Rally ICO anmeldelse

Oversigt

ICO-markedet (Initial Coin Offering) er ikke kun hypet, men vokser også i milliarder. Den seneste atypiske ICO til at komme ind på kryptomarkedet er Rally. Med en idé om at omdanne markedet for indholdsdeling er Rally her for at belønne brugerne for det, de allerede gør hver dag, og tilskynde annoncørerne med udvidet rækkevidde, lavere omkostninger og øget loyalitet. Lad os hoppe ind i vores Rally ICO-gennemgang og vide alt, hvad det er værd!

Rally: En markedsplads til indholdsdeling til at engagere dit samfund

Rally er en eksisterende markedsplads, der giver annoncørerne mulighed for at belønne brugerne for at gøre det, de allerede laver hver dag, dvs. deltage i et samfund eller dele indhold. Indholdet kan deles via ethvert medium, hvad enten det er tekst, e-mail, socialt eller chat.

“Rally er dedikeret til at tildele dagsværdi til indholdsdeling, bringe magten tilbage i enkeltpersoners hænder og belønne dem.”

Desuden fokuserer de på at genoplive den magtfulde traditionelle ord til mund markedsføringsformel ved at kombinere den med den kommende tids blockchain-teknologi. Et stort incitament er at have ingen grænse for antallet af tokens, som en bruger kan tjene for at deltage i, engagere sig og henvise royalties til annoncefællesskabet.

Evalueringstiden!!

 • En klar & kortfattet hvidbog

Rally giver klare oplysninger gennem sin aktuelle whitepaper. Med et simpelt og koncist indhold sammen med ingen teknisk jargon henvender dette dokument sig også til en lægmand.

Virksomheden har allerede en social platform, som brugerne kan downloade i App Store og Google Play. På grund af grunden til, at dette projekt ikke sælger sine tokens i stedet for at tage ruten til airdrop for at distribuere tokens, er der ikke noget krav om information om crowdsale funds tegnebog.

 • Lille, men stærk holdprofil

Teamet af Rally involverer ifølge dets hjemmeside 9 medlemmer. Holdet består primært af rådgivere sammen med Blockchain Architect, Regulatory Affairs og Business Development Executive bortset fra præsidenten og grundlæggeren.

James Cashiola Grundlægger: Den vedhæftede profil forklarer Cashiolas over 30 års erfaring inden for software design og udvikling. Han er uddannet fra University of Southern California og har også grundlagt flere startups og erhvervet softwarepatenter.    

David Filippone Præsident: Med over 20 års erfaring inden for medier og økonomi har Filippone arbejdet med en række store navne, mens han har bearbejdet dyb viden inden for forskellige områder, nemlig. M&A, økonomi, forretningsstrategi og online markedsføring.  

Jason SilverBlockchain Architect: Jason har erfaring i mere end 20 år inden for teknologi. Han har også udviklet og solgt en teknologimarked til Overstock.com, mens han førte deres automotive teknologiplatform. Han har en grad i elektroteknik og har patenter, der afventes ved hjælp af blockchain i bilområdet.

 • Forretningsmodel: RALLY – et aktivtoken

Rally Token (RALLY) er platformens incitamentsvaluta, hvis værdi er drevet af både antallet af brugere og annoncører, og hvor engageret de er på markedet..

Annoncører bruger disse tokens som en del af deres tilbud, der kan erhverves tilbage ved at tilbyde varer og tjenester til dem.

