Crypterium aloittaa CRPT Reward -ohjelman juhlimaan 3. vuosipäivää

Crypterium nostaa CRPT-säästötilien vuotuisen koron 21 prosenttiin tarjoukseksi uusien käyttäjien palkitsemiseksi. Käynnistys merkitsee projektin kolmatta vuosipäivää suurella tyylillä rajoitetulla tarjouksella, joka on suunniteltu tuottamaan vaurautta kaikille uusille asiakkaille. Kaikki uudet asiakkaat voivat nyt ansaita 21% APY CRPT-talletuksista

Salaus, yksi nopeimmin kasvavista salauspankkiratkaisuista, on ilmoittanut aloittavansa kuukauden mittaisen CRPT-palkitsemisohjelman, joka juhlii projektin kolmatta vuosipäivää. 29. joulukuuta 2020 alkaen Crypterium tarjoaa nyt uusille käyttäjille 21%: n vuotuisen tuoton kaikista alustan säästötilille talletetuista varoista. Crypterim uskoo, että tämä ohjelma tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden todistaa ja nauttia salausvaluutan korkean tuoton kapasiteetista, vaikkakin vähän tai ei tarvitse ottaa tarpeettomia riskejä. 

Julkaistun tiedon mukaan kiinnostuneiden käyttäjien on vain avattava säästötili ja talletettava CRPT, jotta heillä olisi mahdollisuus nauttia korkeasta APY: stä, joka Crypteriumin mukaan on kaksinkertainen normaaliin markkinakorkoon. Tämä kampanja altistaa sijoittajat edistyneille tietoturvapalveluille, koska alustan säästötilillä on kolmikerroksinen suojausarkkitehtuuri, BitGon tarjoama vakuutus ja petostentorjunta. Ilmoitus kuuluu:

“Pidä CRPT-rahakkeita säästötililläsi ja ansaitse 21% vuodessa, mikä on kaksi kertaa korkeampi kuin keskimääräinen markkinakorko. Vähäriskinen strategia, joka auttaa korottamaan korkotuloja vain avaamalla CRPT-säästötilin, joka on suojattu 3-kerroksisella tietoturvalla, petostentorjuntaprotokollalla ja BitGon vakuuttamana. “

Kaikkien CRPT-talletusten yläraja on 2000 CRPT käyttäjää kohden. Tämä aktiviteetti on voimassa 11. tammikuuta 2021 saakka tai kunnes 840000 CRPT-talletuksen kokonaismäärä on saavutettu. Tämä edellyttää kuitenkin kiinnostuneita osallistujia rahoittamaan CRPT-tilinsä ennen tarjouksen voimassaolon päättymistä ja pitämään varoja alustalla vuoden ajan.

Crypterium odottaa menestyvää CRPT ICO: ta

Kulunut jo 3 vuotta siitä, kun Crypterium käynnisti ICO-väkijoukon rahoittamaan tehtäväänsä kehittää elinkelpoisia keinoja luoda digitaalinen omaisuus jokapäiväiseen käyttöön. Tavoitteensa mukaisesti Crypterium suunnitteli CRPT: n apuvälineeksi, joka on yhteensopiva laajan valikoiman B2B- ja B2C-tuotteita. Tärkeää on, että CRPT: llä on tärkeä rooli Crypterium-ekosysteemin taloudellisessa rakenteessa, vaikka sen toiminnallisuus jatkuisi. Hyödyntämällä vuoden 2017 ICO-maniaa, Crypterium annettu CRPT väkijoukkokampanjan kautta, joka oli tarkoitus aloittaa 31. lokakuuta 2017 – 6. tammikuuta 2018, ja onnistui keräämään 51,6 miljoonaa dollaria – vaikka kovakantinen korkokanta oli 47 miljoonaa dollaria.

CRPT ICO: n valmistuttua Crypterium otti escrow-yrityksen käyttöön varmistaakseen rahoitusprosessin avoimuuden. Samoin se hankki amerikkalaisen lakiasiaintoimisto Blockchain Law Groupin palvelut varmistaakseen, että ICO-kampanja oli lain vaatimusten mukainen. Kuten ICO-kampanjassaan luvattiin, Crypterium on kehittänyt joukon salauspankkituotteita, jotka ovat nyt 45 miljoonan kauppiaan käytettävissä maailmanlaajuisesti kumppanuuksien ansiosta vakiintuneiden perinteisten maksuverkostojen, kuten Visa, kanssa..

Crypterium kukoistaa vuonna 2020 CRPT: n heikosta hintatasosta huolimatta

Crypterium-ekosysteemillä on tiettävästi yli 350 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Vaikka tämä sinänsä merkitsee sitä, että Crypterium on terve yritys, se ei heijastu CRPT: n hintakehitykseen, jonka pitäisi ankkuroida orastavan alustan taloutta. Coingeckon tietojen mukaan vaikka salausmarkkinat ovat pääsääntöisesti menestyneet vuonna 2020, CRPT on laskenut 30% viimeisten 12 kuukauden aikana.

Huomatessaan tämän poikkeaman Crypterium selitti, että CRPT: n heikosta kulusta huolimatta ekosysteemillä oli erittäin tapahtumarikas ja positiivinen vuosi. Yritys on tuonut markkinoille 15 uutta tuotetta. Niiden joukossa on Crypterium Virtual Visa -kortti, joka on yhteensopiva Apple Payn kanssa. Lisäksi se päivitti lompakkopalvelunsa alentamalla rajoja, lisäämällä tukea digitaalisemmalle omaisuudelle ja ottamalla käyttöön tekoälyn ennustustyökalun. Näiden tuotteiden menestyksen ansiosta foorumi on käsitellyt yli 100 miljoonan euron arvosta tapahtumia pelkästään vuonna 2020. Odotetusti Crypterium toivoo hyödyntävänsä nämä kehityksen nopean kasvun vuonna 2021:

”Nykyään Crypteriumia käytetään yli 170 maassa, mikä johtaa maailman globaalimpia salausalan yrityksiä. Vuoden 2018 lanseerauksen jälkeen yli 350 000 asiakasta on rekisteröitynyt Crypterium-ekosysteemiin. Tulevina vuosina aiomme houkutella yli 5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Noudattamalla johdonmukaisesti strategista suuntaa all-in-one-fintech-ratkaisuna digitaalisen omaisuuden sujuvaan hallintaan, me kasvattimme voimakkaasti liikevaihtoamme ja saimme päätökseen ydintuotekehityksen kokonaan vuonna 2020 ja etenimme laajempaan liiketoimintaan ja saavutimme liikevoiton vuonna 2021. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me