Voiko Ripple voittaa SEC: tä vastaan ​​Ripplen suunnitelmassa taistella SEC-oikeusjuttuja vastaan?

SEC: n oikeusjuttu Ripplea ja kahta sen johtajaa rekisteröimättömän tietoturvan myynnistä toi tuhon salausyhtiölle Yhdysvalloissa. Ripple kumosi alkuperäisessä vastauksessaan kaikki väitteet XRP: n turvallisuudesta ja jopa vakuutti asiakkailleen, että he pääsivät lopulta voittajaksi. Yritys on nyt tullut esiin yksityiskohtainen virallinen vastaus yhtiötä vastaan ​​nostetuissa väitteissä.

Tänään jätimme alustavan oikeudellisen vastauksemme SEC: n valitukseen. Sen avulla alamme asettaa ennätyksen suoraksi ja korjata monet väärinkäsitykset ja ristiriidat heidän väitteissään. 1/5 https://t.co/8KVBuSzCGH

– Stuart Alderoty (@s_alderoty) 29. tammikuuta 2021

Ripple väitti virallisessa vastauksessaan oikeusjuttuun, että SEC-oikeusjuttu vaikutti eniten yksityissijoittajiin, koska XRP: n hinta laski yli 50% oikeusjutun seurauksena.

sen jälkeen kun SEC teki valituksensa, XRP menetti melkein puolet markkina-arvostaan, mikä aiheutti XRP: n vähittäismyynnin haltijoille, joilla ei ollut yhteyttä Rippleen – juuri niihin ihmisiin, joita SEC pyrkii suojelemaan – kärsimään miljardeja dollareita tappioita. Lisäksi SEC: n tehtävänä on ylläpitää markkinoiden järjestystä … ja silti niiden ylikapasiteetti loi tuhoja markkinoilla.

Ripple syyttää SEC vääristäviä tosiasioita

Ripple väitti, että SEC valitsi puolueita sen sijaan, että olisi puolueeton, koska yhdessä vaiheessa he jopa väittivät, että Ethereum voisi kvalifioida arvopaperiksi, ja ajan myötä se sai omaisuusluokan ja XRP mahtui hyvin samaan konsoliin.

Ripple myös syytti SEC: tä tuhoamasta oikeudenkäynnin tosiasiat kirsikkavalinnalla lainausmerkit ja tiedot osoittaakseen sen huonossa valossa. Yritys sanoi,

Vastauksemme avulla alamme selventää ennätystä. Vaikka emme pysty käsittelemään kaikkia yksityiskohtia tässä muodossa (se tapahtuu tapauksen edetessä), huomaat, että olemme hylänneet monet SEC: n väitteet. Ajan myötä näet miksi.

Ripple tarjosi myös lainauksen Andrew Ceresneyltä, Debevoise & Plimpton, joka on tarkastellut tapausta ja ehdottanut, että SEC päätti jättää huomiotta keskeiset tosiasiat, kuten XRP: n kauppa kaikkialla maailmassa ilman sääntelyn puuttumista.

Andrewn mukaan SEC: n tapaus on ennennäkemätön ja väärinkäsitelty. SEC ei ole ottanut huomioon XRP: n selkeää asemaa virtuaalivaluuttana, mikä on ristiriidassa muiden Yhdysvaltain sääntelyvirastojen havaintojen kanssa myös kansainvälisten sääntelyjärjestelmien kanssa. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana Ripplen toiminnasta riippumattomat XRP-markkinat ovat kasvaneet massiiviseksi kaupankäynniksi yli 200 pörssissä maailmanlaajuisesti. SEC laajentaa nyt “sijoitussopimuksen” käsitettä sen rajan yli.

VanEckin johtaja Gabor Gurbacs kysyi mielipiteistään aiheesta,

On epäselvää, onko XRP tässä vaiheessa valuutta vai arvopaperi. Tässä asiassa ei ole sääntelyn yksimielisyyttä.

Ripple kumoaa SEC-väitteet siitä, että XRP on sijoitussopimus

SEC syytti Ripplea tietoisesti tietyn tyyppisen arvopaperin tai sijoitussopimuksen myymisestä ostajille huolimatta siitä, että se tiesi, että sitä saatetaan pitää nykyisten määräysten mukaan arvopaperina, ja hyppäsi edelleen hintaa sosiaalisen median ja muiden kanavien kautta hinnan pumppaamiseksi. Ripple kumosi virallisessa vastauksessaan kaikki väitteet siitä, että ne olivat arvopapereita tai kahden osapuolen välisiä sijoitusmuotoja.

Ripple väitti, että XRP on virtuaalivaluutta, joka on rakentanut markkinoitaan yli 7 vuoden ajan. Yritys sanoi, että väitteet sijoitussopimuksesta eivät ole päteviä, koska heillä ei koskaan ollut ICO: ta tai luvattu tulevia rahakkeita. Fintech-yritys tarjosi yhteenvedon vastaushakemuksestaan, joka luki,

  1. XRP on virtuaalivaluutta ja siten SEC: n toimivallan ulkopuolella.
  2. Ripple ei ole koskaan tehnyt investointisopimusta minkään XRP-haltijan kanssa.
  3. Ripple ei koskaan pitänyt ICO: ta, ei koskaan tarjonnut tulevia rahakkeita rahan keräämiseksi, eikä sillä ole suhdetta XRP-haltijoiden valtaosaan.
  4. XRP: n pitäminen ei tarkoita sitä, että henkilö saa osan Ripplen tuloista tai voitoista.
  5. Ripplen XRP-myynti oli paljon alle 1% massiivisista XRP-markkinoista, jotka ovat kasvaneet viimeisten 8 vuoden aikana.
  6. XRP Ledger, jolla XRP liikkuu, on täysin hajautettu. SEC jättää huomiotta XRP-tapahtuman taloudellisen todellisuuden.
  7. Ripplen XRP-omistukset eivät luo sijoitussopimusta enempää kuin DeBeers-omistukset muuntavat timantit arvopapereiksi.

Kerro meille, jos olet samaa mieltä Ripplen vaatimuksista SEC: tä vastaan. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me