Hvor skal man investere i 2020? Top 5 retninger

Hvor skal man investere penge online eller offline i år, hvordan kan man ”købe tid” og modtage renter, selv når man ikke arbejder? Hvor skal man investere i 2020 for at modtage månedlig indkomst, hvordan man bedst gør det samt flere vigtige anbefalinger fra fagfolk i denne henseende.

1. Kryptovalutaer

Investering i kryptokurver er den mest magtfulde tendens i verden gennem de sidste 50 år. I dag sammenligner mange dette aktiv med guld (guldfeber), og ifølge en undersøgelse foretrækker mere end 50% af investorerne at investere i Bitcoin i stedet for guld. Mere end 76% af kryptokurrencyindehaverne er sikre på hvalprognoserne, at omkostningerne ved bitcoin i de næste par år vil nå $ 250.000 pr. 1 BTC.

Skaberne af kryptokurver selv og mange milliardærinvestorer kalder dem en boble, men ingen kan stoppe væksten. Selv stater er nødt til at tilpasse sig lavineudviklingen og udvikle deres egne valutaer baseret på blockchain-decentraliseringssystemet.

Det er svært at tale om fremtiden, men i øjeblikket kender selv bedstemødre noget om Bitcoin, og prisen på de nye penge fortsætter med at stige. Hvis du ikke ønsker at erhverve elektroniske tegnebøger, for at dykke ned i essensen af ​​nye teknologier, hvis det er svært for dig, kan du bare investere i forskellige kryptovalutaer via børsmæglere, fordi det er meget overkommeligt og ikke kræver store udgifter. Derudover tilbyder mæglere gearing, hvilket vil øge din fortjeneste.

Ud over mæglere begyndte fuldautomatiske platforme baseret på neurale netværk i 2019 at dukke op. Det vil sige, analysen af ​​mønterater, diagrammer, ICO / IEO udføres ikke af mæglere, men af ​​kunstig intelligens.

For det første, i modsætning til mennesker, har chancen for en neuralt netværksfejl tendens til at være nul.

For det andet vil et blockchain-baseret neuralt netværk i modsætning til en erhvervsdrivende ikke være i stand til at narre dig.

Casestudie: bitsmax.ltd

Platformen er et hjernebarn af den engelske milliardær – David Harding.

Du forstår muligvis ikke kryptokurver fuldstændigt, bare lav en indbetaling og få fra 2 til 5% om dagen i denne passive tilstand! Enig, at bankindskud på baggrund af sådanne indkomster virker latterlige.

Platformen dukkede ikke op for længe siden, men der er allerede investeret mere end 300.000 $ i platformen, og beløbet multipliceres hver dag. Det er ikke overraskende, for alle ønsker at modtage passiv indkomst med sådan interesse og investere i den mest lovende retning.

Platformen er under udvikling, og hver dag vokser antallet af accepterede kryptokurver og betalingssystemer. Virksomheden bruger også effektivt netværksmarkedsføring til at tiltrække investorer, det vil sige, du kan tjene penge på platformen selv uden at investere penge, men kun ved at invitere venner. Fordelen ved platformen er, at investeringsgrænsen kun er begrænset til $ 50.000, selvom kontrakter kan åbnes så mange, som du vil, såvel som enhver indbygger på planeten kan investere i platformen. I modsætning til andre platforme modtager du heller ikke penge i slutningen af ​​investeringsperioden, men modtager periodiseringer hver dag i et år, og du kan straks trække penge eller geninvestere igen.

2. Værdipapirer

Værdipapirer har længe været en almindelig kilde til investeringer. Mange mennesker drømmer om at være medejere af Apple, Microsoft eller Gazprom, hvilket giver dem mulighed for at danne aktiemarkedet. Det er nok at købe en andel i et af disse virksomheder, og du ejer allerede en lille del af det og modtager udbytte herfra. I tilfælde af en stigning i værdien af ​​aktier kan de sælges og en god fortjeneste registreres.

Alle kan investere i rentable aktier. Handlingsalgoritmen er enkel (ikke mere kompliceret end at købe tandpasta i en butik), og efter et dusin operationer vil nogen let orientere sig i transaktioner på aktiemarkedet. Overvej som et eksempel Amazon-aktier:

I løbet af det sidste år har værdipapirer tilføjet næsten 100% i pris, og sådan dynamik er ikke et første år. Hvis dette ser ud til at være et isoleret tilfælde, så tag et kig på Tesla, Google og andre kendte virksomheder.

