SH) -sopimusten kautta. Tämä antaa erityisen pääsyn turvatalletuksessa oleviin varoihin epäonnistuneen kaupan tapauksessa. 

Hodl HodlLähde: hodlhodl.com

Tällä hetkellä yli 150 maassa saatavilla oleva Hodlhodl.com tarjoaa laajan luettelon maksuvaihtoehdoista, kuten PayPal, käteiskauppa, Western Union, pankkisiirrot, SWIFT ja useita kryptovaluuttoja, kuten ETH, USDt ja TUSD.

Plussat: KYC / AML-yhteensopivuuden puute

Haittoja: Sijoittajat korottavat BTC-hintoja yli 30% markkinahinnasta

Käy HodlHodlissa

Johtopäätös 

Kun Bitcoin jatkuu uusien vastustustasojen läpi, vertaisvaihto tarjoaa selkeän polun kehitysmaiden käyttäjille digitaalisen omaisuuden käyttöönottoon. OKEX-, PaXful- ja Localbitcoins-yritysten kasvu osoittaa, että Bitcoinilla on kysyntää kaikkialla maailmassa. Nämä pörssit tarjoavat tällä hetkellä syvintä likviditeettiä Intian käyttäjille ja tarjoavat samalla turvallisen alustan P2P Bitcoin -kauppojen suorittamiseen.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me