Interview med Calvin Cheng CEO for ABCC

Følgende udskrift henviser til et interview med Calvin Cheng, administrerende direktør for digital aktivudveksling, ABCC. Dette kommer efter det nylige live community Q&En session, der fandt sted mellem Cheng og ABCC-samfundet den 12. september 2018.

Ifølge ABCC:

”ABCC sigter mod at opbygge og pleje en blockchain-aktiveret digital aktiverplatform. Vi bestræber os på at bygge broer mellem brugere af digitale aktiver, udviklere og investorer for at lette effektiv informationsstrøm og værdiskabelse. Vi søger at hjælpe visionære investorer med digitale aktiver med at nå deres investeringsmål og hjælpe lovende blockchain-projektteam med at sikre finansiering og få markedsgenkendelse ved at levere udvalgte digitale aktiver, designe og drive innovative digitale aktiver og investere i og støtte blockchain-projekter med højt vækstpotentiale. I sidste ende er vores mål at fremme en sund og bæredygtig vækst i blockchain-industrien. ”

Med lanceringen af ​​den nye ABCC-app har væksten på ABCC-platformen været enorm. Med et stort løfte for fremtiden giver det følgende os endnu bedre indsigt i sindet hos Cheng og resten af ​​ABCC-samfundet.

Med tilbagetrækningsmarkeder er her, hvad Cheng mener, hvad der vil ske med kryptokurrencymarkederne:

”Jeg tror, ​​at kryptofinansiering er her på lang sigt, så det betyder ikke rigtig noget, hvad der ændres.

I opbygningen af ​​dette firma er det ikke, at vi simpelthen fulgte trenden, men noget, vi tror på på lang sigt. Generelt har enhver bæredygtig virksomhed haft denne vision. Det ville se på den langsigtede snarere end blot at følge en bestemt forretningsrang. ”

På spørgsmålet om, hvordan ABCC vil skille sig ud over sine konkurrenter:

”Jeg tror ikke, vi er specielle blandt alle disse børser. Vi er bare en af ​​de samme børser. Hvad der adskiller ABCC er altid holdet. Holdet er det vigtigste.

ABCC er grundlagt af folk med omfattende erfaring og succes, teknologi, økonomi, medier samt regeringen. Og fordi branchen får en regulator, er troværdighed i teamet det vigtigste. Det forklarer, hvorfor vi først startede i slutningen af ​​april og hurtigt bliver en af ​​de bedste børser i verden. ”

Når du bliver spurgt om vigtigheden af ​​token-prisstabilitet:

”Jeg tror, ​​det er også relateret til den forstand, at fordi branchen får en regulator, er det eneste, der styrer en udveksling, holdets kapacitet og troværdighed. Derfor har vi vedtaget en model, som vi er sikre på, vil være en stabil prisforbedring og sikrer, at der ikke kommer til at være nogen unormal handelsadfærd på samme måde som Bitcoins filosofi – en fast samlet forsyning. ”

Cheng blev derefter stillet nogle yderligere spørgsmål om ABCCs eget native token.

Når du bliver spurgt, om ABCC har nogen foranstaltninger til at beskytte værdien af ​​deres eget token:

”Vores token er kærligt struktureret. Og fordi vi har struktureret vores symbol på en sådan måde at acceptere inflationen. Fordi en lille inflationær også guider til, er massiv deflation. Hvis du ikke vil træde opad, træder du tilbage. Mange brugere siger, at de har set den massive pumpe, de er også vidne til massiv afskrivning. Ved at frigive tokens gradvist garanterer og sørger vi for, at prisen ikke forringes. Vi opfordrer også AT-indehaveren til at beholde AT. Disse gør os meget forskellige fra vores konkurrenter. ”

Cheng fortsætter med at diskutere forskellene mellem kryptokurrency og blockchain-teknologier, siger Cheng:

”Cryptocurrency og blockchain er to forskellige ting. Cryptocurrency er bygget på blockchain. Men ikke alle blockchains anvendes til brug for kryptokurver. Blockchain er en teknologisk innovation, mens kryptokurrency er en økonomisk innovation. Kryptovalutaer har et potentiale for fronten af ​​den finansielle industri med hensyn til at levere et nyt finansielt instrument af fem grunde. Tokeniseringen er essensen af ​​den næste udvikling af kryptokurver. Kryptovalutaer kommer ind i mainstream i den finansielle verden, når securitisering af tokens begynder at ske. Vi tror stadig på kryptofinansiering. ”

Når du bliver spurgt om, hvordan ABCC måler lister over tokens i ICO-fase:

”Vi har en intern proces til evaluering af ICO’er. Fordi det stadig er de meget tidlige dage af vores udveksling, og vi fokuserer på modne mønter. Der er nogle nye mønter på vores børs efter en streng udvælgelsesproces. Disse har været meget få i øjeblikket. Vi er åbne for flere ICO’er i fremtiden, især efter at vi lancerede Community Vote to List i begyndelsen af ​​denne måned, men vi vil være yderst selektive med hensyn til de mønter, vi tillader på vores udveksling.

