Uge i gennemgang: Kryptovalutaprisanalyse for ugen 17. december til 23. december

reklame Phemex

Kongresmedlemmer Darren Soto introducerer Token Taxonomy Act

Denne uge introducerede demokrat Darren Soto sammen med kongresmedlem Warren Davidson igen Token Taxonomy Act. Den nye lovplan planlægger forvirring omkring klassificering af kryptokurrency. Vigtigst er det, at det hedder, at et digitalt aktiv ikke længere er sikkerhed, når det bliver et fuldt fungerende netværk. For et par uger tilbage havde Sato sluttet sig sammen med Ted Budd for at sætte en stopper for kryptokurrency-prismanipulation. De to mænd havde introduceret et par regninger, der “instruerer CFTC og andre finansielle tilsynsmyndigheder om at komme med kritiske anbefalinger til, hvordan man kan forbedre det lovgivningsmæssige miljø for både forbruger- og forretningsudviklingssiden.”

Facebook tilbage med kryptooverskrifter

Ifølge en rapport fra Bloomberg i denne uge har “folk, der er fortrolige med sagen”, udtalt, at Facebook arbejder på at skabe en stablecoin til WhatsApp-pengeoverførsler. Virksomheden planlægger tilsyneladende at starte i Indien, hvor landet har over 200 millioner WhatsApp-brugere og 69 milliarder dollars i årlige pengeoverførsler. Som altid bliver man nødt til at tage denne nyhed med et saltkorn, da meddelelsen ikke kommer fra Facebook selv. Facebook opretter en kryptokurrency – en historie så gammel som tiden. Facebook har øget sit blockchain-team, men prale af omkring 40 medlemmer ifølge LinkedIn. Tidligere PayPal-præsident David Marcus har kørt Facebook Messenger-appen siden 2014 og leder i øjeblikket blockchain-divisionen.

Vitalik giver kapital til Ethereum Startups

Ved at samle nogle nyheder fra Twitter har den tredje førende Ethereum-skaberen af ​​kryptokurrency, Vitalik Buterin, givet $ 300K i kryptokurrency til Ethereum-startups. Buterin gav $ 300K væk til tre Etherum-startups: Prysmatic Labs, ChainSafe Systems og Sigma Prime. Hver af startups har modtaget 1K Ethereum fra Buterin, som senere blev afsløret i en Twitter-tråd. Alle de tre startups arbejder angiveligt på at forbedre Ethereum-netværket og flytte det til Ethereum 2.0. ChainSafe opretter en Ethereum 2.0-kompatibel klient; Prysmatic Labs arbejder på at forbedre skalerbarheden, og Sigma Prime arbejder også på en 2.0-klient kaldet Lighthouse.

Hong Kong for at stramme kryptovalutalovene

Mens Kina i Kina har næsten lukket sine døre for handel med kryptokurver i landet. ICO’er og kryptokurrencyhandel er stadig tilladt i Hong Kong. Nu er der opstået rapporter, der er det, kryptobørs, handlende, investorer, kryptobaserede virksomheder eller institutioner; alle vil blive under strengere tilsyn med Securities and Futures Commission (SFC) i Hong Kong. Ifølge de seneste SFC-retningslinjer kræves der nu en licens til alle investeringsfonde, der udgør mere end 10% af bitcoin eller andre kryptokurrency-mønter eller tokens. Midlerne kan kun sælges til professionelle investorer.

Binance lancerer DEX og yderligere 10 fiat-børser i 2019

Denne uge til udveksling blev Binance CEO Changpeng ‘CZ’ Zhao for nylig interviewet om den seneste udvikling inden for BTC og Binance og hans udsigter for markedet fremad. Under interviewet blev CZ spurgt om ændringerne i Binances ekspansionsstrategi på grund af smeltende markeder, som han svarede og sagde ”Vores strategi har slet ikke ændret sig. Vi har hidtil lanceret en fiat-børs, og vi er ved at lancere 2-3 mere i den næste måned eller deromkring. Næste år vil vi stadig bygge 10 flere fiat-børser, og vi lancerer også vores decentrale børs (DEX), som er meget kernebaseret teknologi baseret på blockchain

PrisdiagramKilde: Coin260.com

Bitcoin (BTC)

Her kommer jul, og det gør også julemanden, der bringer alt grønt til kryptomarkeder. Det har været første gang i de sidste 2 uger, at Bitcoin har flyttet over USD 4000, der fortsætter den opadgående rejse. Priserne ramte højdepunktet på USD 4198,43 og det laveste punkt på USD 3,253,12 i løbet af ugen. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med BTC på tværs af forskellige par i denne uge, var BitMex (21,94%), CoinBene (3,72%) og DOBI Trade (2,93%)

Blandt fremtrædende nyheder omkring Bitcoin har Michael Novogratz forudsagt, at Bitcoin ville ramme $ 3.000 til $ 6.000 på kort sigt

Ripple (XRP)

XRP er stadig på andenpladsen, da Ethereum fortsætter med at slå. På toppen var denne uges priser på XRP på USD 0,393330 og mod bunden citerede den USD 0,286942. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var ZB.COM (13,07%) Bitbank (11,00%) og ZBG (7,62%)

Til XRP i denne uge blev XRP valgt som den bedste jul “Crypto-gave” på Twitter

Ethereum (ETH)

Ether er ligesom BTC stigende og ligger nu godt over USD 100 niveauer. Ethereum på toppen var denne uge på USD 119,09 og var på et lavt niveau på USD 85,38. De markeder, der var mere aktive, i volumen, med ETH på tværs af forskellige par i denne uge var DOBI-handel (6,46%), OEX (4,77%) og OKEx (4,74%)

Blandt nyhederne omkring Ethereum i denne uge sprængte Joseph Lubin, medstifter af Ethereum og grundlægger af ConsenSys, sine kritikere (især krypto “journalister og bloggere”) og sagde, at han kunne se en “meget lys” fremtid for Ethereum og dets økosystem..

The Other Movers and Shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge møntmarkedsdækslet (adgang til 23. december kl. 15:35 IST) var

Flyttere

  • Mønt – viser en stigning på 211,20%
  • NKN – Viser en stigning på 152,07%
  • Spendcoin – viser en stigning på 149,16%

Shakers

  • Veros – Viser et fald på 95,95%
  • empowr mønt – viser et fald på 94,79%
  • True Deck – viser et fald på 82,20%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me