Yhdysvaltain presidenttiehdokas kritisoi NBA: ta siitä, ettei se salli pelaajan merkitä sopimusta

mainos Phemex

Johtava NBA-pelaaja, Spencer Dinwiddie äskettäin paljasti, että hän halusi merkitä osan sopimuksestaan ​​Ethereum-lohkoketjuun. Hän aikoi kerätä 13,5 miljoonaa dollaria kolmivuotisista 35 miljoonan dollarin sopimuksistaan. Kuitenkin NBA ei ottanut hänen aloitettaan vastaan. Mielenkiintoista krypto-persoonallisuus on hänen tuessaan ja pitää sitä vallankumouksellisena ideana. 

Muutos on Seldom Easy

NBA on perjantaina väittänyt, että hänen suunnitelmansa pantata osa kontaktituloista turvatunnukselle rikkoo liigan työehtosopimusta. New York Timesille, NBA: lle annetun lausunnon mukaan sanoi,

“C.B.A. kieltää kuvatun järjestelyn, jonka mukaan” kukaan pelaaja ei saa siirtää tai muuten siirtää kenellekään kolmannelle osapuolelle oikeuttaan saada korvausta joukkueelta yhtenäisen pelaajasopimuksensa mukaan “.”

Dinwiddie otti Twitteriin ja antoi sopivan vastauksen ja sanoi, että hänellä oli kaikki kunnioitukset NBA: ta kohtaan. Hän ei kuitenkaan luovuta sopimusta.

Lisäksi hän sanoi, että uutinen oli pettymys ja se haittaa uuden omaisuuden kehittäminen olettaen, että sääntöä rikotaan. Sitten hän sanoi, että hän odottaa ymmärrystä ja tuo lisää fanien sitoutumista ja likviditeettiä joukkueen omistajille. 

Lähde- Viserrys

Osana DREAM Fan Shares -alustaa Dinwiddie suunnitteli yrityksen rakentamista, jossa kaikki viihdyttäjät voisivat merkitä heidän sopimuksestaan. Lisäksi viihdyttäjät voisivat nostaa osan palkastaan ​​sijoittamiseksi tai muuten käyttää sitä välittömästi. Vielä ei ole selvää, puhuiko NBA Dinwiddielle ennen lausunnon toimittamista Timesille. Brooklyn Netsin vartija vahvisti kuitenkin, että hän oli kertonut liigalle aikomuksistaan ​​ennen kuin niistä ilmoitettiin julkisesti. 

Yhdysvaltain presidenttikandidaatti, salakirjoittajat ovat Dinwiddien tuessa

Huolimatta NBA: n epäsuotuisasta suhtautumisesta asiaan, Dinwiddien suunnitelma sai massiivisen julkisen tuen. Presidenttiehdokas Andrew Yang totesi suunnitelman olevan puhdas nero. Yang on myös ollut kannattamalla sääntelykehystä kryptovaluutta ja lohkoketju. 

Lähde- Viserrys

Binancen toimitusjohtaja, Cz sopi Yangin kanssa, ja ihmisten olisi annettava tehdä molemminpuolisesti sovittuja kaupallisia sopimuksia. 

Lähde- Viserrys

Johtava asianajaja Larry Cermak kiitti Dinwiddien ponnisteluja ja sanoi, että se on itse asiassa isompi juttu kuin ihmiset ymmärtävät. Hän sanoi lisäksi, että tunnus on hyvin ajateltu ja se olisi enemmän kuin tylsää sidosta. Lisäksi sijoittajat voisivat saada potentiaalisia bonuksia ja paljon suuremman voiton sopimuksen kolmantena vuonna. Lisäksi ei ole käytännössä mitään riskiä maksamatta jättämisestä. Tämä johtuu siitä, että Dinwiddien sopimus on taattu kolmeksi vuodeksi. Vaikka hän ei pelaa hyvin tai loukkaantuu, hän ansaitsee kuitenkin rahaa. Lisäksi siitä tulee kannustin pelata hyvin, koska Dinwiddie merkitsee vain osan sopimuksestaan.

Lähde- Viserrys

Edut ovat myös molemmille osapuolille – kun hän pelaa hyvin sijoittajille, ja vaikka sijoittajatkin eivät, saisivat silti kohtuullisen osuutensa voitoista. Ainoa ongelma on saada se liikkeeseen säännön D nojalla, jolloin se on saatavana vain “akkreditoiduille sijoittajille”. Tämä tarkoittaa edelleen, että tarvitaan vähintään 150 000 dollarin sijoitus. 

Lähde- Viserrys

Hän ilmaisi edelleen pettymyksen NBA: n kannanottoon ja sanoi, että he ovat ymmärtäneet väärin hänen tunnuksensa rakenteen. Hän ei luovuta sopimustaan, vaan takaa osan ansaitsemastaan ​​rahasta sijoittajille.

Lähde- Viserrys

Salauskäyttäjä, jolla on kahva ”Crypto Oracle”, sanoi, että tämä voisi olla täysin uuden urheiluliigan tulo, jossa faneilla on suoraa pääomaa pelaajissa ja he saavat osan liigan tuloista. 

Lähde- Viserrys

Dinwiddie tekee yhteistyötä Tronin kanssa hyväntekeväisyyteen

Aiemmin perjantaina Dinwiddie paljasti, että hän oli tehnyt yhteistyötä Tron Foundationin ja sen toimitusjohtajan Justin Sunin kanssa lahjoittaakseen 8,2 Bitcoinia hyväntekeväisyyteen myymällä pelikenkiä kaudelle 2019/2020. Hän vakuutti lisäksi, että huolimatta hänen sopimussuunnitelmaansa liittyvistä asioista, hän tekisi osansa ja tekisi lahjoituksen.

Lähde- Viserrys

Luuletko NBA: n olevan kohtuullista kieltää Spencer Dinwiddie merkitsemästä sopimusta? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me