29% amerikkalaisista uskoo edelleen, että Yhdysvaltain dollaria tukee kulta, kertoo tutkimus

mainos Phemex

Maailman johtavan hash-toimittajan, Genesis Miningin äskettäin tekemä tutkimus paljastettu mielenkiintoisia havaintoja siitä, kuinka keskimääräinen amerikkalainen mieltää rahan ja pankkitoiminnan. Tutkimuksen otsikko on “Käsitykset rahasta ja pankkitoiminnasta Yhdysvalloissa 2019. ”

 Digitaalinen raha lopettaa liiketoiminnan yksityisyyden

Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, kuinka hyvin keskimääräinen amerikkalainen kuluttaja arvioi pankkitoiminnan, fiat-rahan ja keskuspankin taustaa. Tutkimus tehtiin 19. syyskuuta, ja 1000 vastaajaa vastasi 23 kysymykseen.  

1000 haastatellusta vastaajasta noin 29% vastaajista uskoo edelleen, että Yhdysvaltain dollari on kullan takana, 4% uskoi sen tukevan öljyä, 5% sanoi joukkovelkakirjoja, 7% ei sanonut mitään, 23% sanoi, ettei tiedä , ja vain 30% ilmoitti tarkasti Yhdysvaltain hallituksen.

Lähde- Genesis Mining -raportti

Itse asiassa Yhdysvallat siirtyi 14. maaliskuuta 1909 kullanormiin, jolloin sekä kulta että hopea olivat Yhdysvaltojen laillisen maksuvälineen metallirahoja. Tämän standardin mukaan Yhdysvaltain dollari oli vaihdettavissa 25,8 jyväksi (1,672 grammaa, 0,05375 troy unssia) kultaa, hieman yli 18,60 dollaria unssilta. Voidakseen torjua vakavaa deflaatiota vuonna 1933 presidentti Roosevelt pani sitten täytäntöön säädöksen, joka keskeytti kultastandardin.

Ei vain tätä, kun sitä kyseenalaistetaan “Kuka päättää, että lisää dollareita painetaan?”, 18 prosentilla vastaajista ei ollut vastausta, 58 prosenttia uskoi, että se oli keskuspankki ja kolmanneksi korkein vastaus oli, että Yhdysvaltain hallitus on vastuussa samasta. Huolimatta siitä, että perinteinen talous ei ole toistuvasti vastannut massojen odotuksia, usko samaan jatkuu, mahdollisesti taloudellisen lukutaidon puutteen vuoksi. 

Lähde- Genesis Mining -raportti

Mielenkiintoista on, että 76% ​​vastaajista vastustaa Yhdysvaltojen hallituksen ajatusta korvata paperiraha vain digitaalirahalla.

Tämä puolestaan ​​osoittaa, että amerikkalaiset eivät ole vieläkään valmiita täydelliseen avoimuuteen raha-asioissa. Mielenkiintoista on, että näkökulma ei rajoitu keskimääräisen amerikkalaisen näkökulmaan, jopa pankkien johtajat näyttävät toistavan samoja tunteita.

Lähde- Genesis Mining -raportti

Äskettäin suositun hollantilaisen ING-pankin pääekonomisti Mark Cliffe sanoi, että viiden vuoden sisällä digitaaliset valuutat ovat täysimittainen todellisuus viiden vuoden kuluessa. Kansakuntien tullessa rakentamaan omaa digitaalista valuuttansa kuluttajia menettävät nimettömyytensä, koska keskuspankkien valvomien digitaalisten valuuttojen kanssa liiketoimet tulevat täysin jäljitettäviksi viranomaisille.

24% vastaajista uskoo, että Fed turvaa Yhdysvaltojen kultavarannot

24% vastaajista uskoo, että keskuspankki on vastuussa Yhdysvaltojen kultavarantojen turvaamisesta, kun taas 50% vastaajista vastaa Yhdysvaltain rahapolitiikan valvonnasta. 54% vastaajista uskoo, että keskuspankit ovat yksinomaan Yhdysvaltojen hallituksen omistuksessa.

Lähde- Genesis Mining -raportti

Lisäksi 26% vastaajista uskoo, että pankkeja tarvitaan pitämään 100% asiakkaiden tallettamista rahoista pankissa. Lisäksi 52% vastaajista uskoo, että pankkien ei pitäisi pitää 100% varannossa. 9% uskoi, että pankkien on oltava aina 1–10 prosenttia.

Lähde- Genesis Mining -raportti

Tämän sanottuamme elämämme pyörii rahan ympärillä, ja on hämmästyttävää, että siellä olevien ihmisten on vielä saatava selvää tietoa rahavirrasta ja sen sisäisestä toiminnasta. On myös mahdollista, että kun tällainen selkeys saadaan, ideat kryptovaluuttojen yleisestä käyttöönotosta eivät vaikuta vierailta ja saavat laajemman hyväksynnän.

Kaikki, mikä kimaltelee, ei ole kultaa. Kryptovaluuttojen ympärillä vallitsevat negatiiviset tunteet jatkuvat vallitsevina, koska niitä käytetään laittomassa toiminnassa ja terrorismissa sekä useissa rahanpesutapauksissa. Elokuu paljasti Pohjois-Korean käyttävän “laajalle levineviä ja yhä kehittyneempiä” kryptovaluutta-hakkereita kerätäkseen noin 2 miljardia dollaria. Varat käytettiin joukkotuhoaseiden hankintaan.

Saavatko digitaaliset valuutat lopulta ihmisten hyväksynnän? Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me