Premierminister på Malta kalder kryptovalutaer for “fremtidens penge” på FN’s Generalforsamling (UNGA)

reklame Phemex

Malta er et land, der understøtter kryptovalutaer, blockchain og kryptokurverbaseret forretning i dens længder og bredder. Landet er så optimistisk over for blockchains og kryptokurver, at Maltas premierminister, Joseph Muscat, i sin tale ved FN’s Generalforsamling sagde, at kryptokurrency er uundgåelig pengernes fremtid..

Malta roser kryptovaluta på verdensplan

Malta har fået ry for et kryptovennligt land. Landet og dets ministre er så optimistiske med hensyn til blockchain og kryptokurver, at de ikke efterlader nogen sten for at vende om for at rose det. I sidste uge talte Maltas premierminister, Joseph Muscat, på den 73. samling i FN’s Generalforsamling, der blev afholdt i New York City. I sin tale understregede han potentialet i blockchain og kryptokurver og den fremtid, de har. Han sagde

”Jeg tror lidenskabeligt på, at teknologi revolutionerer og forbedrer systemer. Derfor har vi på Malta lanceret os selv som Blockchain Island ved at være den første jurisdiktion til at regulere en ny teknologi, der tidligere eksisterede i et juridisk vakuum. ”

Han sagde yderligere, at

“Blockchain gør kryptokurver uundgåelig fremtid for penge. Mere gennemsigtigt hjælper det med at filtrere god forretning fra dårlig forretning. ”

Premierministeren fortsatte med at erklære, at den lokale regering er lidenskabelig over blockchain-potentialet og dets evne til at eliminere tredjepartsudbydere for at give brugerne fuld frihed over information og penge. Han blev citeret og sagde

”Det kan give nye løsninger til sundhedssystemer, hvor patienter har reelt ejerskab af deres medicinske journaler. Systemer til handel med emissioner kan tages til det næste niveau. Vi kan hjælpe med at verificere, at humanitær bistand når den planlagte destination. Vi kan sikre os, at ingen fratages deres legitime ejendom på grund af kompromitterede data. Virksomheder vil være i stand til at blive mere ansvarlige over for deres aktionærer. Stater bliver nødt til at gå fra at skaffe information om borgerne til at regulere et miljø, hvor borgerne stoler på håndteringen af ​​deres data. ”

Ifølge Joseph Muscat er der naturligvis nogle problemer forbundet med overgangen til en digital økonomi. Mange mennesker overalt i verden holder sig til “begreber, som vi har troet, ville forblive hos os for evigt”, såsom betydningen af ​​arbejde, kompensation for arbejdskraft og regeringens rolle i at levere sikkerhedsnet til borgerne.

Han påpegede også, at nogle af udfordringerne vil skyldes modstand fra dem, der er bange for, at den nye nye økonomi vil føre til massive tab af arbejdspladser og yderligere fattigdom..

Læs også: Cryptos langsomme udvikling svarende til Internets tidlige dage & “Ligegyldigt hvad” Govt. skal regulere – Apple-medstifter

Malta – “Blockchain-øen”

Siden begyndelsen af ​​2018 har Malta fokuseret på at opbygge et økosystem, der forbedrer krypto- og blockchain-relaterede virksomheders forretning betydeligt. Stræber efter at gøre Middelhavsnationen til “Blockchain Island”, åbner regeringen sine døre for blockchain og andre såkaldte distribuerede hovedbogsteknologier. Malta mener, at øen kan blive et tilflugtssted for kryptokurver som Bitcoin – den mest kendte anvendelse af ledgerteknologier – men det mener også, at blockchain kan hjælpe med at transformere landets transport- og uddannelsessystemer.

På lovgivningsfronten vedtog det maltesiske parlament i juli tre lovforslag om at sætte en lovgivningsmæssig ramme og drive innovation inden for blockchain-lignende teknologier med et håb om, at disse love vil tiltrække udenlandske finansielle tech-virksomheder til at etablere sig i landet.

Dette støttende miljø, som Maltas regering leverer, har trukket mange kryptovirksomheder til landet. Fremtrædende blandt dem, der er Binance, verdens største kryptokurrencyudveksling, flyttede sit hovedkvarter fra Hong Kong til Malta efter lovgivningsmæssige hindringer i Fjernøsten. Ikke kun det, børsen planlagde også at gøre Malta til hjemsted for verdens første decentraliserede bank, Founders Bank. Founders Bank har ingen central myndighed. I stedet vil det være fællesejet af alle dets kunder. Binance støtter banken og fungerer som en af ​​dens første investorer.

I august i år annoncerede endnu en fremtrædende Cryptocurrency exchange, ZB.com, at den vil etablere sine aktiviteter i Europa med lanceringen af ​​en ny børs på Malta. Denne seneste meddelelse fulgte meddelelsen af ​​OKEx og DQR, som også har åbnet kontorer på øen.

Med kryptovirksomhed, der flytter til Malta, retfærdiggør landet bestemt navnet på “Blockchain Island”, som landet har tjent. Og nu med talen på UNGA har landet meddelt sin ankomst på verdensscenen. Dette vil helt sikkert skabe en udfordring for den europæiske nabo, Schweiz, som også kæmper for at være en kryptostøttende nation

Vil Malta faktisk være en reel leder af kryptokurrencyvirksomhed? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me