3. Venturefonde

Investering i venture-projekter er både ekstremt rentabelt, men også meget risikabelt. Til at begynde med vil vi bemærke, at en venturefond er et investeringsprojekt, der sigter mod at introducere innovationer i nystartede virksomheder eller eksisterende virksomheder.

Arbejdsordningen for venturefonde: enkeltpersoner kan være deltagere og investorer såvel som virksomheder og bankstrukturer; investeringer foretages ikke kun i penge, men også som forpligtelser (en forpligtelse til at investere et beløb, når det er nødvendigt) en del af fondene bidrager også med grundlæggerne af en venturefond; derefter distribuerer fonden penge til de virksomheder, der er inkluderet i porteføljen, og udvikler dem over den angivne periode, normalt 5-10 år.

4. Fast ejendom

Måske er den mest traditionelle måde at generere indkomst på at købe fast ejendom. Det er ekstremt vanskeligt at udpege noget nyt på dette område. Ikke desto mindre vil vi bemærke hovedpunkterne, for eksempel kan ejendomsindtægter være af to typer: lejebetalinger; videresalg af fast ejendom til en højere pris. Den mest almindelige er den første mulighed. Mange mennesker køber lejligheder og lejer dem ud for at modtage stabile betalinger.

Man kan ikke kun købe boliger, men også kommercielle faciliteter. Sidstnævnte er en størrelsesorden dyrere end lejligheder og kræver særlig tilgang til udvælgelse, da de er beregnet til erhverv. En sådan mulighed er oftest velegnet til folk, der ikke vil øge deres kapital i høj grad, men snarere bare gemme den, da lejlighed til 40 tusind dollars (uden for kapital) kan medføre 200 dollars om måneden, mens det på aktiemarkedet er det samme beløb kunne give 10 gange mere, og med tillidsadministration på et valutamarked kunne det endda betale sig om et år.

Det største problem for investering i fast ejendom er startkapitalen, den skal være ret stor. For eksempel for kommerciel fast ejendom i Moskva er de gennemsnitlige omkostninger på 1 kvadrat. m. er 407.700 rubler (ifølge Domofond.ru-forskningsprojektet). I betragtning af at standardobjektet vil have et areal på ca. 100 kvadratmeter. m., skal du bruge et beløb på 1 million USD. Potentielle indtægter fra investeringer i fast ejendom: Fra leje – til kommercielle faciliteter vil være ca. 10-15% om året, og for boliger vil det være omkring 5-8%.

Videresalg – når du køber en ny bygning, kan den muligvis nå 30-40%, generelt for alle objekter er den årlige stigning ca. 5-10%.

5. Start-ups

Start-up virksomheder har længe været i centrum for investeringer. Denne retning kan medføre en ganske stor fortjeneste over tid, som det fremgår af historier om Facebook, Microsoft og andre. Deres investorer opnåede efter et dusin år et overskud på tusinder af procent.

Hvis du mener, at en børsintroduktion af en start på børsen er en god mulighed for at investere et lille beløb, kan du tage fejl.

For det første betyder en børsintroduktion allerede en meget høj pengestrøm hos en virksomhed, hvilket betyder, at du skal investere i startups inden en børsintroduktion i de meget tidlige stadier.

For det andet garanterer en børsintroduktion ikke aktievækst, tværtimod i det første år efter en børsintroduktion, i de fleste virksomheder, falder aktier i pris.

Det beløb, der kan optjenes ved opstart, er i hundreder og undertiden tusinder af procenter. På den anden side er det risikabelt at investere i unge virksomheder, da de måske ikke lykkes i slutningen og forårsager tab.

Investering i startups er bedst på temaudvekslinger:

https://www.crowdcube.com 

https://www.indiegogo.com

https://circleup.com

Konklusion

Hvert år er der flere og flere retninger for investering.

Hver investor skal, hvis han ønsker at tjene penge og blive professionel, følge en række enkle regler – diversificering, risikoberegning og andre. Med alt dette skal du ikke forsømme anbefalingerne og rådene fra succesrige investorer, der allerede har bevist deres færdigheder i praksis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me