Bitwise esittelee Bitcoinin [BTC] markkinoiden ”Myth-Buster” tilastoraportin SEC: lle

mainos Phemex

Bitwise Asset Management on yksi ETF: n hakijoista Yhdysvalloissa, joka on työskennellyt ensisijaisesti due diligence -työnä tänä vuonna. Maaliskuussa se julkaisi raportin, jossa korostettiin synkkä totuus kryptovaluuttamarkkinoista: “ väärennetty raportoitu määrä pörsseissä ”. Se kuitenkin kantoi siihen hopeavuorta, koska paljastettiin, että väärennetyn tilavuuden pilven ohi on täysin hieno ” kryptovaluuttojen vapailla markkinoilla.

Bitwise on jättänyt uuden raportti SEC: lle (Securities Exchange Commission), joka ehdottaa, että kaupankäynti ”valituilla” kryptovaluutan pörsseillä on vähäistä, mutta riittävän tehokasta rakentamaan siihen ETF.

Lue myös: Dekoodaus bittiraportti – Pese kaupankäynti ja “Real 10” -määrät: Asiantuntijalausunto

Bitwise-tutkimusCryptocurrency Exchanges -kaupan maailmanlaajuinen läsnäolo (Tutkimus)

Kymmenen vaihtoa todellisella äänenvoimakkuudella

Aikaisemman raporttinsa mukaisesti uusi tutkimus osoitti, että vain kymmenen pörssin raportoitu määrä julkaistiin oikein. Kaikki muut pörssit ilmoittivat vääristä ei-taloudellisista tiedoista saadakseen sijoituksen CoinMarketCap-sivustolle. Tämä houkuttelee lisää asiakkaita, ja johto perii huomattavia palkkioita myös listalle ottamisesta. Pesukauppa ei kuitenkaan ole taloudellista; ts. se ei vaikuta omaisuuden hintaan. 

Välimiesmenettely salauksenvaihdon välilläVälimieskauppa ‘kymmenen’ pörssin välillä mainitaan Bitwise-raportissa

Lisäksi raportissa mainituilla spot-pörsseillä on myös tarkkaan tarkkailtu hintaympäristö, jossa manipulointi ei ole mahdollista Bitcoinin digitaalisen luonteen takia, joka tarjoaa mahdollisuuden välittömiin toimiin, mikä tuo markkinat jälleen pariteettiin.

“Välimiesmenettely pörsseissä on parantunut merkittävästi”. Siihen sisältyi myös se, että “Bitcoinin vaihdettavuus ja siirrettävyys luovat lähes täydellisen ympäristön arbitraasille eri kauppapaikkojen välillä.”

Bitcoin-futuurikauppa

Raportissa korostettiin myös, että Bitcoin Futures Trading -markkinat ovat merkittävät verrattuna pörssien todelliseen spot-kaupankäyntimäärään. Lisäksi futuurihinta useimmilla arvostetuilla markkinoilla laskee indeksinsä näistä edellä mainituista kymmenestä luotetusta pörssistä. Lisäksi verrattuna todelliseen spot-kaupankäyntimäärään Bitcoin Futuresin kaupankäyntimäärä on noin 30% spot-määrästä.

“CME-futuurihinta on johdettu pörsseistä, jotka myötävaikuttavat bittinopeuden NAV-metodologiaan”

BittiraporttiInstitutionaaliset pörssit, jotka saavat hinnan spot-pörsseistä

Pörsseihin kuuluvat Bitstamp, Coinbase, itBit ja Kraken. Lisäksi siinä selvitettiin hintojen maailmanlaajuinen merkitys pörsseillä ja säännellyillä markkinoilla Yhdysvaltojen ulkopuolella. Amun AG on sveitsiläinen yritys, joka on julkaissut neljä salaukseen perustuvaa pörssituotetta SIX-pörssissä.

… Jokainen säännelty salaustuote, joka on lanseerattu – riippumatta siitä, onko Yhdysvalloissa tai Euroopassa – vedä hintoja joko kokonaan tai XBT Providerin tapauksessa lähes kokonaan osasta 10 pörssiä, jotka on korostettu tässä esityksessä “todellisina”.

Bitwise ETF -ehdotus

Tilastomallien yllä olevat havainnot viittaavat siihen, että Bitcoin-markkinat ovat terveellisemmät ja kypsemmät kuin yleinen käsitys. SEC-ohjeiden mukaan pieni määrä ei koske hyväksyntää niin kauan kuin se on turvallista. Kaksi varmuutta, joita SEC tarvitsee ETF-hyväksynnälle, ovat:

1) Ainutlaatuinen vastus: Että bitcoin-markkinat ovat ainutlaatuisen vastustuskykyisiä markkinoiden manipuloinnille ja vilpilliselle toiminnalle

2) Valvonnan jakaminen: Että listanvaihto on aloittanut valvonnan jakamisen

sopimus merkittävän kokoisten säänneltyjen markkinoiden kanssa

Lue myös: SEC ei ole Crypto ETF: ää vastaan ​​- selittää Bitwise

Tämän raportin mukaan Bitcoin-markkinat täyttävät molemmat ehdot. Lisäksi Bitwise ETF saa hinnan itse kymmenestä pörssistä.

“Piirrämme hintoja 10 salauspörssistä, jotka edustavat olennaisesti kaikkea bitcoin-spot-markkinoiden kauppavolyymiä.”

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä raportissa mainittiin myös, että toisin kuin yleisesti uskotaan, ETF: llä ei olisi yhtä valtavaa vaikutusta markkinoihin. Vaikka Bitwise myönsi tosiasian, että markkinat voivat olla hukkua ETF: n perustamisen myötä, markkinat absorboivat sen pian.

“Vuoden aikana spot-markkinat, jotka käyvät kauppaa 273 miljoonalla dollarilla päivässä, voivat helposti käyttää 3 miljardia dollaria kokonaisvirtauksiin. Nykyään näillä alustoilla [ETF-kaupankäyntialustat] on yksityiskohtaiset due diligence- ja hyväksymisprosessit, jotka tasoittavat omaisuuden kasvua.”

Uskotko, että Bitwise on rakentanut vahvan tapauksen ETF-hyväksynnälle seuraavalla kerralla? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me