At gøre kryptovalutaer store igen

Sidste september sagde den største venturekapitalist og leder af adskillige venturekapitalinvesteringer i teknologivirksomheder på tidspunktet for deres start Tim Draper, at i de næste 15 år vil den samlede kapitalisering af kryptomarkedet overstige $ 80 billioner.

”Internettet startede på samme måde. Den kom i store bølger, så faldt den slags på hovedet, og derefter blev den næste bølge meget større. Jeg formoder, at det samme sker med Bitcoin, ”bemærkede Draper, mens han talte i DealStreetAsia PE-VC 2018 i Singapore. Ifølge Draper selv ligner den nuværende situation på kryptokurrencymarkedet noget med internetudviklingens dage, hvor de største titaner fra Wall Street endnu ikke forstod, hvad det globale netværk kunne blive i fremtiden.  

Fra og med i år er antallet af internetbrugere over 3 mia. Selv folk, der ikke lige ramte opdateringsknappen på alle blockchain-blogs, er begyndt at byde kryptokurrency velkommen deres virkelighed. Så denne tendens kan ikke benægtes.

Hvad der sker på kryptomarkedet lige nu?

Har du set en krypto-pengeautomat eller portal, der giver dig mulighed for hurtigt at bytte fiat-penge til en kryptokurrency? Hvis du ikke har gjort det, skal du ikke blive overrasket, hvis du ser dem dukke op i dit lokale indkøbscenter eller indkøbscenter. Ja, mine damer og herrer, krypto er kommet for at blive – den ligger i vores lommer og mere specifikt i vores smartphones.

Tag f.eks. Facebook og WhatsApp. Begge planlægger at lancere deres egen kryptokurrency. En video om Gram (Telegrams kryptovaluta), enten utilsigtet eller som en del af en marketingkampagne, er dukket online. Alt dette taler til det faktum, at sociale medianetværk snart begynder at inkorporere krypto i deres platforme. Det hele er meget spændende, især hvis du overvejer at erhverve. Og virksomheder, der allerede har både autoritet og en enorm brugerbase, har et ben op i situationen.

Det kan dog overraske dig at vide, at det ikke kun er husstandsnavne, der er værd at interessere sig for. Så når du vasser ind i kryptokurrencyens farvande, skal du sørge for at overveje alle dine muligheder. Især hvis du ikke ønsker at indgå forpligtelser på seks tal, kan du prøve at købe kryptoer, der ikke nødvendigvis har meget hype, men som har en dokumenteret track record med stabil inkrementel vækst.

Hvilket bringer os til det næste punkt …

Kom godt i gang med Cryptocurrency på den smarte måde

Så hvis du har studeret kryptokurrency, har du sandsynligvis bemærket, at værdien svinger drastisk. I starten af ​​2018 handlede Bitcoin, den mest kendte kryptokurrency, til $ 16.665 pr. 5. januar ifølge Coinbase. Ved udgangen af ​​året var BTC imidlertid så lidt værd som $ 3.700. Naturligvis er det grund til tøven for enhver, der er interesseret. Du undrer dig måske over, om krypto overhovedet er det værd.

Sandheden er, at ikke alle kryptovalutaer kommer ind i den digitale valutaudveksling (DCE) på samme måde. Dette gør ofte en kritisk forskel i, hvordan deres værdi enten stiger eller falder i fremtiden. Her er et eksempel på et socialt netværk, der har alt potentialet til at være blandt de 100 bedste kryptokurver inden for et år.

All.me, er verdens første digitale netværk, der samler sociale medier, e-handel og indtægtsgenerering på en innovativ måde. All.me giver brugerne bekvemmelighederne på sociale medier med en chance for at tjene penge på social aktivitet. Mens brugerne bruger tid på det sociale netværk, tjener de ME-token, der kan udveksles til fiat-valutaer eller foretage køb på applikationens interne markedsplads.

Me Token Exchange Listing

ME Token blev noteret på CoinAll den 11. februar 2019. CoinAll er en helt ny børs, der også opretholder et stærkt samarbejde med OKEx. CoinAlls system er fuldt integreret med OKEx, som giver sine handlende mulighed for at tilmelde sig og handle på CoinAll gennem en enkelt konto uden yderligere formaliteter. Fra i dag kan ME handles for BTC og USDT.

Her er en hurtig oversigt over nogle nyttige tal:

  • Token-pris ved ankomst til markedet: $ 0,014
  • Token-pris i skrivende stund: $ 0,10
  • Mindre end to måneder efter at være noteret på børsen steg all.me token-prisen med 1000% og vil sandsynligvis fortsætte med at vokse. Faktum er, at prisen på ME ikke kun påvirkes af interessen for selve tokenet, men også af antallet af brugere på det sociale netværk all.me.

For at sætte dette i sammenhæng er disse nogle hurtige fakta om all.me sociale netværk. (Vi fokuserer kun på de funktioner, der adskiller platformen fra andre.)

  • All.me hævder, at dets brugere kan tjene op til 50% af annonceindtægterne
  • Betalinger foretages internt ved hjælp af ME
  • Inkluderer en handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge produkter fra hinanden (C2C) såvel som direkte fra internationale mærker (B2C)
  • Indeholder en FinTech-løsning (mePay), der samler blockchain-teknologi, digitale aktiver, elektroniske penge samt klassiske betalingstjenester.
  • Brugere kan gemme indtjening, hæve eller indbetale penge på deres meWallet. Hver konto leveres med sin egen online tegnebog. Ved at bruge et internt faktureringssystem kan transaktioner udføres øjeblikkeligt uden provision inden for netværket.

Derudover har brugerne mulighed for at forbinde deres meWallets til en Etherum-tegnebog.

Hvorfor vi forudsiger mig, at token vil stige i værdi

Når Me Token først er noteret på flere børser, tror vi, at det vil øge i værdi endnu mere. Der er et par grunde til, hvorfor. Først og fremmest er ME Token umulig at mine. Der er kun et bestemt antal poletter, som kan købes og sælges. Derfor er risikoen for markedet oversvømmet, og den efterfølgende deprecierende valuta er usandsynlig. Desuden understøttes ME Token fuldt ud af likviditet. Forsalget var vellykket og nåede soft cap-niveau inden for 24 timer.

All.me er et socialt netværk, hvor folk kan tjene på baggrund af deres sociale aktivitet. Annoncører skal købe ME-token for at annoncere, hvilket øger efterspørgslen efter valutaen. I mellemtiden kan brugerne tjene op til 50% af annonceindtægterne. Med den ME, de tjener, kan brugerne købe tjenester på platformen, købe og sælge produkter på netværkets markedsplads eller udveksle det, hvilket gør handel mere stabil. (Det er værd at bemærke, at all.mes markedsplads kun accepterer ME-token. Dette alene holder valutaen relevant.)

Da netværket problemfrit kombinerer sociale medier, online shopping og indtjening, har vi al tillid til, at ME Token fortsat vil være relevant og værdifuldt på markedet. Teamet bag all.me-applikationen er enorm og fortsætter med at vokse med kontorer over hele kloden og visionærer, der leder projektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me