Bitcoin falder som normalt, inden futures udløber, men 3 facetter angiver, at BTC går op

reklame Phemex

Bitcoin-prisen faldt til $ 6,880-niveau efter normen for faldende inden Bitcoin Futures-udløb, som skyldes i morgen. En række faktorer signalerer dog et løft i Bitcoin-prisen sammen med dets interesse og vedtagelse.

Prisfald på Bitcoin følger normen

Efter at have nydt tyre i flere dage tog Bitcoin i dag endelig et dias. Bare i går steg BTC-prisen over $ 7.000 niveau og tog hele kryptomarkedet på en stigende kurve. Startende dagen med $ 7.039, nåede prisen den højeste til $ 7.060. I skrivende stund har verdens førende kryptokurrency udvekslet hænder til $ 6.880.

bitcoinKilde: Tradingview.com

Da Bitcoin tog et fald, blev kryptomarkedet rødt såvel som de øverste mønter, nemlig. Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Cardano (ADA), IOTA (MIOTA) og andre er nede i området fra 2 til 6 procent.  

Imidlertid er Bitcoin-prisglasset en slags givet på dette tidspunkt som CME Bitcoin Futures kontrakter udløber i morgen, dvs. 31. august. Tidligere, lige før disse fremtidige kontrakter udløber enten fra CME eller Cboe, tager Bitcoin-prisen et hit og falder ned.

Selvom futureshandelen direkte ikke påvirker priserne, da handel er kontantafgjort, tager prisstigningen et hit, da store spillere får muligheden for at forkorte Bitcoin. På grund af muligheden for “lang” eller “kort” tilgængelig, bringer det sandsynligheden for prismanipulation.

Men der er en række faktorer, der driver Bitcoin fremad og forventes at tage det opad.

Bitcoin reddit ser handling første gang siden december 2017

Reddit er et af de mest besøgte websteder i verden, og dets betydning på kryptomarkedet er ikke anderledes. Når det kommer til Bitcoin-relaterede emner, er subreddit r / Bitcoin det mest aktive forum med knap en million abonnenter.

I september 2010 blev det grundlagt og siden da vokser det i et jævnt tempo. Sidste år, i november, blev det ekstremt aktivt, da Bitcoin nærmede sig sit højdepunkt.

Nu er subreddit igen begyndt at se handling som delt af BashCo på twitter:

Besøgende trafik til r / Bitcoin er faldet hver måned siden december 2017 … INDtil NU. Dyrmarkeddannelse? https://t.co/QZ1qRA9cJL pic.twitter.com/OTrhy7kvig

– BashCo (@BashCo_) 29. august 2018

Også Alex Ohanian, Reddit-medstifteren, forbliver Bitcoin-positiv, da han endnu en gang deler sine bullish synspunkter,

”Som et værdibud er der en reel trækkraft [med Bitcoin], og faktisk som vi ser i lande som Tyrkiet, der har en betydelig økonomisk krise … Men lige nu er vi stadig i de tidligste, tidlige faser. ”

Teknisk diagram & Genesis CEO: Bjørner løber tør for damp, tyr

Netop i går, da Bitcoin ramte $ 7.000, der bragte sig over det 50-dages glidende gennemsnit, sendte det det længste rally på en måned. Ifølge Bloomberg pegede Divergence Analysis Inc.’s købs- og salgstrykindikator også højere.

For nylig administrerende direktør for Genesis Global Trading, Michael Moro sagde, at hvis Bitcoin opretholder sin værdi omkring $ 7.150, kan priserne nå $ 10.000:

”Hvis niveauet på [$ 7.000] holder, siger for den næste uge, to uger, vil tyrerne være 100 procent tilbage. De vil være mere behagelige end det laveste for året er inde, og at vi er mere tilbøjelige til at se $ 10.000 i stedet for $ 5.000. ”

Han mener bestemt, at bjørnen er løbet tør for damp, da han forklarer årsagen til det samme:

”Når nyheden brød om afvisningen af ​​SEC og den pris, der faktisk blev afholdt, så vi ikke det 5, 10, 15 procent udsalg, som du har set i tidligere afvisninger. Så jeg tror, ​​at bjørnene har indset, at de er løbet tør for damp. “

Hvad angår Bitcoin-prisen, der går længere, siger han:

“Nøgleniveauet [for bitcoin] er $ 7.150, for at være mere præcist, men hvis vi kan holde det i næste uge, tror jeg, vi vil se en sentimentomvending på markedet.”

Læs også: Anti-dollar i fuld styrke, mens Bitcoin i stigende grad vinder trækkraft over hele verden

Særlig omtale: Hash-hastighed, der allerede afgiver erklæringen

I vores nylige artikel delte vi, hvordan Bitcoin-hashhastighed berører de højder, der ifølge eksperten vil bringe nye toppe. Desuden viser det den langsigtede interesse for mennesker i Bitcoin.

Bitcoin har en lys fremtid, periode! så køb, mens du har en chance

Faktum er, at Bitcoin bare ikke er kommet for at blive, men kommer til at trives i fremtiden, som det endda deles af US Federal Reserve of St. Louis i sine rapporter over tid.

Ifølge Coinbase seneste undersøgelse er årtusinderne helt sikkert tiltrukket af Bitcoin, da amerikanske studerende er dobbelt så sandsynlige som landets gennemsnit for at eje en krypto. Ca. 18% af de studerende er enige om at eje bitcoin eller andre kryptovalutaer.

Nedenstående tabel viser også den stigende interesse for studerende og uddannelsesinstitutioner for Bitcoin og kryptokurver, hvilket helt sikkert signalerer en lys og stigende fremtid fremad.

bitcoin

Så mens priserne ser en korrektion, vil du måske købe nogle kryptoer som tilbudt af Litecoin-grundlægger Charlie Lee, der delte, at det bedste tidspunkt at købe er, når priserne er nede, da han forudsiger, at Bitcoin-prisen vil ramme over $ 20k denne gang.

Bitcoin har helt sikkert et løft, uanset om det er prisen, opmærksomheden, interessen eller vedtagelsen, store ting kommer op til det samlede kryptomarked.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me