PrimeBit Review: En ny måde at handle Crypto på

At opnå betydelige gevinster i krypto-investeringsvirksomheden afhænger ikke nødvendigvis af, om du har handlet i årevis, eller om det er din første handel. At vælge en pålidelig kryptoudvekslingsplatform og være forbundet med en informationskilde, der giver dig rettidige opdateringer om, hvad der er trend i kryptoinvesteringens verden, holder dig foran flokken.

PrimeBit er en af ​​de hurtigt stigende P2P-krypto-udvekslingsfirmaer, der giver brugerne en platform til at handle evige kontrakter. Efter at være blevet lanceret i 2019 vinder børsen hurtigt popularitet takket være disse unikke funktioner:

 • Det er en nybegyndervenlig platform
 • Metatrader 5 integreret
 • Fast punktværdi
 • Lav gennemsigtige gebyrer

PrimeBit tilmeldingsproces

 PrimeBit giver næsten alle adgang til og handel på deres platform. Webstedet er også vært for en brugervenlig brugergrænseflade, der er nem at bruge, der er praktisk for både nye og erfarne brugere. Det er nemt og hurtigt at oprette en konto. Her er de vigtigste trin, der skal følges.

Trin 1

På trods af integrering af komplekse programmer, der hjælper webstedet med at køre effektivt, er grænsefladen en af ​​de mest brugervenlige, du nogensinde kommer på tværs af. Et enkelt klik på “tilmeld / login” linket fører dig til en menu, hvor dine oplysninger som fuldt navn, telefonnummer, e-mail og adgangskode vil blive anmodet.

Trin 2

Udfyld din henvisningskode, hvis du har en, og vent derefter på at tilmelde dig den aktiverings-e-mail, der sendes til dig. Dette tager kun et par minutter.

Trin 3

Kontroller og klik på aktiverings-e-mailen, der er sendt til dig. En sekscifret adgangskode vil blive sendt til dig. Du bliver bedt om at ændre dette og indstille din adgangskode, der er let at huske, men vanskelig for nogen at replikere.

Nu er din PrimeBit-konto klar. Men inden du springer ind i kryptohandelens verden, er der et par ting, der kan interessere dig om PrimeBit, som andre konkurrenter i branchen endnu ikke skal opnå.

 • Metatrader 5
 • Tilknyttet program
 • Høj gearing på op til 200x
 • Professionelle diagrammer
 • Gunstige afgifter

Opdateret Web Trader og nye Tether-konti

Hvis du gik glip af det, har PrimeBit en frisk designet Web Trader-app, der blev lanceret i marts sidste år. Du kan bekræfte dette ved at besøge app.primebit.com og logge på din konto ved hjælp af eksisterende detaljer. 

Når det er sagt, er den nye platform en sikrere, hurtigere og mere udstyret med avancerede handelsfunktioner. Nogle af de nye værktøjer er:

 • Kan tilpasses kortlayout med en screenshot-funktion
 • En preview-funktion til kontrol af markedsdybde 
 • Seneste handler
 • En ordrebog til alle dine handler
 • Et omfattende adgangsområde til alle funktioner på PrimeBit

Efter at have givet sin WebTrader et nyt look, tilføjede PrimeBit også Tether til sin liste over understøttede altcoins. Hvad mere er, kan du indbetale og hæve dine midler ved hjælp af Tether for at få disse fordele:

 • For at beskytte dine midler mod ustabile markeder
 • For nemheds skyld
 • Hurtige betalinger ved hjælp af Omni og ERC-20 Tether-protokoller

Indtil videre har PrimeBit tre handelspar for Tether: BTC, ETH og LTC. Det vil fortsætte med at opdatere listen med tiden. Men i mellemtiden er disse par at bruge.

PrimeBit Leveraging Trading

Bortset fra ovenstående funktioner tilbyder PrimeBit den mest lukrative gearede handel på op til 200 gange. Dette betyder, at forhandlere kan købe kontrakter, der er værd op til 200 gange mere end ens fond. Dette betyder simpelthen, at med PrimeBit er du sikker på højere eksponering for forskellige kryptovalutas stigning eller prisfald uden nødvendigvis at have de nødvendige aktiver.

Primebit sikkerhed

Krypto-investeringsvirksomheden er meget følsom over for sikkerhedsproblemer på grund af de involverede risici. PrimeBit tilbyder en sikker og praktisk platform, der indtil videre har opretholdt en lang og ren handelshistorie siden lanceringen.

PrimeBit bruger et af de mest innovative sikkerhedssystemer, der er tilgængelige på markedet i dag. For eksempel opbevares 99% af brugernes indskud i en kold tegnebog, som i dag er den sikreste og sikreste metode til at sikre midler fra uautoriseret adgang. Den kolde tegnebog har vist sig at være hackfast, medmindre online hacket suppleres med et fysisk angreb, som er næsten umuligt.

