Binance Hacked tai Syscoin [SYS] Blockchain Vaarantunut – Mikä on todellinen tarjous

mainos Phemex

Binance ilmoitti suunnittelemattomasta järjestelmän ylläpidosta keskeyttäen kaupankäynnin ja nostot tänä aikana. Sillä välin joku osti muutaman Syscoinin (SYS) 96 BTC: lle, mikä johti Syscoin-lohkoketjun spekulaatioon ja Binance hakkeroitiin, kun pörssi ilmoitti API-avainten nollaamisesta. Mutta viimeisimmällä tweetillään Binancen toimitusjohtaja varmistaa, että kaikki on hyvin.

Binance keskeyttää kaupankäynnin

Muutama tunti sitten yksi suosituimmista ja johtavimmista pörsseistä Binance ilmoitti suunnitelmattomasta järjestelmän ylläpidosta.

#Binance Järjestelmän ylläpitohttps://t.co/vF8H3w9Kdg pic.twitter.com/1r723vAjSB

– Binance (@binance) 4. heinäkuuta 2018

Virallisessa ilmoituksessaan se mainitsi,

”Binancelle tehdään järjestelmän ylläpito. Kaupankäynti, nostot ja muut tilitoiminnot keskeytetään tänä aikana. Toinen ilmoitus tehdään huollon päätyttyä. “

Vaihto ei kuitenkaan toimittanut mitään yksityiskohtia, ja huhutehdas sai alkunsa. Ilmeisesti joku osti pienen määrän Syscoineja hintaan 96 BTC, mikä käy ilmi ihmisten esittämistä todisteista.

Joko binance: n sovellusliittymässä on jotain vikaa, tai jonkun kauppabotti osti juuri yhden syscoinin hintaan 96BTC ? pic.twitter.com/tZTruPN7k9

– Adam Bouhmad (@AdamBouhmad) 3. heinäkuuta 2018

Jotain on poissa syscoinista.

49149 kävi kauppaa täsmälleen kello 20: 44: 04.504 UTC-aikaa yli 0,000220 BTC-hintapisteen.

Tilausten kokonaismäärä on tällä hetkellä noin 106 687 824 dollaria.

11 myytiin 96 BTC -arvolla, eli noin 6,9 miljoonalla dollarilla. Katso lisätietoja kuvakaappauksesta.$ SYS $ BTC $ salaus pic.twitter.com/oKvapgVgc0

– Courtney C (@cjcdatasci) 3. heinäkuuta 2018

Aluksi se selvitettiin kaupankäynnin virheeksi, mutta myöhemmin todettiin, että jokin ei ollut oikein Syscoin estoketju. Tuolloin Syscoin-tiimi antoi varoituksen ja pyysi edelleen pörssejä jäädyttämään Syscoinin kaupankäynnin Tweetin kautta.

Tutkimme Syscoin-lohkoketjun mahdollista ongelmaa, mikään ei ole vahvistettu, mutta olemme pyytäneet vaihtoa kaupankäynnin lopettamiseksi tutkinnan aikana.

– Syscoin (@syscoin) 3. heinäkuuta 2018

Kerrotaan, että samaan aikaan noin 7000 BTC oli muutti pois Binancen kuumasta lompakosta, kun vaihto laski periaatteessa järjestelmän ylläpitoa varten. Näiden kahden välillä ei ole selkeää yhteyttä, mutta tosiasia, että tämä outo Syscoin-osto oli Binance-pörssissä ja ajoitukset törmäsivät, tilanne ei näytä olevan vain sattumaa.

Binance nollaa sovellusliittymät

Binance päivitti API-ongelmaa epäsuorasti API-avaimen palauttamisesta, joka sopii yhteen API-kompromissihuhun kanssa ja totesi:

“Joidenkin sovellusliittymien epäsäännöllisen kaupankäynnin vuoksi Binance poistaa kaikki olemassa olevat API-avaimet varotoimenpiteenä. Kaikkia API-käyttäjiä pyydetään luomaan API-avaimet uudelleen. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi. “

#Binance Suojauspäivitys: API-avaimen nollaushttps://t.co/6k5rhqXo9G pic.twitter.com/O6bI7LNK0O

– Binance (@binance) 4. heinäkuuta 2018

Ilmeisesti ongelma ei ollut Syscoin-lohkoketjussa pikemminkin Binance-vaihdossa.

Ilmeisesti joukko hakkereita hakkeroi #Syscoin api klo #Binance

He käyttivät $ SYS suhteellisen pienen hajautusvoiman vuoksi

Sitten he kaivivat kaikki $ SYS estää jonkin aikaa estääkseen lohkoketjun palautumisen

He ilmeisesti saivat aikaan 7000 $ BTC$ SYS ketju on kunnossa

– All Things Crypto (@GuavaAirlines) 4. heinäkuuta 2018

Näyttää @binance on pysäyttänyt kaiken kaupankäynnin kaikilla pareilla, sen pörssissä sen kompromissin takia, jonka kanssa hänellä oli @syscoin. Olkoon huomattava, että Syscoin Blockchainissa ei ole ongelmia, eikä itse ketju vaarantunut.

– Syscoin Whale (@sys_whale) 4. heinäkuuta 2018

Myöhemmin Syscoin vahvisti myös, että Syscoin-lohkoketju on turvallinen ja he ovat jo pyytäneet pörssejä aloittamaan kaupankäynnin.

Varotoimenpiteenä olimme pyytäneet vaihdon lopettamista $ SYS talletus / nostot tänään, kun havaitsimme parittoman kaupankäynnin ja epätyypillisen blockchain-toiminnan. Tutkittuaan #Syscoin blockchain on turvallinen. Pyydämme vaihtoa avaamaan uudelleen. Yksityiskohtainen wikiviesti huomenna. pic.twitter.com/NEypr531zi

– Syscoin (@syscoin) 4. heinäkuuta 2018

Nyt Binance on ottanut uudelleen käyttöön API-avaimen luomisen, mutta kaupankäynti aloitetaan vasta huollon päätyttyä, kuten pörssi selittää:

“Binance on poistanut kaikki aikaisemmat olemassa olevat API-avaimet ja ottanut nyt käyttöön API-avainten luomisen uudelleen. API-käyttäjät voivat nyt luoda uudelleen API-avaimet käyttäjätilikeskuksestaan. Toinen ilmoitus kaupankäynnin uudelleen avaamisesta tehdään huollon päätyttyä. “

Tällä hetkellä pörssi tai Syscoin ei ole antanut selkeyttä, vaikka Syscoin tarjoaa pian täydellisen selityksen, kuten heidän tweetissään mainitaan. Kuitenkin, jos Binancen hakkerointi on totta, tämä olisi valtava isku salausyhteisölle ja ravistaisi jopa ihmisten luottamusta.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao varmistaa kuitenkin viimeisimmässä tweetissään, että kaikki on hyvin.

Päivitys: asiat ovat hallinnassa, sinulla on vain vielä töitä ennen kaupankäynnin sallimista. Pitäisi olla pian. Ohita FUD ja huonot uutiset. Nyt on hyvä aika tunnistaa, mitkä uutiset ovat huonolaatuisia (ja poistaa ne).

– CZ (@cz_binance) 4. heinäkuuta 2018

Kirjoitushetkellä Syscoin (SYS) oli 0,02848 dollaria ja vaellus 39,74 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana. Myös BTC-markkinoilla se on positiivinen 43,31%. Tällä hetkellä 67. sijalla sen markkina-arvo on 152 miljoonaa dollaria.

Mitä mieltä olet kaoottisesta tilanteesta? Jaa ajatuksesi kanssamme!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me