Orion Protocolin hybridiaggregaattori yhdistää CEX: n ja DEX: n välisen kuilun

mainos Phemex

Merkittävä pääomavirta on päässyt salaustilaan viime vuosina, vaikka kirkas kilpailu likviditeetistä on jättänyt markkinat pirstaloituneeksi, ja jatkuva ongelma on täysi pääsy käytettävissä oleviin digitaalisiin varoihin. 

Tämän seurauksena käyttäjät ovat joutuneet luottamaan suuriin hallitseviin pörsseihin varoillaan saadakseen halutut likviditeetti- ja kaupankäyntiparit, jolloin he ovat alttiita hakkeroinnille ja vastapuoliriskille. Toisaalta on syntynyt defi, joka tarjoaa vaihtoehtoisia hajautettuja vaihtoratkaisuja pääsemään salausmarkkinoille säilyttäen säilytyksen, vaikka keskitettyjen kilpailijoiden likviditeetti, kaupankäyntiparit ja käyttökokemus puuttuvat.

Tätä pirstoutunutta likviditeettiä on yritetty koota sekä keskitetyllä (CEX) että hajautetulla (DEX) rintamalla. Tagexin kaltaiset CEX-aggregaattorit tarjoavat enemmän mukavuutta ja moniketjuista markkinoille pääsyä yhdistämällä keskitetyn pörssin likviditeetin vaatimatta useita tilejä. Niillä ei kuitenkaan ole defien yhteentoimivuuspotentiaalia, ja käyttäjät jäävät edelleen alttiiksi samoille vapaudenmenetyksen hakkerointi- ja vastapuoliriskeille. Myös 1 tuuman kaltaisten DEX-aggregaattorien suosio on kasvanut, mikä auttaa lieventämään joitain likviditeettiongelmia defi-yhteentoimivuuden eduksi. Ne eivät kuitenkaan tarjoa moniketjuisten esteettömyyksien pääsääntöisesti ERC20-pohjaista toimintaa, ja ne kamppailevat kilpaillakseen kauppavolyymien ja liukastumisen suhteen. Protokollien vaihtaminen on toinen suosittu vaihtoehto, vaikka ne eivät usein ole tarpeeksi suuria kysynnän mittakaavassa, mikä avaa ne manipuloinnille.

Rakennettu kaikkien aikojen kehittyneimmälle likviditeetin aggregaattorille, Orion-protokollaHybridi-ratkaisu ratkaisee eräät suurimmista ongelmista yhdistämällä koko salausmarkkinoiden likviditeetin yhdeksi hajautetuksi alustaksi. Se on mahdollistanut Orion Terminalin ja muiden defi-tuotteiden kehittämisen sekä kuluttajille että avaruuden yrityksille.

Decentralized Consumer Gateway to CEX and DEX Likvididity

Orionin lippulaivahanke, Orion Terminal, on ensimmäinen hajautettu yhdyskäytävä Orion Protokollan hybridi-kryptovaluutanvaihto-aggregaattiin, joka aloitettiin joulukuussa. Orion Terminal pyrkii pikemminkin täydentämään kuin kilpailemaan olemassa olevien palvelujen kanssa tarjoamalla molempia osapuolia hyödyttävän käyttöpisteen, joka voi koota kaikkien suurten CEX-, DEX- ja swap-poolien likviditeetti-, tilauskannat ja kaupankäyntiparit yhdeksi hajautetuksi kaupankäyntiterminaaliksi. Se tarjoaa enemmän kuin vain ERC20-rahakkeita, joustavuutta helpottaakseen ketjunvälistä kauppaa tulevaisuudessa.

Sen Order Matching Engine, tuttu käyttöliittymä ja edistyneet kaupankäyntityökalut yhdistävät satoihin huippuluokan CEX- ja DEX-alustoihin, joissa on yli 10000 tokenparia, jolloin käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja käydä kauppaa suoraan lompakostaan ​​luopumatta yksityisen avaimen hallinnasta, tiedoista tai säilytyksestä omaisuuden. Orion Terminal takaa tehokkaan ja skaalautuvan tilausten täyttämisen ja sovittelumahdollisuudet yhdistämällä tilauskannat tarvitsematta navigoida KYC-prosesseissa tai hallita useita vaihtotilejä. 

Se toimii yhdistämällä Orionin likviditeettiaggregaattori -protokolla hajautettuun välittäjäverkostoon, jotta toimeksiannot voidaan suorittaa ilman säilöönottoa ja maksua samalla, kun suuremmista pörsseistä saadaan enemmän likviditeettiä, jotta saadaan parhaat hinnat, alhaisimmat erot ja minimaalinen luiskautuminen. Tämä ainutlaatuinen hajautettu välitys on mahdollistaVälittäjän delegoitu todiste”(DPoB) -hallintamekanismi, jossa hyödynnetään Orion Protocolin alkuperäistä tunnusta, ORN.

