Delta Exchange Review: Tavoitteena olla salausjohdannaisten vakuus

Salausala on kehittynyt dramaattisesti muutaman viime vuoden aikana, kun salauksen käyttöönotto kasvaa niiden tunnustamisen tärkeänä voimavarana. Yksi tekijöistä, jotka katalysoivat tätä prosessia, oli salausjohdannaisten tulo markkinoille. Bitcoin-johdannaiset avasivat lisää ovia sijoittajille, ja tänään avaruudessa on markkina-arvo on yli 250 miljardia dollaria.

Mitä ovat salausjohdannaiset?

Salausjohdannaiset ovat rahoitusvaroja, joiden arvo johdetaan salausresursseista. Salausvara voi olla bitcoin tai altcoins. Nykyisillä markkinoilla on kahta päätyyppiä salausjohdannaisia ​​- futuurisopimukset ja jatkuvat sopimukset. 

Futuurisopimuksessa elinkeinonharjoittaja sitoutuu ostamaan tai myymään tietyn krypto-omaisuuden ennalta määrättyyn hintaan tiettyyn aikaan tulevaisuudessa. Elinkeinonharjoittaja käy pitkiä salausfutuureja, kun hän uskoo, että taustalla olevan salauksen hinta nousee. Sitä vastoin elinkeinonharjoittaja lyhentää salauksen futuuria, kun hän uskoo, että taustalla olevan salauksen hinta laskee. 

Futuurien etuja on kaksi:

 • kauppiaat voivat käydä sekä pitkiä että lyhyitä ja ansaita siten rahaa sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla, ja
 • Futuurilla on sisäänrakennettu vipuvaikutus, mikä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajan aseman koko voi olla useita kertoja hänen omistamansa pääoman määrä. 

Futuurisopimuksilla on kiinteä maturiteetti. Tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajien on palautettava asemansa aina, kun futuurisopimus päättyy. Jatkuvat sopimukset ratkaisevat tämän ongelman. Jatkuva sopimus ei koskaan vanhene. Siksi kauppiaat voivat pitää kantaansa niin kauan kuin haluavat. 

Delta Exchangen ainutlaatuinen tarjous

Hieman yli kaksi vuotta, kun salamarkkinat kokivat uusien kolikoiden räjähdyksen, Binance käynnistettiin. Binance häiritsi salamarkkinoita antamalla salauksen harrastajille mahdollisuuden sijoittaa lupaavien uusien projektien rahakkeisiin. Tämä auttoi Binancea tulemaan vaihtoehtoiseksi kaupankäynniksi. Nyt, Delta Exchange on valmis tulemaan kehittyvien salausjohdannaisten markkinoiden Binanceksi uraauurtavilla altcoin-johdannaisilla.                 

Delta

Delta on keskittynyt tekemään salausjohdannaiset helposti sijoittajien saataville, sekä aloittelijoille että edistyneille. Se ei vain tarjoa Bitcoin-johdannaisia, vaan myös altcoin-johdannaisia. Hyvin lyhyessä ajassa Delta Exchange on vakiinnuttanut asemansa turvallisena johdannaispörssinä terveellä asiakaskunnalla. 

Mikä erottaa Delta-pörssin muista pörsseistä, on sen tuotevalikoima, joka koostuu altcoineihin perustuvista johdannaisista. Vaikka BitMex ja Deribit, kryptovaluuttajohdannaisalustan varhaisilla tulokkailla on tavanomaiset sopimukset, jotka perustuvat BTC: hen, XRP: hen ja LTC: hen, Delta Exchange tarjoaa kauppiailleen joukon ikuisia sopimuksia osallistua. Sen tarjontaan sisältyy tuotteita, jotka perustuvat ATOM: iin, Tezosiin, RVN: ään , ja BAT, joista muutama on yksinomaan Delta.

Markkinat

Delta-pörssi on ymmärtänyt elinkeinonharjoittajien kiinnostuksen uusien ikuisten altcoineiden listalle ottamiseen ja reagoinut niihin. Se tarjoaa tällä hetkellä futuurit ja ikuiset sopimukset Bitcoinista & 13 altcoiinia. Sen nykyisiin tarjouksiin sisältyy BTC – USD-futuurit, BNB – BTC Perpetual, BAT – BTC Perpetual, XTZ – BTC Perpetual, LEO – USD Quanto Perpetual, XLM – BTC Perpetual, ATOM – BTC Perpetual ja LINK – BTC Perpetual. Tämä tekee Delta Exchangesta yhden luukun kauppiaille, jotka haluavat pitkäaikaisia ​​/ lyhyitä sopimuksia vipuvaikutuksella.. 

Delta Exchangen vankka tietoturva ja muut ominaisuudet

Delta erottuu vertaisryhmistään siitä, kuinka hyvin se pystyy yhdistämään suurten volatiliteettien, rajoitetun spot-likviditeetin ja käytettävissä olevien altcoiinien vipuvaikutusten haasteet. Siksi kauppiaat suosivat sitä – 

