FTX julkistaa IEO: n ”Upbots” -tarkastuksen

mainos Phemex

Viime vuosina salausvaluuttojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, mikä on johtanut huomattavaan nousuun maailmankaupassa. Kryptovaluuttojen maine vaihtoehtoisena sijoituksena yhdessä maailmanlaajuisten rahalähetysten ja spekulatiivisen arvovaraston kanssa ovat tärkeimmät syyt viimeaikaiseen kasvuun. DeFi-hankkeiden esittämät monikäyttötapaukset ovat myös keskeisessä asemassa nykyisessä digitaalisen valuutan vallankumouksessa. 

Nykyaikainen kaupankäyntiekosysteemi koostuu salauspörsseistä, jotka eivät edistä markkinoiden tehokkuutta ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia arbitraasikaupalle. Tehottomat markkinat ovat kuitenkin haavoittuvia markkinoita. Uusien kauppiaiden tullessa, joista monilla ei ole kokemusta, käytännön kaupankäynnin neuvojen ja neuvojen kysyntä kukoistaa. 

Veteraanisalauksen kauppiailla ei ole kannustinta antaa todellisia neuvoja uusille tulijoille. Signaaleja ja muita erityisiä kauppakutsuja ei suositella, koska elinkeinonharjoittajat voivat joutua merkitsemään shillinkolikoita heidän hyväkseen. Mikä pahempaa, ne saattavat herättää tiettyjen viranomaisten huomion sijoitusneuvonnan edistämisessä. 

Lopputuloksena uudet kauppiaat pääsevät erittäin kilpailukykyiseen ympäristöön ilman menestysnäkymiä taistelusta kovettuneita kauppaveteraaneja vastaan. Uusien kauppiaiden on omituinen tilanne, kun heillä on niin paljon tietoa riskienhallinnasta, kaupankäyntistrategioista, markkinoiden perustekijöistä ja analyysimenetelmistä..

Heidän on valittava riskialttiiden, mutta päättäväisten toimien tai velvollisuuden ja potilaan oppimisen välillä. Molemmat ovat yhtä vahingollisia elinkeinonharjoittajan tulokseen joko huolimattomuuden, tietämättömyyden tai toimettomuuden vuoksi. 

UpBotsin tavoitteena on alentaa uusien cryptocurrency- ja forex-kauppiaiden pääsykynnystä luomalla aloittelijoille ystävällinen ja all-inclusive -kauppaliittymä. UpBots toimii blockchain-pohjaisena alustana, joka helpottaa älykästä kaupankäyntiä koskevia päätöksiä bottien ja muiden kehittyneiden järjestelmien avulla. Lisäksi tämä foorumi tarjoaa myös edistyneitä ratkaisuja, jotka on suunniteltu kokeneille kauppiaille, ja kannustaa heitä opettamaan muita.

Inside UpBotsin ominaisuusluettelo

UpBots on suunniteltu yksinkertaistamaan uusien käyttäjien kauppaa ja tarjoamaan harrastajille edistyneen käyttöliittymän, joka pystyy tuottamaan enemmän tuottoa. All-inclusive-alustana on järkevää vain, että UpBotsilla on joukko hienostuneita kaupankäyntityökaluja. 

Tässä on lyhyt katsaus:

 • Edistynyt blockchain-pohjainen kaupankäyntialusta, joka on täysin yhteensopiva pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa
 • Turvallinen alustojen välinen digitaalinen valuuttalompakko omaisuuden varastointiin
 • Samanaikainen tuki sekä hajautetulle että keskitetylle kryptovaluutanvaihdolle (DEX ja CEX)
 • Palkkiopohjaisten automatisoitujen kaupankäyntirobottien käyttöönotto, jotka hoitavat kaupankäynnin käyttäjien puolesta 
 • Botin luojan käyttöliittymä, jossa käyttäjät voivat luoda mukautettavat kaupankäyntialgoritmit sisäänrakennetuilla työkaluilla
 • Kyky lainata, lainata ja sijoittaa salaukseen perustuvia varoja DeFi-protokollilla
 • Valikoima helposti saatavilla olevia kehittyneitä kaupankäyntityökaluja
 • Täydellinen tietopohja aloittelijoille, joka sisältää tietoja, joita tarvitaan ammattimaiseksi kauppiaaksi tulemiseen 
 • Markkinapaikka, jossa on salaussignaalien tarjoajia, jotka tarjoavat aktiivisesti kaupankäynnin vinkkejä ja paljastavat piilotettuja mahdollisuuksia
 • Sarja riskinhallintatyökaluja, jotka kannustavat varallisuuden säilyttämistä älykkään kaupankäynnin päätöksenteon ohella
 • Seuraa alan parhaita kauppiaita UpBotsin kopiointikaupan ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu aloittelijoille ja kiireisille käyttäjille

Sellaisena käytännössä ei ole kaupankäyntiominaisuutta, josta UpBots puuttuu. Mukautettavan käyttöliittymän avulla jokainen käyttäjä voi kohdella alustaa kaupankäynnin concierge-palveluna. 