Ud over dette integrerer PrimeBit en 2-faktor-godkendelse, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed. I nogle tilfælde skifter PrimeBit-forhandlere deres primære enheder måske fra Android til iPhone-enheder. 2-faktor-godkendelse sikrer, at den erhvervsdrivendes konto forbliver sikker, og ingen kan få adgang til kontoen uden de to verifikationsoplysninger.

PrimeBit-gebyrer og kontrakter

PrimeBit betragtes som ret generøs med sine gebyrer. Indskud på hjemmesiden er helt gratis, mens udbetalinger opkræves en standardomkostning på 0,0001 BTC. Derudover indebærer handel med derivater gebyrer til markedstagere og market maker.

Producentens gebyr– den erhvervsdrivende, der placerer en ordre i ordrebogen, kaldes market maker. Da producenter bidrager til al likviditet, betaler PrimeBit producenter 0,025% for at afgive ordrer, der benyttes til takere.

Tagergebyret– Takere er handlende, der tager likviditet, der er placeret af producenter, ud af markedet ved at placere ordrer, der svarer til den anmodede pris, som producenten har angivet.

Væk fra gebyrerne har PrimeBits kontrakter ingen fast udløbstidslinje, hvilket betyder, at handlende har frihed til at holde kontrakter, så længe de vil, så længe de kan betale finansieringsgebyret.

PrimeBit tilknyttede program

Virksomheden har et lukrativt tilknyttet program, der primært er beregnet til at belønne sine kunder med en 20% indtægtsandel ved hver henvisning. Her er en oversigt over, hvordan programmet fungerer.

 1. Få et henvisningslink

Hver erhvervsdrivende på PrimeBit har adgang til et henvisningslink, som de kan dele med venner eller på deres sociale netværksplatforme for at tiltrække nye forhandlere.

2. Byg et netværk

For at en erhvervsdrivende kan drage fordel af programmet, skal man oprette et godt netværk af nye forhandlere, som man har indledt til PrimeBit-webstedet. Hvad der er interessant er, at du kan tjene indirekte fra tilknyttede selskaber, som dine tilknyttede selskaber har startet i PrimeBit. Den belønning, du tjener, er 20% af tilknyttet gebyr. Dette betyder, at jo mere dine tilknyttede selskaber genererer, jo mere indkomst får du.

Understøttet valuta

Platformen tilføjer løbende mere krypto til listen over kryptokurver accepteret på platformen. I øjeblikket accepterer platformen Bitcoin som den eneste betalingsmulighed, der placerer webstedet som en eksklusiv handelsplatform for kryptoderivater. Handel kan dog udføres i BTC / USD, LTC / USD og ETH / USD, der handles som evige kontrakter.

Metatrader 5 (MT5)

PrimeBit integrerer den innovative MT5-teknologi, der ofte bruges i forexhandel. MT5 giver en brugervenlig platform, der standardiserer platformen til et verdensklasse niveau. Nogle af de specifikationer, som MT5-platformen leverer til PrimeBit-forhandlere, inkluderer;

 • Custom charts-platform giver nyttige værktøjer, der giver avanceret kortlægning. Hvad der er mere interessant er, at du kan tilpasse tidsrammen og diagramtypen, så den passer til brugerens præference. Dette er bestemt et nyttigt program til kryptohandlere.
 • Layouter – for handlende, der måske vil justere udsigten til deres interface, har MTF5 masser af muligheder. For eksempel kan man justere diagrammerne for det marked, de handler med, for at være større end de andre. Informationsfeltets symboler kan også justeres, så de passer til de udsigter, som brugeren ønsker.
 • Ordretyper – med MT5-platformen kan du tilpasse din ordretype. Til at begynde med kan du indstille efterfølgende ordrer og sætte grænser. Fordelen ved efterfølgende er, at det er stop-loss-ordrer, der giver forhandlere mulighed for at tjene penge på et hurtigt bevægende marked.

Kunde support

Platformen tilbyder døgnet rundt kundeservice. Du kan nå ud til dem via e-mail, twitter eller Facebook-platform. Kontakt PrimeBits kundesupportagenter for spørgsmål. Du kan også gå gennem FAQ-sektionen på platformen for at få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Yderligere Information

PrimeBit tilbyder vigtige indikatorer, der viser sig nyttige til teknisk analyse. Sådanne indikatorer inkluderer glidende gennemsnit, Bollinger-bånd og Ichimoku. Derudover tilbyder platformen risikostyringsværktøjer, der er nyttige, når det kommer til at begrænse handelstab. Sådanne værktøjer inkluderer at tage overskudsordrer og stoppe tab. Uanset om du er en nybegynder eller en eksperthandler, advarer sådanne værktøjer PrimeBit-forhandlere fra at gøre ekstreme tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me