Lær at handle med Bitcoin Futures på 5 minutter

Hvad er Bitcoin Futures?

Bitcoin-futures er en derivataftale, der har en fast udløbsdato, og ved udløbet udfører de aftalte parter de vilkår og betingelser, der er angivet i kontrakten. For eksempel vil du sælge din bitcoin til $ 15.000 efter 1 måned, men prisen på bitcoin efter 1 måned er $ 12.000, du vil hurtigt tjene $ 3000, men på den anden side, hvis du ville have sagt, at du vil købe BTC til $ 15.000 efter en måned, og prisen er $ 10.000, så du ender med at betale $ 5000 ekstra for at medføre dit tab i din balance.

Bitcoin, der går ind i futures med lovgivningen, er et løfte om, at priserne vil stabilisere sig på grund af likviditeten fra de store børser og god kontantstøtte. Dette vil tage bitcoin ind i et almindeligt marked for yderligere støtte til valuta.

JP Morgan har sagt “Bitcoin vil blive forhøjet i et aktiv i aktivklasse.”

Den eneste forskel mellem tidligere børser og nye reguleringsdrevne er sikkerhedsnet og sikkerhed, selv i tilfælde af hack er dine penge sikret. I modsætning til andre bitcoin-børser for at spille med futures har du brug for kontanter og indledende margen, der fungerer som en fond, der er beregnet til at købe Bitcoin, du behøver ikke at lægge alle de penge, dette giver dig gearing til at købe flere kontrakter.

Man behøver ikke at købe Bitcoins for at spille på futuresmarkedet, det er bare et løfte på den note, at du skylder en Bitcoin. En anden fordel, som regulerede børser giver, er færre gebyrer, hvis du i øjeblikket handler på ikke-regulerede børser, ender du med at betale 2% til .5%, mens du betaler $ 1 for en futureshandel.

Der findes forskellige slags kontrakter på markedet som quanto og xbt futures, hvor kontrakten er prissat i Bitcoin, det er et spørgsmål om at forstå, hvilken kontrakt du vil handle, er helt op til dig.

Sådan investeres i Bitcoin Futures?

I øjeblikket er der mange børser, der tilbyder forskellige former for bitcoin-futureskontrakter, hvor de kan bookes ved startmargen.

Okcoin lover det højeste niveau af banktypesikkerhed, Hong Kong-baserede børser, der giver 10x margin på Bitcoin futures.

CME er en af ​​de største børser i verden, hvor man kan veksle mindst 5 BTC med en minimumsudsving på $ 5 pr. kontrakt, og de har specifikke handelstimer.

CBOE tilbyder support til ugentlige, månedlige og kvartalsvise kontrakter med en størrelse på 1 BTC med et gebyr på $ .25 pr. handel. CBOE understøtter 44% af kontraktens margin.

Bitmex er grundlagt af en tidligere Citi Bank-forhandler Arthur Hayes, hvor man kan tage positioner med 100x og kun tilbyder BTC-indbetaling. Dette er de eneste udvekslinger, der aldrig er blevet hacket.

Så her er din første strategi, som du kan følge for at få din første futureshandel!

Handel med fast margin og Cross Margin?

Fast margen er en fast procent, der bruges i forhold til positionerne, når den faste margen er brugt, du behøver ikke bekymre dig om balance. Det bruger kun så meget, når din position er likvideret.

Krydsmargen kan være meget risikabelt på det tidspunkt, det er som at sætte alt på én gang, hvis markedet bevæger sig mod din position, er du nødt til at miste alt.

Start lille

Bitmex tilbyder 100x men snarere at gå alt, hvad du kan starte med små som at booke $ 1000 kontrakt på futures, som du kan se på billedet, at jeg har brugt isoleret margin, der er 2x. Dette giver mig mulighed for at bruge mine midler korrekt.

bitcoin futuresbitcoin futures

På den anden side, som du kan se, om jeg bruger krydsmargen, så er alle mine penge på spil

I tilfælde af CME og CBOE skal du komme i kontakt med leverandører eller aktiemæglere, der har adgang til Bloomberg-feed. CME og CBOE kræver, at 44% af margenen i kontanter skal deponeres først, hvis du vil handle med futures, lad os sige, at prisen på BTC er $ 14000 nu, og så skal du bruge kontanter til en værdi af $ 6000 til at handle, og derefter skal du betale eller få som pr din strategi.

Tab

I fremtidig handel betaler Longs shorts og Shorts betaler Longs, det er sådan, systemet skaber fortjeneste og tab, men i tilfælde af at markedet bevæger sig så hurtigt, at dine margener kaldes, tager handelssystemet ordren, fordi det ikke fik likvidationsordren opfyldt. Så på afviklingstidspunktet trækkes de uopfyldte likvidationstab fra overskuddet fra alle de erhvervsdrivende, før det fordeles. Dette er kendt som socialiseret tab.

CME bruger deres egen metode, der er kendt som OTC clearing, og derfor fungerer CME som køber for hver sælger og sælger til køber, hvilket sikrer økonomisk og sikkerhedsmæssig risiko. CME-systemet er et centraliseret system, hvor de tager sig af alle involverede tab og risici.

Udvekslingsnavn Løftestang Kontrakttyper Likvidationsmodel Længde
Bitmex 100x Omvendt Auto fjernelse Månedligt, kvartalsvis
Ok mønt 20x Omvendt Socialiserede tab Ugentligt, kvartalsvis, måned
CME Ingen Omvendt OTC-clearing Månedligt, kvartalsvis

Endelig et råd!

Se markedet

Invester i derivater ved at undersøge og forstå definitioner og vigtige nøgleord kalde dine venner, der kender det grundlæggende i den finansielle verden, de kan hjælpe dig med at afbøde nogle af de ukendte mængder. Du kan starte med at se diagrammer, der er tilgængelige værktøjer online såsom tradingview, hvor du kan plotte linjer og forskellige tendenser baseret på markedets bevægelse.

bitcoin futures

Ved at se på markedet vil du lære markedet at kende, stoppe tab, dine målområder. Ovenstående diagram tegnet af en analytiker viser skøn over, hvordan markedet kan bevæge sig. Der er ikke sådan noget som forudsigelse, det er højst mønstre, du kan lære dit mål at kende, du er god til at gå.

Konklusion

Dette er bare en lille guide til at investere i fremtidige markeder, hvis du vil handle på websteder som Bitmex, skal du først prøve testnet, hvor du kan teste markedet, og når du er klar, kan du gå på livewebstedet. CME og CBOE har startet handlen, men du kan kun handle via mægler, så der kommer en mægler, der kan hjælpe dig, men til sidst skal du vælge strategien og ringe, om du vil købe eller sælge.

Ejer du forskning, før du lægger penge. Du er velkommen til at fortælle os om dine synspunkter i kommentarerne nedenfor eller skriv os på [e-mail beskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me