Testaus on osoittanut, että alustan botit voidaan kouluttaa suorittamaan monimutkaisia ​​kauppoja käyttäjien etujen ja salausmarkkinoiden nykyisen mielipiteen perusteella. Botit helpottavat 24/7 -kauppaa, mikä on tavoite, jota kukaan ihminen ei voi toivoa saavuttavansa. 

Markkina-analyysi on osoittanut, että robottien tekemät pienimuotoiset, säännellyt ja jatkuvat osto- / myyntitilaukset voivat heijastaa ihmiskaupan mahdollista kannattavuutta. Uskotaan, että UpBots nopeuttaa innovatiivisten kaupankäyntirobottien kehittämistä ja käyttöönottoa, mikä voi poistaa käyttäjien tarpeen suorittaa jatkuvasti tekninen analyysi kaavioista ja markkinoiden kehityksestä.

UpBotsin koulutustori 

Siitä asti kun UpBots pyrkii alentamaan kaupankäynnin markkinoille pääsyn estettä, aloittelijat ja jopa edistyneet käyttäjät voivat hyödyntää alustan kattavaa tietopohjaa. BrainFeed-kumppanuuden ansiosta tarjotaan lukuisia kursseja. Jotkut tärkeimmistä ostettavista koulutusmoduuleista sisältävät resursseja kaupankäynnistä, rahanhallinnasta, finanssitaloudesta, teknisestä analyysistä, kryptovaluutoista, lohkoketjusta, bottien kehittämisestä, älykkäästä sopimuksesta, perustutkimuksesta ja muusta. 

UBXT Token -ekosysteemi

Alusta uskoo, että apuohjelmatunnus on välttämätön turvallisen käytön, läpinäkyvyyden ja luottamuksen varmistamiseksi. Siten UBXT edustaa ERC-20-tunnusta useilla käyttötapauksilla. Yhteensä 500 miljoonaa UBXT-rahaketta lyödään alkuhintaan 0,01 USD / UBXT. 

Tässä on muutama asiaankuuluva tieto UpBotsin natiivimerkistä. 

 • Maksutavat

Käyttäjät voivat hyödyntää UBXT-tunnusta maksamaan alustan tilauksista, signaaleista, käyttäjien koulutuksesta sekä joukosta muita ostettavia palveluita. 

 • Kopiokaupan ja bottien suorituskyvyn varmistaminen

Asiakkaat voivat hyödyntää kopiokauppaa heijastamaan maailman parhaiden kauppiaiden kannattavia liiketoimia. Vastaavasti tehokkaita botteja voi vuokrata 24/7 -kauppaa varten. Palkkiot maksetaan botinkehittäjille ja käyttäjille, jotka toimittavat kopiointikauppapalveluja suorituskyvynsä perusteella.

 • Viittausohjelma

Nykyiset asiakkaat, jotka suosittelevat UpBotsia muille kauppiaille, voivat vaatia lähetysmaksua, joka maksetaan UBXT: n kautta. 

 • HODL-ing

Useita kannustimia annetaan käyttäjille, joilla on UBXT-tunnuksia. Näitä ovat muun muassa korkeammat viittausmaksut, ilmaisen kaupankäynnin työkalut ja ilmainen jäsenyys. 

 • UpBotsin Tokenomics Vision

UXBT-rahakkeiden arvo säilytetään ja lisätään alustan finanssipolitiikalla. Näkökohdat, kuten tunnusrajat, tunnuksen lukitus, tunnuksen polttaminen ja HODL-ohjelma, hallitsevat aktiivisesti UBXT: n nopeutta ja turvallisuutta voimavarana. 

FTX-tunnuksen myynti 

Menestyneiden institutionaalisten ja yksityisten tunnussopimusten jälkeen, UpBots järjestää julkisen merkkikaupan 14. syyskuuta osana pyrkimyksiään kerätä pääomaa ja houkutella uusia käyttäjiä. 

Myynti tapahtuu yhteistyössä FTX: n kanssa, joka on yksi maailman johtavista kryptovaluuttajohdannaisten pörsseistä. julkisen myynnin tapahtuma tarjoaa pääsyn 6%: iin UBXT-tunnuksista. Loput on myyty laitoksen kautta & yksityiseen myyntiin tai ne on kohdistettu yhtiön varantoon, kehitysrahastoon, tiimiin, neuvonantajiin ja palkkio-ohjelmaan. 

Kerättyä pääomaa hyödynnetään alustan kehittämisen, markkinoinnin, kumppaneiden, varauksen, oikeudellisen neuvonnan, päivittäisen toiminnan ja liiketoiminnan laajentamisen helpottamiseksi. UpBots haluaa mullistaa nykyisen digitaalisen valuutanvaihtoparadigman käynnistämällä all-inclusive-alustan, joka palvelee sekä aloittelijoita että veteraaneja kryptovaluutta-kauppiaita ympäri maailmaa. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me