 •  Ei häiriötä alusta lähtien – Se on ollut toiminnassa yli vuoden ajan, eikä järjestelmä, jota tukee erinomainen tekninen moottori ja vahva riskienhallintajärjestelmä, ole havainnut virheitä.
 • Hyödynnä kaupankäyntiä – Johdannaisilla on sisäänrakennettu vipuvaikutus. Tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittaja voi ottaa useita kertoja pääomaa suurempia positioita. Futuurit ja ikuiset sopimukset mahdollistavat jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen. Lisäksi elinkeinonharjoittajilla on kyky mennä joko pitkään tai lyhyeksi.  
 • Bitcoin- ja USDC-ratkaisut – Elinkeinonharjoittaja voi tehdä futuurin tai ikuisen sopimuksen altcoinista omistamatta altcoinia. Delta Exchangessa kaikki johdannaissopimukset ovat vipuvaikutteisia ja maksetaan BTC: ssä tai USDC: ssä. Tämä tekee kauppiaiden elämästä melko yksinkertaista, koska heillä on oltava vain BTC tai USDC spekuloida useissa kolikoissa. Lisäksi he voivat muuntaa BTC-saldonsa USDC: ksi ja suojautua markkinoiden alasajoilta. 
 • Aktiivinen asiakastuki – Monet kauppiaat ovat ylistäneet Delta Exchangea aktiivisesta, nopeasta ja avuliaasta asiakastukesta, jota se tarjoaa kauppiailleen. Delta Exchange ei ole epäonnistunut takaosassaan ja on pystynyt ratkaisemaan kyselyt nopeasti. 
 • Kampanjatarjoukset – Se on aina ollut aktiivinen myynninedistämistarkoituksessa ja antanut houkuttelevia tarjouksia joko viitteiden tai lahjojen avulla sosiaalisen median alustoillaan. Äskettäin se tarjosi 50%: n takaisinmaksutarjouksen vaihdossaan. Tällä hetkellä he tarjoavat myös 10 dollarin tervetuliaisbonuksen uusille käyttäjille. Löydät täydelliset tiedot näistä tarjouksista tässä.

Palkkioaikataulu

Deltalla on käyttäjille erittäin houkuttelevat kaupankäyntimaksut. Ne vaihtelevat välillä 0% – 0,01%. Nostomaksut ovat myös erittäin kohtuulliset, korkeintaan 0,1%. Tässä on täydellinen maksuaikataulu –

Delta Exchange -tuotteiden kaupankäyntivolyymi on terve

Kaupankäyntimäärän saaminen on yksi suurimmista haasteista, joita useimmat uudet pörssit kohtaavat. Delta Exchange on kuitenkin innovatiivisilla tuotteillaan, markkinointistrategioillaan ja houkuttelevilla tarjouksillaan saanut hyvän kauppavolyymin lyhyessä ajassa ja se kasvaa vain tulevaisuudessa. 

Lehdistöajankohtana Delta Exchangen BTCUSD-ikuisten sopimusten kauppavolyymi on vuorokaudessa 829 670 dollaria, XTZBTC-kaupankäynnin volyymi on 146 111 dollaria, LTCUSDQ 93 010 dollaria, BNBBTC 85136 dollaria ja LINKBTC 75 760 dollaria.. 

Kolme yksinkertaista vaihetta kaupankäynnin aloittamiseksi Delta Exchangessa

Kaupankäynti Delta Exchangessa on yksinkertaista ja tehokasta. Sillä on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee verkkosivustosta sopivan sekä uusille että edistyneille kauppiaille. Näin voit alkaa käydä kauppaa Delta-pörssissä –

Luo lompakkosi 

 1. Siirry Delta Exchange -sivustolle – https://www.delta.exchange. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa SignUp-välilehteä. 
 2. Kirjoita koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi (valinnainen), maa ja viitenumero (valinnainen).
 3. Lue käyttöehdot ja valitse “Hyväksyn Delta Exchangen käyttöehdot”..
 4. Napsauta “Rekisteröidy” -painiketta.
 5. Viimeistele sähköpostivahvistus ja kirjaudu sitten tiliisi.

Talletusvarat

Kirjaudu sisään tiliisi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. 

 1. Siirry kohtaan Oma lompakko. Valitse haluamasi kolikko luettelosta ja napsauta sitten “Talleta” -painiketta.
 2. Kopioi DeltaExchange-talletusosoitteesi ja tee talletus annettuun osoitteeseen. Huomaa, että joillakin kolikoilla on vähimmäistalletussumma.

Osta tai myy tilauksia

 1. Siirry Delta Exchange -sivustolle (https://www.delta.exchange/app/markets) ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

  Vaihto

 2. Kaupankäyntiportaalissa näet hintakaavion vasemmalla puolella. Oikealla on tilauskanta, jota seuraa tilauksen osio. Sopimus, jonka haluat vaihtaa, voidaan valita avattavasta luettelosta, joka avautuu, kun napsautat vasemmassa yläkulmassa olevaa Delta Exchange -logon vieressä olevaa ruutua.
 3. Kun olet valinnut haluamasi sopimuksen, voit ensin analysoida tilauskannan ja tehdä sitten tilauksesi. Tilauksen tekemisen lisäksi sinun on valittava tilauksen koko ja rajahinta (vain rajoitetilauksille) myös ensisijainen tilausvipu. 

Tiimi

Delta Exchange koostuu joukosta ammattitaitoisia ja kokeneita henkilöitä. Perustajaryhmällä on vahva ote johdannaismarkkinoilla johtuen jäsenten taustasta johtotehtävissä yrityksissä, kuten Citigroup ja UBS. He ovat myös perustaneet yrityksiä, joiden tukena ovat markiisikeskukset, kuten Sequoia, ja jotka laajentavat miljoonia käyttäjiä. 

Mitä seuraavaksi? 

Delta Exchange on toiminut jo yli vuoden ajan, ja se on ylläpitänyt ja kasvanut asiakaskuntaansa. Nyt se etsii uusia tuotteita, kuten optioita ja korkojohdannaisia. Uudet tuotteet houkuttelevat lisää asiakkaita ja lisäävät pörssin kaupankäyntimäärää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me