Ethereum Readies ampumatarvikkeet ottamaan hinnan uusille korkeuksille

mainos Phemex

Ethereum, salakadun toiseksi suurin kolikko, saattaa taistella pitääkseen sen hinnalla ja ratkaistakseen ruuhka- ja nopeuskysymykset, mutta sillä on ehdottomasti uutisia, jotka saattavat olla rakenteellisesti positiivisia kolikolle pitkällä aikavälillä.

Ethereum toivottaa tervetulleeksi Konstantinopolin samalla kun Bitmain käynnistää Ethereumin kaivosaltaan

Tämän vuoden lokakuussa Ethereum valmistautuu suurimpaan päivitykseen, joka voi olla 29 miljardin dollarin Blockchainin suurin testi. Tämä päivitys, joka on nimetty Konstantinopoliksi, on suunniteltu lisäämään Ethereum-verkon tehokkuutta ja vähentämään transaktiokustannuksia. Konstantinopol on myös askel kohti Ethereumin suurempia tavoitteita; sarja muutoksia, jotka parantavat tapahtumien nopeutta ja laajuutta. Tällä hetkellä Ethereumin verkko, kuten Bitcoin, kärsii muutamasta suuresta ongelmasta: korkea energiankulutus (kaivostoiminnan kautta), kaivosaltaiden keskittäminen ja kaivoslaitteiden saatavuuden puute.

Ethereumin pitkäaikainen projekti, Casper, pyrkii käsittelemään näitä asioita. Konstantinopolissa luodaan perusta Casperille, jonka tavoitteena on siirtää Ethereum työtodistusjärjestelmästä vaarnanhallintajärjestelmään. Tämä päivitys voi olla Ethereumin unelma, mutta se ei tule helposti. Koko järjestelmän kattavat päivitykset edellyttävät jokaista ohjelmistoa, jota käytetään päivittämään uusiin sääntöihin lähes samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että on olemassa koordinointivaikeuksia, jotka on voitettava, jotta koodi toimii suunnitellusti. Ethereumilla on myös edessään ”vaikeuspommi”.

“Ethereumin” Vaikeuspommi “viittaa kasvavien vaikeustasoon kaivostyöntekijöiden palkitsemiseksi käytettävässä kaivosalgoritmissa.”

Vuonna 2019 vaikeuspommi vaikeuttaa eetterin louhintaa (ja siten transaktioiden käsittelyä). Ethereumin suurin haaste on viivästyttää pommia vai kiirehtiäpä päivitykset läpi ennen kuin se osuu. Yksi asia on varma, että Ethereum on valmiina helvetin matkalle etumatkalla lokakuuhun asti.

Vaikka tämä on Ethereumin oma positiivinen päivitys, Bitmainin tukema kaivosallas BTC.com laajentaa tarjontaansa myös Ethereumiin ja Ethereum classiciin, yhtiö ilmoitti torstaina. Muutos on osa pyrkimystä “auttaa Ethereumia laajentamaan kaivosinfrastruktuuriaan”, ilmoituksessa todettiin. Bitmainin projektijohtaja Zhong Zhuang sanoi, että yritys toivoo

“Laajentaa Ethereumin verkkoa välittämällä… palkkioita [Full Pay Per Share] -järjestelmämme kautta”, joka palkitsee kaivostyöläiset osallistumisesta pooliin. “

Erityisesti uudet altaat sisältävät GPU- ja CPU-kaivosvaihtoehtoja, ilmoitettiin julkaisussa huolimatta siitä, että Bitmain julkaisi ensimmäisen Ethereum-sovelluskohtaisen integroidun piirinsä (ASIC) Ethereumille aiemmin tänä vuonna.

Lue myös: NASDAQ Ready to List & Käy kauppaa Bitcoinilla, Ethereumilla & muut kryptot vuoteen 2019 mennessä

CBOE lanseeraa Ethereumin futuurit vuoden 2018 loppuun mennessä

Vaikka kaikki etsivät BTC ETF: ää ja sen hyväksyntää, merkittävässä harppauksessa eteenpäin Ethereum-yhteisölle, ja yleinen kryptovaluutta, CBOE, suurimmat vaihtoehdot ja futuuripörssi Yhdysvalloissa, kertoivat markkinatakaajille, että Ether-futuurien debyytti on tulossa kiinni. Vaihto odottaa kuitenkin CFTC: n lisäselvitystä.

Tämä uusi kehitys, jolla voi olla kauaskantoisia seurauksia, voisi tapahtua vuoden 2018 loppuun mennessä,

Auttaakseen käynnistämään prosessin CBOE: n oletetaan perustavan tulevat eetterifutuurit Tylerin ja Cameron Winklevossin perustaman ja ylläpitämän Gemini-kryptovaluutta-alustan markkinoilla..

CBOE tutkii jo Ethereumin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on 29 miljardia dollaria, useilla eri tavoilla. Se on myös rakentanut aiheeseen liittyviä tuotteita taustalle odottaen lisäselkeyttä.

Onko uutisvirran positiivisuus Ethereumille mahtava, monet ihmiset haluavat odottaa ja nähdä, miten Ethereumin päivitys Konstantinopoliin etenee? Jos se menee sujuvasti, kolikossa näkyy vahva ylösalaisin. Jälleen odotus ja katselu Ethereum-yhteisön ja sijoittajien tilanteessa

Pystyykö Ethereum toimittamaan nämä ilmoitukset onnistuneesti ja voittamaan Bitcoinin olevan numero 1 kryptovaluutta? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me