Det er ikke vores filosofi at forsøge at tjene hurtige penge på dette. Som jeg sagde før, er ABCC her på lang sigt. ”

Sikkerhed er et centralt spørgsmål for alle nye børser og aktiverhandelsplatforme. Derfor var Cheng opmærksom på at forklare, hvor vigtig sikkerhed er inden for ABCC:

”Det er vigtigt for ABCC at sikre, at sikkerhed altid er en af ​​vores højeste prioriteter. Derfor har vi hyret nogle af de bedste e-betalingseksperter i branchen for at sikre udvekslingens sikkerhed. Ja helt sikkert. Vi er altid forberedt med nok penge til at sikre, at hvis vi blev angrebet af hackere, men vigtigere, vi udforsker forsikring mod hacking.

Forsikringen af ​​kryptoudveksling er meget meget ny. Så ikke mange forsikringsselskaber gør det i øjeblikket. Men vi er i meget seriøse samtaler med nogle forsikringsselskaber om at få forsikring. Fremtiden for krypto-udvekslinger ville være forsikring og ikke sætte offeret for kompensation. ”

ABCC planlægger at opgive 80% af deres handelsgebyr, hvorfor Cheng fortsætter med at forklare, hvordan ABCC planlægger at gøre dette, men alligevel tjener penge:

”Vi giver væk 80% af handelsgebyrerne, vi holder stadig 20%. Så jeg synes, at dit spørgsmål burde være at stille de børser, der gav væk 100% handelsgebyrer. Som jeg sigter, sigter vi mod et langsigtet spil, fordi mange af os kommer fra en international industribaggrund. ”

Her er hvorfor, ifølge Cheng, er ABCC glade for at opgive 80% af deres potentielle fortjeneste:

”Fordi vi vil belønne vores handlende og give dem noget, der gør det muligt for dem at blive i fremtiden med vores børs. Så 80% handelsgebyr tildeles AT-indehaverne. AT-værdien stiger, så længe den langsigtede ydeevne for ABCC stiger. Vi viser vores engagement og deler fremtiden med vores brugere. ”

Her er hvad der gør ABCC-forretningsmodellen endnu bedre end sine konkurrenter:

”Først og fremmest skal enhver aktie, enhver børs være fleksibel, så den fortsætter med at ændre sin forretningsmodel. Da vi først lancerede, var vores forretningsmodel anderledes. Og da vores konkurrenter ændrer deres forretningsmodeller, skal vi også tilpasse os ændringerne. Så dette er muligvis ikke vores forretningsmodel for evigt. Det vigtigste er, at vi har et team, der har erfaring nok til at sikre, at denne forretning vil være i stand til at blive succesrig uanset tendensen. Og vi forsøger at sikre en gradvis stigning af AT-tokens. Vi opfordrer også indehavere af AT-tokens til at holde deres tokens så længe som muligt. ”

Cheng mener, at denne forretningsmodel er fremtidssikker, uanset hvad branchen kaster på ABCC, derfor konkluderer Cheng færdig:

”Vi er engagerede i branchen. Vi holder vores løfte. Og uanset disse rystelser er det vigtigt at vide, at vi vil sikre, at AT-tokens har en andel i vores udveksling, hvilket betyder, at hvis vi klarer os godt, vil vores tokenholdere også klare sig godt. Så i det lange løb, så længe ABCC klarer sig godt, vil vores tokens klare sig godt, vil vores indehavere af tokens klare sig godt. Så selvom der er kortvarige spekulative kræfter, er AT-tokens langsigtede sundhed den ydre ydeevne af ABCC-udvekslingen. Så selvom vores forretningsform skal ændres igen i fremtiden, så længe ABCC fortsat er en af ​​de bedste børser i verden, vil folk, der ejer ABCC-tokens, stadig have gavn af det. ”

For mere information, besøg venligst ABCC-websted.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me