Ontologia vahvistaa dApp Incentives -mallinsa, joka tarjoaa 60% ONG-alennusta dApp-kehittäjille

mainos Phemex

Vaikka Ethereumin, Tronin ja EOS: n välinen dApp-taistelu on huipussaan, toinen merkittävä osallistuja on liittynyt kilpailuun. Viimeisimmän ilmoituksen mukaan Ontology on vahvistanut dApp-kannustinmallinsa ja tarjoaa 60% dApp-transaktiomaksun alennuksen kehittäjille.

Ontology julkaisee neljä uutta kannustinmallia houkuttelemaan dApp-kehittäjiä

Ontologian viimeisimmän kehityksen mukaan virallinen keskikanava, projekti on päättänyt ja vahvistanut ainutlaatuiset neljä uutta kannustinmallia kehittäjille, jotka käyttävät OnTology dApp -ekosysteemiä käynnistääkseen dApp-sovelluksensa. Virkamies toteaa

“Haluamme nyt ilmoittaa, että tarjoamme kehittäjille kolmen ensimmäisen kuukauden aikana (1.4.-30.6.) Varhainen tarjous, joka sisältää 60% dApp-transaktiomaksun alennuksen.”

Projektin vahvistamat mallit ovat samat kuin joulukuun viimeisellä viikolla ehdotetut mallit, joissa projektissa oli ilmoitettu, että Ontologiasäätiö kokeilee malleja yhden vuoden ajan – 1. huhtikuuta 2019 – 1. huhtikuuta 2020. – jonka aikana säännöt eivät muutu. Huhtikuuhun 2019 edeltävää jaksoa käytetään teknologian kehittämiseen ja valmisteluun.

Neljä ehdotettua mallia olivat

  • Malli A: Transaktiopalkkion alennus: 50% kaikista dAppin tuottamista tapahtumamaksuista (ONG) palautetaan dApp-kehittäjälle. Tällä mallilla Ontology haluaa kannustaa intuitiivisia ja tehokkaita dApps-kehittäjiä
  • Malli B: Aktiiviset dApp-kannustimet: Toinen ehdotettu malli perustuu palkitseviin dApps: iin, jotka sijoittuvat 50 parhaan joukkoon. Tämän mallin mukaan The Ontology Foundation myöntää yhteensä 100 000 000 ONT: tä ja 100 000 000 ONG: tä kehittäjille, joilla on aktiivisimmat dApps: t säännöllisin kiintiöin. Kannustinjärjestys määritetään projektin perusteella dAppin aktiivisten käyttäjien ja tapahtumamäärien perusteella. Tämä malli antaa varoituksen, jossa sanotaan yhden vuoden kokeilun jälkeen säätiö päättää, mukautetaanko mallia yhteisön palautteen perusteella ja jos dApp-toimintaa havaitaan manipuloitavan, rangaistus. Tätä mallia ei sovelleta uhkapelien dApps-sovelluksiin
  • Malli C: dApp-kehityslainaohjelma: Säätiö on ottanut käyttöön tämän mallin auttaakseen kehittäjiä aloittamaan dAppien rakentamisen ontologialla. Kehittäjille, jotka alkavat kehittyä ilman rahoitusta, lainaohjelma tarjoaa taloudellista tukea heti alusta alkaen. Kehittäjät voivat käyttää Ontology Foundation -säätiöltä lainattua lainaa dApp-kehityksen, testauksen ja toiminnan alkuvaiheessa, kunnes se on toiminnassa ja sujuvasti. Lainan takaisinmaksu maksetaan kahdessa yhtä suuressa erässä – ensin kun 70% kehitysprosessista on valmis. Toinen erä maksetaan, kun dApp julkaistaan.
  • Malli D: Tekninen ja markkinointituki: Tällä mallilla projekti haluaa parantaa kehityksen tehokkuutta ja operatiivista tehokkuutta teknisen ja markkinointituen avulla. Tämän mallin mukaan Ontology nimeää projektin omistajan auttamaan kehittämään ja markkinoimaan dAppia koko sen elinkaaren ajan. Tätä mallia voidaan soveltaa myös kehittäjille, joilla on taloudellista tukea kannustinmallien A ja B kehittämiseen ja toimintaan. Tukiohjelman puitteissa hanke tarjoaisi seuraavat palvelut

Tekninen tuki

  • Tarjoamalla protokollia, jotka auttavat dAppsia saavuttamaan skannaus toistettavaksi -ominaisuuden (ONTO on ensimmäinen mobiilisovellus, joka tukee tällaista toimintoa).
  • Ohjeita TS-SDK: n käyttöön.
  • Koodausohjeet ja älykkäiden sopimusten tarkastus.

Markkinointituki

  • Yhteisön jakaminen maailmanlaajuisesti: Jaetut uutiset kattivat yli 200 000 käyttäjää 36 kanavalla 11 sosiaalisen median alustalla.
  • Globaalit markkinointitoimet: tapahtumasuunnittelu, julistesuunnittelu, uutiset, paikallinen mainonta, reaaliaikainen yhteisön ylläpito ja palaute.

Ontologian tarjoama malli on ehdottomasti kadehdittava ja olisi todella houkutteleva kehittäjälle kaipaamaan niitä, ja Ontology saattaa pian haastaa kilpailijansa dApp-ekosysteemikilpailussa.

Tuleeko ontologia parhaiten menestyvänä dApp-ekosysteemien tarjoajana? ÄLÄ kerro meille näkemyksesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me