Bitcoin Early Investor Jeffrey Wernick siger People Misunderstood Bitcoin, kalder det People’s Money

I et nylig interview til Business Insider føler Jeffery Wernick, at folk stadig frygter bitcoin, da de har misforstået det, fordi det ofte forklares som en betalingsmekanisme i stedet for som en butik af værdi.

Jeffrey Wernick, som er en uafhængig investor, er kendt for at foretage en virkelig tidlig investering i virksomheder og aktiver, der har en rigtig stærk og lys fremtid. Hans storslåede private portefølje, der inkluderer tidlige beholdninger i Uber og Airbnb, hvor der kun er startups. Han havde også tappet Bitcoin og havde foretaget en investering allerede i 2009, året det blev oprettet.

Jeffery Wernick føles investorer ignorerer filosofien bag det Bitcoin

Ifølge Jeffery Wernick virker begrebet Bitcoin og kryptokurrency for mange mennesker meget abstrakt, og det er det sværeste, disse mennesker kan forstå, og i det omfang de får det forkert. Han føler, at det ikke er deres fejl fuldstændigt, men det er fordi ikke mange mennesker forklarer det korrekt, da de fleste mennesker forklarer det som en betalingsmekanisme, ikke som en værdibutik, og hvorfor det måske er en god butik af værdi. Dette er grunden til, at han føler, at folk ikke forstår filosofien bag det, fordi folkene nu i branchen ikke var der i 2009 og 2010, de var ligeglade med filosofien. At citere ham fra sit interview

”Folk, der er kommet ind i det, taler nu mere om blockchain end bitcoin, fordi de bare leder efter en alternativ model til at tjene penge, og de er ligeglade med – de er agnostiske over for den indledende filosofiske ramme, der fik folk til at vedtage til at begynde med og holdt det i live fra 2009 til 2013 eller ’14, hvor pludselig adoption begyndte at vokse. ”

Hans synspunkter om Bitcoin-prisen var også værd at bemærke. I interviewet nævnte han, at “Hvis du køber krypto, skal du bare læne dig tilbage og tænke over – tænk ikke på, hvordan det vil blive prissat i dag eller i morgen.

Ifølge ham skal investoren være parat til at miste alt, hvad han investerer i, og vente til måske de næste 5 år, da han mener, at hvis bitcoin lever i løbet af fem år, vil det være betydeligt højere, end det er den dag, du køber det. Mens han kan lide at investere, er han helt imod handel med bitcoin.

Ifølge Jeffrey Wernick er bitcoin en “Folks penge”. Han ser kryptokurrency som den eneste måde at modsætte sig et finansielt system, som han mener er ansvarlig for den voksende velstandsulighed i Amerika. Han citeres siger,

”Så vi har en valuta, der ikke kan forfalskes, at vi slags kender reglerne for, hvordan den oprettes, og vi ved, at der er en hård budgetbegrænsning i, hvor mange der udstedes. Og dets distribution gennem systemet bestemmes ikke af nogen autoritet, ”

Læs også: Institutionelle penge til at øge Bitcoin-markedet, men ikke for hurtigt

Decentralisering ser investeringsstrategien for Jeffery ud

Jeffrey Wernick er medlem af DataWallet og Qtum. Han startede sin karriere hos Salomon Brothers og National Bank of Detroit. Jeffrey Wernick grundlagde og solgte derefter risikostyringsfirmaet AVI Portfolio Services Company, Inc. inden han fokuserede på sin private investeringsportefølje. Tilbringer så meget tid i investeringsbranchen, han har en fornemmelse af at vælge investering tidligt og tjene store penge ud af det.

Men hvis vi trækker en rød tråd mellem hans store investeringer, der inkluderer AirBnb, Uber og Bitcoin, er der et fælles tema – decentralisering, intet ejes af en central myndighed eller et selskab. Uber ejer ikke førerkøretøjer, Airbnb ejer ikke boliger, lejligheder eller lejligheder, og ingen enheder kan eje Bitcoin-netværket.

En anden fælles tråd, der kan trækkes, er, at de blev stærkt kritiseret i deres tidlige faser, da enkeltpersoner troede, de ville mislykkes. Imidlertid syntes investoren ikke at have bevæget sig med oddsene og gik videre med de tre investeringer i decentrale / semi-decentrale systemer, som kontinuerligt vokser hurtigt.   

Hans synspunkter kan måles ud fra denne erklæring, hvor han oprigtigt sagde: “Jeg støtter ikke centralbank, til at begynde med, men hvis vi skal have centralbank, vil jeg hellere have det ansvarligt over for samfundet end et fuldstændigt uacceptabelt, ved du, styret af teknokrater. For folk, der tilslutter sig begrænset regering, er det lidt ligesom underligt at have en centralbank, der ikke er ansvarlig over for nogen eller noget. “

Jeffrey Wernick har været i stand til at udnytte sit syn på centralisering og har foretaget investeringer, der har gjort det til en levedygtig investeringsstrategi, som han mener stoler på og forstår.

Er decentraliseret butik af værdi som bitcoin er fremtiden for valuta? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me