Tron [TRX] Tappamalla sen uusilla kehityksillä, ainoa tie on nyt olemassa

mainos Phemex

Tron työskentelee progressiivisen tulevaisuuden parissa aloittaessaan Tron-virtuaalikoneensa (TVM) lähtölaskennan 30. elokuuta. Lisäksi CoinSwitchin, Bitboxin ja Linen lisääminen yhdessä saksalaisen pankin kanssa, Netbank lisää TRX: n välittäjätililleen, Tron on jatkuvasti liikkeellä.

Tron-virtuaalikone (TVM) on kaikki asetettu olemaan täällä 30. elokuuta

Maailman 12 suurinta kryptovaluutta Tronia (TRX) ei lakkaa toimimasta eikä hämmästytä salausteollisuutta jatkuvalla kehityksellään. Tronin hinta saattaa olla juuttunut 0,1 dollariin, kun koko salamarkkinat käyvät läpi taantuman. Mutta sen uudet kumppanuudet ja tuleva käynnistäminen lisäävät vain sen pitkäaikaista arvoa ja edistystä.

Virallisen ilmoituksen mukaan Tron Virtual Machine (TVM) on tulossa 30. elokuuta. Tämä tapahtuma lisää edelleen Tron-verkkoa tarjoamalla sille lisäominaisuuksia.

?#TRON virtuaalikoneen käynnistystapahtuma. Estä maailmanlaajuinen ekosysteemi, #TRON tulevaisuuteen. Odota livestriimiä 30. elokuuta klo 10.30 (SGT), järjestetään myös arpajaiset, nähdään siellä. ?#TRX $ TRX https://t.co/q553J2pHjW

– Justin Sun (@justinsuntron) 23. elokuuta 2018

Lisäksi se tekee alustasta skaalautuvamman, kuten Tronin perustaja Justin Sun totesi, että Tron-lohkoketjusta tulee paljon nopeampi niin, että sen nopeus on yli 200 kertaa Ethereumin nopeus. Tron-harrastajan mukaan tällä TVM: llä on merkittävä arvo Ton-alustalle antamaan sille etua Ethereumin suhteen:

TVM: n käynnistäminen 30. elokuuta tarkoittaa, että salausyhteisön on kysyttävä:

-TRON pystyy tekemään kaiken, mitä ETH tekee ja paljon muuta. Miksi käyttää ETH: ta?

-Kaikki ETH-sovellukset voivat toimia TRON: lla. Miksi käyttää ETH: ta?

-TRON on erittäin nopea. Miksi käyttää ETH: ta?

-20000 TRX-tapahtumaa = yhden ETH-tapahtuman hinta. Miksi käyttää ETH: ta?#TRON #TRX pic.twitter.com/XDU8wIWxjM

– CryptoDuck (@MikeNerdUK) 21. elokuuta 2018

Kun alustasta tulee entistä tehokkaampi, Tron-protokollaan perustuvat projektit näyttävät siltä. Ja mitä enemmän toimintaa verkossa on, sitä enemmän altistumista TRX: lle ja sitä enemmän sen arvo nousee.

Jatka niiden lisäämistä: CoinSwitch, Bitbox & Linja

Justin Sunin viimeisimmän twiitin mukaan TRX: llä voi nyt käydä kauppaa CoinSwitchilla. CoinSwitch on foorumi, joka mahdollistaa salausvaluutan kaupankäynnin eri pörsseissä. Yli 300 valuutalla ja 6000 parilla tämä vaihto tarjoaa suurimman määrän salaustukea.

$ TRX on saatavilla @helsinki, yksi maailman suurimmista cryptocurrency exchange aggregator -alustoista, jossa on yli 250 kolikkoa ja 6000+ valuuttaparia. Vuodesta 2018 lähtien se on lyönyt miljoona dollaria päivässä. Tarkista #TRX hintaennuste ja elää #TRON hintakaaviot. pic.twitter.com/KCBk5eUssI

– Justin Sun (@justinsuntron) 23. elokuuta 2018

Tron listautui äskettäin BitBox- ja Line-listoille, joten kun on kyse tulevaisuuden näkymistä, uusien vaihtoiden lisääminen tunnetuimpiin on yksi Sunin tavoitteista, kun hän jakoi Forbesin kanssa,

“Lisää vaihto-ohjelmia on ensisijainen tavoitteemme.”

Hän lisäsi,

“Jos katsot salkkuamme, löydät vaihtoa kaikkialta maailmasta: Yhdysvalloista, Koreasta, Japanista, Intiasta ja luettelo jatkuu.”

Aurinko jatkaa,

”Jopa nykyisillä Bearish-markkinoilla, käyttäjien omaksuminen sujuu hyvin TRON: lla. Uskon, että ihmiset ovat huomanneet, että olemme toimittaneet alusta alkaen enemmän innovaatioita kuin mikään muu lohkoketju / kryptovaluutta ja olemme täyttäneet jokaisen itsellemme asettaman virstanpylvään. ”

Tronia ei voi pysäyttää: saksalainen pankki lisää TRX: n & tulevaisuuden näkymä

Jännittäviä asioita tulee jatkuvasti Tronille saksalaisena pankkina, Netbank lisää Tronin pankkitililleen yhden jakamana Redditor,

“Käytän tätä pankkia päivittäiseen pankkitoimintaan ja osakkeiden ostamiseen. Olin yllättynyt, kun huomasin, että ne ovat lisänneet kryptovaluuttoja välittäjätililleni. Osta (Kaufen) -painike ei toimi (vielä?), Joten en voi ostaa mitään salausta tämän tilin kautta, mutta ehkä se muuttuu joskus. Outoja ja jännittäviä aikoja edessä. “

Unohtamatta sitä tosiasiaa, että ei kauan sitten, Tron osti BitTorrentin, jolla he työskentelevät saadakseen aikaan isompia asioita tulevaisuudessa:

“Aloitimme myös äskettäin Project Atlasin, joka kannustaa BitTorrent-ekosysteemin käyttäjiä osallistumaan ja osallistumaan verkkoon tarjoamalla omia tunnuksia – ensimmäisiä historiassa. Meillä on jännittäviä uutisia myös viimeisellä vuosineljänneksellä. “

Tron pyrkii valoisaan tulevaisuuteen ja tuo lisäarvoa linjalla, joka lopulta lisää myös sen hintaa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me