For brugerne kan tokens optjenes på en række måder:

 • Engagerende: indholdsdeling eller engagement som svar på et tilbud fra en annoncør
 • Henvisende: brugere sender henvisningslinks til nye brugere og / eller annoncører for at deltage i platformen
 • Fællesskabsroyalties: brugere, der har henvist andre brugere til platformen, modtager tokens, når de henviste brugere tjener tokens

Med hensyn til hvordan disse tokens kan bruges:

 • Indløs præmier, varer eller tjenester fra annoncører
 • Akkumuler tokens for øget leaderboard-status, badges eller priser
 • Send tokens til andre brugere på platformen
 • Brugeren skifter til annoncørrolle og bruger tokens til at tilskynde andre brugere
 • Backing-teknologi: Ethereum-baseret Blockchain

Rally bruger den populære ICO-platform Ethereum blockchain til at opbygge sin platform. Årsagen til at gå blockchain-ruten er “at realisere det fulde potentiale i indholdsdelingsøkonomien og kravene til gennemsigtighed, sikkerhed, incitamenter og tilskrivning.”

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Indgår i Puerto Rico, virksomheden har 4 rådgivere med Sir Kenneth Olisa, OBE er den mest fremtrædende. Han er i øjeblikket næstformand for Institute of Directors og formand for Interswitch (Afrikas største e-betalingsselskab) og er tidligere direktør for Thomson Reuters og Eurasian Natural Resources Corporation (ENRC).

Token distribution

Virksomhedens websted giver et klart billede af distributionen af ​​Rally-tokens, som “vil blive udstedt som et incitament for brugere til at deltage, blive godkendt, henvise nye brugere og engagere sig med tilbud fra annoncører.”

Ud af den samlede forsyning på 5.000.000.000 RALLY-tokens vil størstedelen af ​​tokens, dvs. 40 procent, gå til airdrop-belønninger, hvor tokens tildeles enkeltpersoner for at deltage i Rally og invitere andre til at deltage. 35% går til annoncører for at tilskynde Rally-samfundet til at handle og blive belønnet.

Company Reserve til forretningsudviklingsformål får 10 procent af tokens, mens 7 procent går til Community Managers, der administrerer kanaler, kuraterer indhold og community support. Kun 3 procent tildeles rådgivere, der er tredjeparter, der støtter Rally airdrop. De resterende 5 procent er til Bounty-programmet, der tildeler de brugere, der promoverer Rally Airdrop med oprettelse og deling af indhold.

Af sikkerhedshensyn har Rally-platformen valgt blockchain, især Ethereum. Desuden er det yderligere styrket gennem et bug-bounty-program, “der kræver betydelig teknisk ekspertise”.

 • Fællesskabsaccept

Holdet er begejstret for deres projekt, da det giver udviklingsinformation til sine investorer. Selvom virksomheden ikke er på slap og mailingliste, tilbyder den en god rækkevidde til sine potentielle investorer via LinkedIn, Telegram, Facebook, Twitter, Medium og Bitcointalk.

 • Køreplan

Projektets fase:

 • Projektudviklingen startede et par år tilbage i 2015 med udviklingen af ​​den webbaserede applikation til gamification af digitale kuponer. I de efterfølgende år blev der lanceret en online annonceindkøbsmotor, udvikling af komplet kommunikationsmodul og nu samles rallypunktssystem i blockchain.

Store forhindringer:

 • Et lille og begrænset team ifølge oplysningerne på sit websted mangler antallet til at håndtere et ambitiøst projekt.
 • Virksomheden deler ikke nogen fremtidige udsigter, så for at få yderligere indsigt er vi nødt til at stole på meddelelser, der kommer i fremtiden.

En note til investorer

Ideen om at tilskynde både brugeren og annoncøren ved at tilbyde flere fordele i form af ingen begrænsning for at erhverve antallet af tokens, forskellige måder at tjene og bruge tokens på, samtidig med at de giver lave annonceringsomkostninger og bred rækkevidde for annoncørerne potentialer.

Selvom holdet mangler tal, har Rally inkluderet den rigtige blanding af talent ved at have erfaren blockchain-arkitekt, reguleringsanliggender og rådgivere. Desuden er luftdrop til at distribuere RALLY-tokens et smart træk, mens det allerede har en platform på plads.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Kryptosalgsmodstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me