Facebook menee All-in On Crypto -ominaisuuteen, Vaaka toteuttaa Ethereumin, XRP: n ja Stablecoinsin ominaisuuksia

mainos Phemex

Facebook paljasti, että se on Whitepaper ja siihen liittyvät tehtävät uudelle kryptovaluutalleen, Vaaka. Vaaka on suunniteltu paitsi maksuvälineeksi myös täydelliseksi Blockchain-alustaksi. Ran Neuner, salaustoimittaja, twiittasi,

Lue vain Vaaka-jutut. Facebook vain meni all-in Crypto.

Blockchain-tiimi, David Marcuksen johdolla, on keskittynyt melkein kaikkiin olemassa olevien blockchain-projektien sovelluksiin ja pullonkauloihin. Loppujen lopuksi he ovat luoneet sekoitetun laukun kryptovaluuttoja; mikä haastaa monien olemassa olevien kryptovaluuttojen hyödyllisyyden ja toiminnallisuuden. Mark Zuckerberg, Facebookin toimitusjohtaja ja perustaja huomioitu,

Facebook on tulossa yhdessä 27 organisaation kanssa ympäri maailmaa perustamaan voittoa tavoittelematon Libra Association ja luomaan uuden valuutan nimeltä Libra.

Vaaka vs. Ethereum ja älykkäät sopimusalustat

Voittoa tavoittelematon järjestö, Libra Association, muistuttaa useita kehitystiimejä nykyisten kryptovaluuttojen takana, kuten Ethereum Foundation, Litecoin Foundation ja Stellar Organization. Yhdistys vastaa päivitysten tai muutosten toteuttamisesta ja julkaisemisesta estoketjussa. David Marcus, Blockchain Teamin johtaja Facebookissa, twiittasi,

Esittelemämme on vasta alkua, ja siihen on paljon parannettavaa. Halusimme jakaa aikaisin ja työskennellä kanssasi, eikä odottaa “täydellisyyttä”.

WhitePaper paljasti myös, että blockchain-alusta toteuttaisi uudelle ohjelmointikielelle Move kootut ohjelmat. Tämä muistuttaa huomattavasti Ethereumia ja sen ohjelmointikielen vakautta. Näiden estoketjujen päällä toimivat ohjelmat ovat lähinnä älykkäitä sopimuksia. Siksi visio näyttää sisältävän Ethereumin, Tronin ja EOS: n tarjoaman apuohjelman skaalattavalle lohkoketjulle.

Vaaka vs. XRP

On olemassa kahdenlaisia ​​blockchain-pohjaisia ​​pääkirjaa niiden validointitehtävien perusteella. Vahvistavat solmut Bitcoinissa tai Ethereumissa ovat luvattomia, kun taas XRP- ja JPM-kolikoissa ne ovat “luvan saaneita”. Edellisessä lohkoketju on avoin yleisölle tarkastettavaksi, louhittavaksi tai panostettavaksi ja kehittämään siihen älykkäitä sopimuksia. Myöhemmin tarvitaan lupa liittyä verkkoon.

Molempien protokollien puolesta ja vastaan ​​on argumentteja; Facebook on noudattanut lupaa. Lisäksi tämä on mahdollistanut muiden rahoituspalvelujohtajien, kuten VISA, MasterCard ja PayPal, liittymisen liikkeeseen. Andreas Antonopolous totesi a twiitti,

Vaikka Facebookin vaaka ei kilpaile avoimien, julkisten, luvattomien, reunattomien, neutraalien, sensuuriresistenttien lohkoketjujen kanssa, se * kilpailee sekä vähittäispankkien että keskuspankkien kanssa. Tätä on hauskaa katsella.

Vaaka vs. Stablecoins

Volatiliteetti on ollut merkittävin huolenaihe Bitcoinissa ja kryptovaluutoissa sen perustamisesta lähtien. Maailmanlaajuiset johtajat ja taloustieteilijät ovat usein kutsuneet heitä keinottelun välineeksi, eikä mitään muuta. Vaaka otti myös tämän tien korkealla tiellä toteuttamalla stablecoinin, jonka takana oli sekoitettu pussi.

Tähän asti markkinat ovat olleet pääasiassa todistaneet Yhdysvaltain dollariin sidotut vakiomallit instituutioiden kanssa, jotka työskentelevät muiden FIAT-pohjaisten vakiomallien kanssa. Kuitenkin, kuten Peter Schiff totesi, kaikki FIAT-valuutat ovat lopulta tuomittuja, joukkue on tukenut sitä varojen korilla (vakaa valuutta ja valtion joukkovelkakirjalaina). David Marcus pyrkii tekemään valuutasta elinkelpoisen vähintään sadan vuoden ajan.

Vaaka vs. Bitcoin

Tämän vertailun olisi pitänyt olla luettelon kärjessä. Kaikkien yllä mainittujen ominaisuuksien ja ominaisuuksien, jotka Facebook on ottanut käyttöön Vaaka-laitteissa, tarkoituksena on muuttaa rahoituspalvelualaa. Zuckerberg pani myös merkille,

Tämä on erityisen tärkeää ihmisille, joilla ei ole pääsyä perinteisiin pankkeihin tai rahoituspalveluihin … Haluamme, että jokaisen on helppo lähettää ja vastaanottaa rahaa samalla tavalla kuin sinä käytät sovelluksiamme hetkessä jakamaan viestejä ja valokuvia.

Vaakaa voidaan käyttää maksuvälineenä ja myös arvon säilyttäjänä vakaudensa vuoksi. Lisäksi se on riippumaton keskitetystä valvonnasta, tässä tapauksessa hajautetusta keskitetystä ohjauksesta. Siksi se toistaa Bitcoinin idean ja on pyrkinyt julkaisemaan improvisoidun version siitä.

Vaaka-airdrop tai laukaisu tapahtuu joskus vuonna 2020. Lisäksi siihen saakka voimme eri organisaatioilla, jotka työskentelevät Move- ja Libra-ohjelmien parissa, integroida lohkoketju niiden käytön mukaan..

Luuletko, että Facebookin lopullinen blockchain-versio tuhoaa Bitcoinin ja Ethereumin? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me