SaTT, Blockchainin mainosratkaisu saavuttaa 3 360 000 dollarin Softcap-ominaisuuden alle viikossa!

Blockchain-pohjainen mainosratkaisu, SaTT on ilmoittanut suurella tyylillä myyntimerkkiensä loppuunsaattamisesta, kun projekti oli jälleen vaikuttava ennätys blockchain-varainhankinnassa. SaTT on osunut pehmeään korkkiinsa hämmästyttävän korotuksen jälkeen Miljoona dollaria 48 tunnin kuluessa ICO: n viimeisellä kierroksella.

Digitaalisen mainonnan teollisuus saa täyden maun blockchain-ominaisuuksista, kun SaTT tulee lavalle innovatiivisella blockchain-pohjaisella mainostuotteellaan, SaTT-mainosratkaisulla. Aivan kuten kaikki muutkin teollisuudenalat, jotka ovat nauttineet lisääntyneestä blockchain-tekniikan käyttöönotosta, mainostusteollisuus ei jää jälkeen hajauttamisen kilpailussa.

Ennen tätä aikaa ICO-menestys voisi olla parhaiten kuviteltavissa kuin toteutunut

SaTT ICO antaa täydellisen kertomuksen siitä, että menestys voidaan saavuttaa ympäröivistä olosuhteista riippumatta. SaTT ICO tuli livenä keskelle intensiiviset karhumarkkinat vuonna 2018, jolloin blockchain-varainhankinta on mennyt etelään. SaTT: n sitkeys oli kuitenkin ilmeinen kaikkien näiden epäedullisten tekijöiden keskellä.

Tänä aikana ICOBench, suosittu blockchain-käynnistystietojen kerääjä, kirjasi SaTT ICO: n ylimmän tason projektiksi yli 5000 projektista tuolloin. Tunnusmyynnin alusta lähtien merkintä on pysynyt avoimena, jolloin sijoittajat voivat osallistua tarjoukseen.

Muutama päivä sitten jälleen avautuneen varainhankinnan viimeinen vaihe otettiin vastaan ​​ylivoimaisella kiinnostuksella, mikä johti yli miljoonan dollarin keräämiseen vain 48 tunnissa. Käytettävissä oleva paikka oli tietysti ylimerkitty. Se olisi kiistatta ollut enemmän kuin menestys, jos myyntijaksoa pidennetään.

SaTT: n toimitusjohtaja ja perustaja oli ilmaissut innostuksensa juuri valmistuneesta virstanpylväästä:

“Olemme ylpeitä yhteisömme tuesta, joka markkinoiden vaikeuksista huolimatta näki joukkueessa mahdollisuuden toteuttaa ensimmäinen salausratkaisu toiminnalliseen mainontaan”,

Kun SaTT: n merkkikauppa loppuu merkittävässä muistiinpanossa, yhtiö on ilmoittanut aikovansa listata natiivimerkkinsä, kryptovaluutta SaTT ulkoisiin pörsseihin 24. syyskuuta, joka on vain muutaman tunnin päässä lehdistössä. Lähes päättynyt merkkikauppa on iso askel tähän suuntaan.

Vuodesta 2017 ICO kiire, varainhankinta blockchain-projektit ovat olleet suurin painajainen useimmille startup-yrityksille, koska ne, joilla ei ole varaa alkuperäiseen vaihtotarjoukseen (IEO), on jätetty pimeään yrittäen kerätä muutama tuhat dollaria muutaman kuukauden merkkikaupan jälkeen.

SaTT-tarina osoittaa selvästi, että ICO-varainhankintamalli ei ole kuollut, pikemminkin sijoittajat ovat entistä tarkempia sijoittamaan varoja hankkeisiin, joissa on huipputeknologiaa, lupaavia tulevaisuutta ja kannattavia käyttötapauksia. Tämä kertomus kuvaa parhaiten tuotteita, joita SaTT toimittaa mainosmarkkinoilla. Kiitos projektia käsittelevän tiimin laadusta.

Lisätietoja SaTT: sta

Hanketta tuki tunnettu sijoittaja Richard Wang, kumppani Draper Dragon Digital -rahasto investointipuolella; Nuori mutta jo kuuluisa markkinointitoimisto Markchain ja sen perustaja Quentin Herbrecht PR: n neuvonantajana & Markkinointi ja Eric Alexandre, Jetcoinin perustaja strategiaosalle.

SaTT on blockchain-pohjainen mainosratkaisu, jonka on kehittänyt Atayen inc. Gauthier Brosin ja Stephanie Clementin yhdessä perustama amerikkalainen yritys on erikoistunut yrityshakemusten kehittämiseen yrityssivuille Facebookissa ja muissa sosiaalisissa verkostoissa vuodesta 2008. Lukuisilla Facebook-sovelluksillaan heillä on jo useita arvostettuja asiakkaita, kuten Coca-Cola, Netflix , Skype tai Starbucks.

Kehittänyt mainosratkaisu Atayen Inc.. on asemassa uudistamaan mainosala täysin. SaTT alustan avulla sosiaalisen median käyttäjät voivat tulla vaikuttajiksi yritysbrändeille ja voivat puolestaan ​​ansaita rahaa julkaisuistaan ​​YouTuben, Facebookin, Twitterin ja Instagramin kautta.

SaTT-alustan vaikuttajat antavat suosituksia tai julkaisun, joka on asianmukaisesti kaupallistettu ja palkittu sen tuottaman sitoutumisen tason (julkaisun katselukertojen, jakamisten, tykkäysten, kommenttien) perusteella. Nyrkkisääntönä SaTT ottaa käyttöön oikeudenmukaisen korvausjärjestelmän, joka palkitsee mainostajat (vaikuttajat) julkaisunsa tai sitoutumisensa perusteella.

Valitsemalla vaikuttajamainonnan lähestymistavan SaTT irrottaa suurimman mainostulon, koska se koskee tuotemerkkien luottamuksen puutetta. SaTT hyödyntää ajatusta siitä, että ihmiset todennäköisesti luottavat läheisten ystävien ja vaikuttajien suosituksiin. SaTT-lähestymistapa on kiistattomasti win-win-lähestymistapa sekä mainostajille että kustantajille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me