Bitwise præsenterer Bitcoin [BTC] Market ‘Myth-Buster’ statistisk rapport til SEC

reklame Phemex

Bitwise Asset Management er en af ​​ETF-ansøgerne i USA, der primært har arbejdet med due diligence i år. I marts udgav den en rapport, der fremhævede en dyster sandhed om kryptokurrencymarkederne: ‘den falske rapporterede volumen på børser.’ Den bar imidlertid en sølvforing til den, da det blev afsløret, at forbi den falske volumensky eksisterer helt fint ‘ frit marked ‘af kryptokurver.

Bitwise har indsendt en anden rapport til SEC (Securities Exchange Commission), der antyder, at handlen på ‘udvalgte’ Cryptocurrency Exchange er lille, men effektiv nok til at bygge en ETF på den.

Læs også: Afkodning af Bitwise-rapport – Wash-handel og de “rigtige 10” bind: Ekspertudtalelse

Bitvis forskningGlobal tilstedeværelse af handel med Cryptocurrency Exchange (Forskning)

Ti udvekslinger med ægte volumen

I overensstemmelse med sin tidligere rapport påpegede den nye forskning, at den rapporterede mængde på kun ti børser blev offentliggjort korrekt. Alle de andre børser rapporterede falske ‘ikke-økonomiske’ data for at få rang på CoinMarketCap. Dette tiltrækker flere kunder, og ledelsen opkræver også store gebyrer for notering. Ikke desto mindre er ‘vaskehandel’ ikke-økonomisk; dvs. det påvirker ikke aktivets pris. 

Arbitrage mellem krypto-udvekslingArbitragehandel mellem ‘ti’ børser nævnt i Bitwise-rapporten

Desuden kører spotbørser, der er nævnt i rapporten, også et nøje overvåget prismiljø, hvor manipulation ikke er mulig på grund af Bitcoins digitale natur, der giver mulighed for øjeblikkelig handling, der bringer markederne til paritet igen.

“Arbitrage på udvekslinger er forbedret betydeligt” Det omfattede også det faktum, at “Fungibilitet og transportabilitet af bitcoin skaber et næsten perfekt miljø til arbitrage mellem forskellige handelssteder.”

Bitcoin Futures Trading

Rapporten fremhævede også, at Bitcoin Futures Trading-markedet er signifikant sammenlignet med den faktiske spothandelsvolumen på børser. Desuden trækker futuresprisen på de mest ansete markeder deres indeks fra disse pålidelige ti børser nævnt ovenfor. Desuden er handelsvolumenet for Bitcoin Futures sammenlignet med den faktiske spothandelsvolumen omkring 30% af spotvolumenet.

“CME-futuresprisen stammer fra børser, der bidrager til den bitvise NAV-metode”

Bitvis rapportInstitutionelle børser, der henter pris fra spotbørser

Udvekslingerne inkluderer Bitstamp, Coinbase, itBit og Kraken. Desuden gik det til at etablere en global relevans af prisen på børser og regulerede markeder uden for USA. Amun AG er et schweizisk-baseret firma, der har frigivet fire kryptobaserede Exchange Traded-produkter på SIX Exchange.

… Hvert reguleret kryptoprodukt, der er lanceret – uanset om det er i USA eller Europa – har trukket priser enten helt fra eller, i tilfælde af XBT-udbyder, næsten udelukkende fra en delmængde af de 10 børser, der i denne præsentation er fremhævet som “ægte.”

Bitwise ETF-forslag

Resultaterne ovenfor statistiske modeller antyder, at Bitcoin-markedet er sundere og mere modent end den almindelige opfattelse. Desuden vedrører en lille mængde ifølge SEC-retningslinjerne ikke godkendelsen, så længe den er sikker. De to forsikringer, som SEC har brug for til ETF-godkendelse, er:

1) Unik modstand: At bitcoin-markedet er entydigt modstandsdygtigt over for manipulation af markedet og svigagtig aktivitet

2) Overvågningsdeling: At noteringsbørsen har indgået en overvågningsdeling

aftale med et reguleret marked af betydelig størrelse

Læs også: SEC er ikke imod Crypto ETF – Bitwise Explains

Ifølge denne rapport opfylder Bitcoin-markeder begge disse betingelser. Desuden vil Bitwise ETF udlede sin pris fra de ‘ti’ børser selv.

“Vi trækker priser fra 10 kryptobørser, der repræsenterer stort set hele handelsvolumen på spot bitcoin-markedet.”

Sidst men ikke mindst citerede rapporten også, at ETF i modsætning til almindelig tro ikke ville have en så enorm indflydelse på markedet. Mens Bitwise erkendte det faktum, at markedet kunne blive overvældet med lanceringen af ​​en ETF, vil det snart blive absorberet af markedet.

“I løbet af året kan et spotmarked, der handler 273 millioner dollars om dagen, let absorbere 3 mia. Dollar i samlede tilstrømning … I dag har disse platforme [ETF-handelsplatforme] detaljerede due diligence- og godkendelsesprocesser, der udjævner aktivvækst.”

Tror du, at Bitwise har bygget en stærk sag for ETF-godkendelse næste gang? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me