Välittäjäverkosto käyttää omia vahvistettuja valuuttatilejään Orion Broker Software -ohjelmistoa suorittaessaan kauppoja automaattisesti Orion Protokollan älykkäiden sopimusten hallinnoimasta likviditeettiaggregaattorista. ORN Staking. Välittäjien on panostettava ORN voidakseen osallistua ja ansaita ORN-palkintoja kaupankäyntimaksuista näiden toimeksiantojen toteuttamisesta. Ei-välittäjä -välittäjät voivat äänestää välittäjien delegoimiseksi tarjoamien jaettujen etujen perusteella, saada alennuksia Orion Terminalin kaupankäyntimaksuista ja käyttää lisäominaisuuksia. Tämä inflaatioton panostus tekee DPoB: stä uskomattoman tehokkaan ja skaalautuvan, ja se on Orionin jatkuvan Likviditeetin kaivostoiminta mahdollisuuksia ja panostamista edeltävää aloitetta, joka juoksi ennen mainnetin käynnistämistä.

Tämä on vasta ensimmäinen vaihe Orion Terminalille, jossa on lisäominaisuuksia, kuten luotonanto, marginaalikauppa, vipuvaikutteiset ETF-rahastot, johdannaiset, nettopalvelut ja muiden etenemissuunnitelmaan suunniteltujen omaisuuslajien osuudet. Seuraavaksi Orion Lending yhdistää keskitettyjen ja hajautettujen tarjoajien luottokorttimäärät varmistaakseen, että luotonsaajat ja luotonantajat pääsevät parhaaseen hintaan. Tällöin Orion Margin mahdollistaa aiemmin estettyjen marginaalimahdollisuuksien luomisen DEX-alustoilla yhdistämällä keskitetyn vaihdon likviditeetin ja syvyyden hajautettujen teloitusten avulla.

Hajautetut ja kestävät yritysekosysteemit

Orion Enterprise tarjoaa myös kaivattuja ratkaisuja avaruuden yrityksille. Orion on suunnitellut useita yritystuotteita, kuten oraakeleita, DEX-käynnistyssarjan, likviditeetin lisäyslaajennuksen pörsseille ja yrityskaupan widgetin salaushankkeille muiden kuin salausasiakkaiden kanssa. Nämä auttavat yrityksiä rakentamaan hajautettuja ja kestäviä ekosysteemejä tarjoamalla likviditeetin, saavutettavuuden ja kasvun, jota he tarvitsevat menestyäkseen.

Orion Price Oracle tarjoaa manipuloinnille joustavan oraakkeliratkaisun, joka johtuu hinnan johdosta jokaisesta markkinoilla olevasta tilauskannasta, mikä on elintärkeää ulkoisille defi-tuotteille, jotta voidaan välttää hyväksikäytöt hinnanorakkien tehottomuuden kautta.

Orion DEX -sarja antaa lohkoketjujen rakentaa oman kustannustehokkaan DEX: nsä, joka on ominainen ketjulleen muutamassa tunnissa, a Liquidity Boost -laajennus yhteyden muodostaminen mihin tahansa keskitettyyn tai hajautettuun markkinalähteeseen tilauskannan syvyyden ja likviditeetin parantamiseksi.

Orion Enterprise Trade Widget tarjoaa myös tehokkaan tavan palvella muita kuin kryptoasiakkaita ja poistaa este tunnusten ja asiakkaan välillä. Se automatisoi suorat merkkihankinnat reititysmääräysten avulla maksamaan tai antamaan luottoa palveluista välittömästi ilman, että asiakkaiden on käsiteltävä tunnusta itse.

Verkkomaksujen keräämisen lisäksi välittäjille ja välittäjille näiden yritystuotteiden lisenssimaksut jaetaan myös vastaavien välittäjien kanssa ORN-tunnuksilla, mikä auttaa kannustamaan osallistujia edelleen ja varmistamaan ekosysteemin kestävyyden. 

Likviditeetin, esteettömyyden, säilytyksen ja skaalautuvuuden ratkaiseminen

Jokainen Orion-protokollalle rakennettu ratkaisu käsittelee likviditeettiä, säilytystä, saatavuutta ja skaalautuvuutta yhden alustan kautta..

Salausmarkkinoille pääsyn ei pitäisi olla vaikeaa, ja pirstoutuminen ei saisi estää hyväksymistä. Hajautettu rahoitus ei onnistu erottamalla itsensä kokonaan keskitetyistä alustoista, mutta etsimällä tapa tehdä yhteistyötä niiden kanssa tarjotakseen hajautettuja hajautettuja ei-vapausrangaistuksia, jotka hyötyvät tarjoamastaan ​​likviditeetistä ja skaalautuvuudesta.

Orion Protocol on johtava hanke, joka tekee juuri tämän ja delegoi vuorovaikutuksen keskitettyjen alustojen kanssa tehokkaasti välitysyrityksille. Välittäjät, jotka vaihtavat mielellään niihin liittyvät riskit sisäänrakennettuihin kannustinjärjestelmiin ja tarjoavat käyttäjille hajautetun pääsyn sekä kefi- että defimaailman etuihin.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me