Hvordan Bitcoin bliver allestedsnærværende ved hjælp af satellitter og netværk

reklame Phemex

Bitcoin [BTC] er en virtuel valuta, hvis transaktioner primært udføres på internettet. Dens afhængighed af, at det eksisterer, rejser dog tvivl om dets værdi- og valutaargument. Mens Internettet er allestedsnærværende i dag, er der stadig steder på Jorden, hvor adgang er begrænset.

Ikke desto mindre vokser Bitcoin stærkere end nogensinde. Samson Mow, Chief Strategic Officer for Blockstream, tweetede om Blockstreams satellittjeneste, der blev lanceret for to år siden. Satellitterne giver gratis synkronisering med Bitcoin-hovedbogen.

Derudover er der også muligheder, der udforskes på selve jorden for at skabe et sikkert offline-system til Bitcoin.

Blockstream satellit

Blockstream Sattelite dækker 2/3 af Jorden. Satellitten muliggør også udsendelse af data over hele verden til Bitcoin-netværket. Derfor kan enhver besked sendes over hele kloden ved at betale Bitcoin gennem lynnetværket.

Det #BlockstreamSatellite tjenesten har nu været i drift i 2 år. Det er 2 år gratis #Bitcoin blockchain datasynkronisering, forbedret privatliv med offline fuldnoder og gør Bitcoin mere modstandsdygtig over for netværksopdelinger. ? @Blockstream #BitcoinInfrastructure pic.twitter.com/wYJw6tLbNX

– Samson Mow (@Excellion) 15. august 2019

Der er fem kommercielle satellitter, der bruges af Blockstream, og som synkroniseres med blokke på netværket i realtid. Dette giver sikkerhed mod gafler eller netværksopdelinger. Derfor begrænser forsøg på ‘51% angreb ‘og’ kædegenorganisering ‘.

bitcoin-satellitterBlockstream-satellitter i rummet (Kilde)

Andre ISP-gratis netværk på jorden

I øjeblikket følger dataene på internettet en centraliseret sti bestående af specifikke noder, der kontrolleres af virksomheder. Ifølge kilder transmitterer Amazons AWS mere end 50% data på internettet.

Meltem Demirors, Chief Strategy Officer hos UK-baserede Coinshares, holdt en podcast – ‘What Grinds My Gears.’ I sin seneste episode taler hun om en anden ISP (Internet Service Provider) uafhængig service – mesh-teknologien, Bitcoin Relay Network og FIBER, transaktionstjenester, nanosatellitter (Bitsat) og space- baseret cloud computing (Cubesats).

Mesh-teknologien bruger decentrale noder til at overføre data over internettet. Ligesom Bitcoin og kryptokurrency er der mange spredte noder, som alle deltager i transmission af data. Som Meltem bemærkede i sit blogindlæg, er der et par bitcoin- og kryptokurrencybaserede mesh-netværk som TxTenna, Bitcoin Venezuela Mesh Network, Althea, Helen og NKN. 

Relæ-netværkene har tidligere været udnyttet løbende af spammere. Imidlertid er Bitcoin-relænet designet til at filtrere dataene, hvilket kun tillader, at hovedbogsinformation sendes. FIBER (eller Hurtig Bitcoin Bitcoin Relay Engine) er en udvidelse af relænetværket med lynrespons.

Netværket kan også tilsluttes Blocksteam Satellite til synkronisering med de nyeste blokke uden forsinkelse.

Netværkene, som nævnt ovenfor, danner et finansielt økosystem, der tilskynder brugen af ​​netværket, samtidig med at det giver sikkerhed. Dette er teknologiske forsøg på at gøre Bitcoin allestedsnærværende og fri fra internettet og blive virkelig decentraliseret.

Fremtiden ud over sammensværgelser

Netværksudbydere drager meget fordel af det eksisterende system til datatransmission. Husker du den elektriske bils sammensværgelse eller den blyfri gashistorie? Enhver innovation, der forstyrrer indtægterne fra store organisationer, har altid haft modstand i starten.

Desuden giver nogle af disse mesh-netværk en utrolig billig kilde til forbindelse til verden uden brug af internetudbyder. Mens privatlivets fred vil reducere cyberangreb og uetisk overvågning, forstyrrer systemet helt sikkert netværksgiganterne.

Der er mange ‘censurerede’ områder på jorden, det pålægges for geopolitisk sikkerhed og for at gennemføre nationale love. Dog skal penge eller valuta være grænseløs og censurbestandig. Derfor med ord fra den amerikanske kongresmedlem Patrick Mchenry,

På grund af teknologien i Bitcoin kan regeringer ikke dræbe den, og de og du bør heller ikke dræbe digitale valutaer bredt. De vil holde ud, de vil være stærke. Det er den nye ramme for den næste generation af internettet.

Derudover giver Bitcoin og kryptokurver sikkerhed og tilskynder samtidig de spillere, der understøtter netværket. Derfor er hindringerne for adgang for små spillere også begrænsede.

Med firmaer, der arbejder aggressivt på Bitcoin, hvordan tror du, at andre kryptokurver vil finde en plads i den næste æra af decentraliseret internet? Del venligst dine synspunkter med os.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me