Ethereumin luoja Vitalik Buterin “loukkaa” 3 salaushenkilöä 24 tunnissa

mainos Phemex

Salausjae on täynnä viihdettä niille, jotka etsivät sitä. Twitterissä ei ole koskaan tylsää päivää ystävällisestä huijaamisesta pieniin spatteihin täysipuhalluksiin salaushenkilöiden välillä. Tällä kertaa Vitalik Buterinista tuli useiden salaushenkilöiden kohde eri asioissa. Buterin otti kuitenkin heidän loukkauksensa urheilullisesti, ja salakirjoituksella Twitterillä oli kenttäpäivä riitojen yli.

Vitalik Buterin ja Calvin Ayre

24 tunnin aikana Vitalik Buterin loukkasi 3 suurta salaushenkilöä, ja otti tilanteen huomioon, hän jakoi saman Twitter-viestissä.

Sain tänään loukata * kahta * suurinta kryptovaluutta-lukua! Ihmiset sanovat minusta jatkuvasti hauskoja asioita, mutta mielestäni tämä on vähän ennätys.https://t.co/pas4jLkPLkhttps://t.co/xw6fXXIla4

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 26. marraskuuta 2019

Ensimmäinen loukkaus tuli Ayre-ryhmän perustajalta ja Bitcoin Satoshi Visionin (BSV) kannattajalta Calvin Ayrelta, joka kommentoi Buterinin viestiä siitä, kuinka taloudelliset mallit ovat irrationaalisia. Ayre kirjoitti kaksi senttiään aiheesta sanoen, että Vitalikilla ei ole aavistustakaan taloustieteestä tai lohkoketjusta.

Vitalikilla ei ole aavistustakaan taloudesta tai blockchainista.

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 25. marraskuuta 2019

Buterin tulkitsi kommentin loukkauksena, joka jakoi sen omassa viestissään. Mitä salakirjoitettuun Twitteriin, se jaettiin Buterinin kannattajien ja niiden välillä, jotka löysivät järkeä Ayren vastauksessa.

vitalik buteriiniLähde: Twitter

Jotkut ihmiset olivat selvästi järkyttyneempiä kommenteista kuin toiset, eivätkä he pilkkaaneet sanojaan vastatessaan kommenttiin. Buterinin suhteen hän toimi älykkäästi. Sen sijaan, että vastaisi Ayren twiittiin itse, hän antoi muiden tehdä sen.

Vitalik ButerinLähde: Twitter

Vitalik Buterin ja Adam Back

Buterinin toinen kiistely kävi Hashcashin keksijän ja Blockstreamin toimitusjohtajan Adam Backin kanssa. Tällä kertaa kiistan luu oli krypto-valuuttojen ympärillä oleva tekniikan tila. Bram Cohen, BitTorrent-protokollan kirjoittaja, oli jakanut Buterinin blogipostaus edellä mainitusta aiheesta sanomalla, että suuri osa siitä oli “vääräpäinen”. Tähän Adam Back vastasi, että Buterinin katsominen krypto-valuuttojen ympärillä olevasta tekniikasta oli kuin Elizabeth Holmesia biotekniikan tilasta..

se on kuin haluaisi Elizabeth Holmesin biotekniikan tilasta. mitä odotit.

– Adam Back (@ adam3us) 25. marraskuuta 2019

Asiayhteyden kannalta Elizabeth Holmes on entisen toimitusjohtajan Theranos, nyt lakkautettu yritys, joka on tehnyt uutisia kehittänyt menetelmän verikokeita varten käyttämällä yllättävän pieniä määriä verta, kuten sormenjäljellä. Formes nimitti Holmesin Amerikan nuorimmaksi ja rikkaimmaksi itse tekemäksi naismiljardäriksi vuonna 2015, kun hänen yrityksensä saavutti 9 miljardin dollarin arvon. Hänen menestyksensä oli kuitenkin lyhytikäinen, koska journalistiset ja sääntelytutkimukset paljastivat yrityksen väitteiden epäilyttävyyden heidän vallankumouksellisen tekniikan suhteen. Petettyään alttiiksi petoksille Holmes esiteltiin Fortunen luettelossa ”Maailman pettymysjohtajat”.

Myös tällä langalla oli kaksi leiriä – Buterinin kannattajat ja vastustajat.

Lähde: Twitter

Vitalik Buterin ja Peter McCormak

Kolmas “loukkaus” tuli Bitcoinin maksimalistilta ja What Bitcoin Didin isännältä Peter McCormakilta. Hän vastasi Thiel Capitalin MD: n ja portaalin isännän Eric Weinsteinin twiittiin, jossa Weinstein puhui podcastin tekemisestä Vitalik Buterinin kanssa. McCormak hyppäsi langalle ja kutsui Ethereumia “vapourware-hölynpölyksi” ja kutsui Buteriniä epäsuorasti huijariksi..

Peter McCormakLähde: Twitter

Kommentti ei mennyt huomaamatta, ja Buterin jakoi sen päivän kolmanneksi loukkaukseksi. Keskustelu jatkoi Buterinin viestiä, ja McCormak selvensi, ettei hän loukannut Buterinia, ja kutsui hänet podcastiinsa. Mutta Buterin kertoi, että häntä oli kutsuttu huijariksi. McCormak vastasi, että hän oli yksi epäröivällä, ja samalla neuvoi häntä palaamaan Bitcoiniin Ian Rushin palatessa Liverpooliin..

Lähde: Twitter

Samalla säikeellä salausyhteisö kävi mini-keskusteluja asiasta keskenään.

Lähde: Twitter

Kierteestä on ilmeistä, että vaikka Bitcoin on alkuun kryptovaluutta, Ethereumilla on oma vankka seuraajansa. Peter McCormak, joka on Bitcoinin maksimisti, ei nähnyt paljon tukea asetetulle kannalleen Bitcoinin hyväksi ketjussa.

Siksi salakirjoituksella Twitterillä oli kenttäpäivä tarkkailemalla ja osallistumalla Vitalik Buterinin ja vastustajien – Calvin Ayren, Adam Backin ja Peter McCormakin – välisiin kiistoihin. Sen takia, että Buterin suhtautui kritiikkiin, kannattaa ihailla. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me