Litecoin [LTC] löytää integraation HTC Exoduksen kanssa, kun Charlie Lee liittyy neuvonantajana

mainos Phemex

Crypto Maverick ja Litecoinin perustaja Charlie Lee ovat lisänneet korkkiinsa uuden höyhenen, kun hän löytää nyt paikkansa syksyllä 2018 lanseerattavaksi tarkoitettujen hajautettujen led-älypuhelinten HTC Exodus-älypuhelinten neuvonantajana. HTC ilmoitti myös, että sen puhelimet tukevat LTC: tä ja Salamaverkko Litecoinissa luonnollisesti.

Litecoin on lähempänä kolikoidensa tarjoamista reaalimaailmassa

HTC ilmoitti toukokuussa julkaisevansa kaikkien aikojen ensimmäisen blockchain-käyttöisen matkapuhelimen, joka on omistettu hajautetuille sovelluksille ja tietoturvalle. Exodus-kehittäjät ilmoittivat 10. heinäkuuta, että yhtiö tuo markkinoille myös älypuhelimen, jossa on sisäänrakennettu kryptovaluutta-lompakko, ja antaa käyttäjien pelata suosittua CryptoKitties-peliä mobiililaitteillaan..

HTC: n edustajat kertoivat, että saatuaan valtavan kokemuksen älypuhelinten tuotannosta, yritys haluaa nyt yrittää uudistaa globaalia verkkoa ja herättää unelman miljoonien maan hajauttamisesta maan päällä..

Taiwanissa toimiva elektroniikkajätti on tiettävästi valmistanut yli 100 miljoonaa älypuhelinta ja pyrkii nyt “muuttamaan Internetiä” tekemällä hajauttamisen totta. Tämä HTC aikoo tehdä uuden blockchain-pohjaisen Exodus-älypuhelimensa, jonka on tarkoitus julkaista joskus myöhemmin tänä vuonna.

Lisäksi HTC aikoo tarjota Litecoinin (LTC) lisäksi tukea Bitcoinille (BTC) ja Ethereumille (ETH) älypuhelimen oman blockchain-verkon kautta. Monikansallisen elektroniikkayrityksen mukaan sen Exodus-älypuhelin helpottaa kryptovaluuttakauppaa laitteidensa käyttäjien välillä.

Litecoinin luoja Charlie Lee ilmoitti HTC Exoduksen tarjoamasta Litecoin-tuesta twiittimällä:

Tapasin HTC Exodus -tiimin viime viikolla ja olin todella innoissani kuullessani, että puhelin tukee LTC: tä ja Lightning Networkia Litecoinilla natiivisti! Tulen neuvonantajaksi, koska mielestäni massan käyttöönottoon tarvitaan turvallinen salauspuhelin, joka tekee LN: stä yksinkertaisen.

P.S. Ei, he eivät poista BTC: tä. https://t.co/WQcygPVst0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 30. heinäkuuta 2018

Leen kokemus hajautetuista tuotteista auttaa ehdottomasti HTC-puhelinta hankkimaan hyvän markkinastrategian. Hänen nimensä neuvonantajana auttaisi myös hanketta saamaan paljon uskottavuutta ja hyvää tahtoa.

HTC: n ja Exoduksen hajautettu pääjohtaja Phil Chen arvosti tätä uutista Twitterissä

”Exodus Phone -palvelun etuoikeus on työskennellä @SatoshiLiten ja @starknessin kanssa. Innoissaan olla tällä matkalla kanssasi. @helsinki

Etuoikeutettu Exodus-puhelimen kanssa työskentelemään @SatoshiLite ja @starkness. Innoissaan olla tällä matkalla kanssasi. @helsinki @dominic_w https://t.co/JwRefIEPIP

– Phil Chen (@ philchen913) 30. heinäkuuta 2018

Lue myös: “TokenPay on huijaus – räjähtää äänisäveleitä vastuuvapauslausekkeella, jotta jokainen Litecoin-uskovainen

Exodus – Hajautetut älypuhelimet voivat olla HTC: n omaisuuden kääntäjä

Jos seurataan älypuhelinten trendejä ja pidetään kirjaa älypuhelinten markkinoista, on aivan selvää, että HTC: llä ei ole mennyt niin hyvin viime vuosina huolimatta loistavien laitteiden luomisesta. Apple, Samsung ja kiinalaiset OnePlus, Oppo ja Vivo tarjoavat kilpailun jatkuvasti. Kun asiat kehittyvät, näyttää siltä, ​​että yritys lyö vetoa kryptofonista saadakseen itselleen edun nykyisiin kilpailijoihinsa nähden, koska sillä voi olla ensimmäinen etu houkutellessaan salaustukea ja yksityisyyttä ajattelevia nuoria.

Asiat eivät kuitenkaan tule olemaan entisellään myös tässä tilassa, koska syntyy muutama uusi kilpailija, kun muutamat yritykset tutkivat myös tätä aluetta. Sirin Finney työskentelee myös vastaavanlaisella puhelimella ja on jo julkaissut teknisen eritelmän erittäin turvalliselle mobiililaitteelle, joka lupaa pitää käyttäjän kryptovaluuttatapahtumat yksityisinä. Puhelimessa on upotettu kylmäsäilytyslompakko, ja sen rakentaa sama yritys, joka rakentaa iPhonen, Foxconn. Jos tiedotusvälineisiin uskotaan, yli 25 000 laitetta on jo ennakkotilattu.

Toinen HTC: n kilpailija, kiinalainen puhelinvalmistaja Huawei, huhuttiin myös käyvän vakavia neuvotteluja Sirin Labsin kanssa tuodakseen luurinsa blockchainin alle.

Charlie Leen nimittäminen ja LTC: n ja Lighting Networkin lisääminen älypuhelimeen on ehdottomasti loistava strategia HTC: lle ottaa johtoasema. Nyt on jotain katsottavaa, miten yritys ottaa käyttöön puhelimensa. Jos kaikki on aikataulussa, se voi varmasti muuttaa HTC: n omaisuutta

Pystyykö HTC ottamaan johtoaseman Blockchain- ja salauspohjaisissa puhelimissa vai menettääkö se kentän Sirin Labsille ja muille, jotka testaavat parhaillaan vastaavia älypuhelimia? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me