Top luftfartsselskaber, der accepterer Bitcoin som betalingsmetode

Flyselskaber, der accepterer Bitcoin

Bitcoin tillader finansielle transaktioner på de fleste tjenester og har en betydelig indvirkning på turistindustrien. Forestillingen om, at bitcoin mere er en vare end en valuta, er falsk. Mange virksomheder har accepteret det som deres betalingsmetode og modtager kryptokurver i form af fonden, fordi de er sikre.

De fleste af flyselskaberne har også accepteret Bitcoin som betalingsmetode. Når du ønsker at rejse med familie eller venner, er det nødvendigt at arrangere tidligt nok. Hvis du handler med kryptokurrency, vil du gerne vide, at du kan reservere luftreservation, hotelbooking eller biludlejning med denne digitale valuta.

Nedenfor er de bedste flyselskaber, der accepterer Bitcoin som deres betalingsmetode.

Flyselskaber, der accepterer Bitcoin

airBaltic

AIRBALTIC

airBaltic begyndte at tage betalinger i form af Bitcoin i 2015, hvilket var en innovativ tilgang. Desuden er det en af ​​de ti største virksomheder, der starter dette betalingssystem. Det bruger BitPay som deres betalingsbehandler.

Det er lettere at booke flyrejser over hele kontinentet som Europa og Mellemøsten. Nogle lande afholdt sig også fra at bruge denne betalingsmulighed, såsom Jordan, Indien, Indonesien, Malaysia, Libanon, Taiwan, Rusland og Vietnam. Da dette startede, fik flyselskabet en masse kritik på grund af priserne, men det ændrede sig senere. Der opkræves et gebyr, hver gang du foretager betalinger i sektionen “minergebyr”, det accepteres efter kørsel af en QR-kode. Hovedkvarteret er beliggende i Letland og er meget afhængig af de tjenester, der tilbydes af BTC-betalinger.

aBitSky

abitskyNår du ruller gennem Bitcoin-rejsewebsteder, vil du snuble aBitSky. Denne portal giver folk mulighed for at søge efter deres fly og hoteller til forskellige lande. Flybilletter kan bookes online, og du er i stand til at bruge BTC-betalinger.

Deres online portal blev også oprettet for at få adgang til disse tjenester fra ethvert sted i verden. Bortset fra det, deres websted uddannede også klienter på Bitcoins og hvordan man foretager deres betalinger med succes. De fleste af dets flyvninger foregår i hele Europa.

CheapAir

cheapair

Flyselskabet internet side har billetter til booking af fly, transport, hoteller og indkvartering til dit destinationsland. Tjenesterne er nyttige for over tre millioner mennesker på grund af at bruge Bitcoins som betalingsmetode.

For at søge efter din flyrejse skal du bare klikke på det foretrukne flyselskab og fortsætte processen ved at klikke på “Bitcoin og Altcoins”, det fungerer med det samme. Virksomheden er i USA, og de er fleksible nok til at bruge Dash, Litecoin og Bitcoin Cash som en form for deres betalinger.

BTCTtrip

BTCTtripDet er et rejsebureau med hovedkontor i New York. Det betragtes som et kryptosamfund efter at have accepteret forskellige tegnebøger, såsom GoCoin, Litecoin og Bitcoin. Martin Fernandez og Yamil er grundlæggerne af dette websted, der startede i 2013.

På hjemmesiden er der anført alle deres destinationer og instruktioner om, hvordan man betaler med krypto. Det er også brugervenligt med hensyn til at inkludere afgangs- og returdatoer for dine flyrejser. Det er også let for dig at booke hoteller på dette websted ved hjælp af BTC.

Destinia

DESTINAIA

Destinia.com er et spansk firma, der for nylig har accepteret Bitcoin som en form for modtagelse af midler til sine tjenester. BitPay-indstillingen er nu et berømt online betalingssystem, og det er et af de virksomheder, der behandler betalinger i kryptokurver. Destinia tilbyder fortsat hotelreservationer og har let adgang til ca. 19000 hoteller.

Virgin Galactic

Det er en rejseselskab ledet af Richard Branson som sin administrerende direktør. Gruppen startede tilbage i 2013, hvor de begyndte at behandle betalinger i bitcoins. Virksomheden var stolt over at kunne meddele, at en kunde betalte ved hjælp af Bitcoin til en rummission i fremtiden.

AirTreks

LufttureDet er en online reservationsportal, der accepterer Bitcoin-betalinger fra deres kunder. De har en funktion, der gør det muligt for kunden at have en kryptotegnebog, der udelukkende giver betaling i form af Bitcoins. Tegnebøgerne kan være BitPay, Copay eller Edge, så kunder skal registrere sig hos dem, før de initialiserer eventuelle betalinger.

XcelTrip

XCELTRIP

Denne online reservationsplatform bruger blockchain-teknologien, og dens primære mål er at decentralisere rejsebranchen. De accepterer Bitcoins til at booke dine fly og hoteller med mere end 400 andre flyselskaber.

Andre betalingsformer er Verge, Binance, Ethereum og Litecoin. Medlemmer skal registrere sig med et tegnebogssystem, der letter overførslen af ​​kryptokurver, når de betaler for deres fly eller bookinger.

Surf Air

SurfAIR

Online rejsebureau er placeret i Californien. De bekræftede brugen af ​​bitcoin som betalingsmetode i december 2017. Webstedet accepterer også forskellige betalinger som Ethereum, hvilket sker månedligt.

På deres side har de en ny medlemskabsfunktion, der kun fungerer, hvis du har registreret dig med en betalingspung. Deres websted opfordrer stadig til brugen af ​​kreditkortet.

Konklusion

Ovenstående rejsewebsteder er klare ved at acceptere Bitcoin som deres online betalingssystem. Antallet vil fortsætte med at stige, da kunderne begynder at omfavne BTC som betalingsmetode.

Før du beslutter at handle med dem, er det klogt at være opmærksom på siden først og derefter tage en beslutning. Webstedet skal være autentisk og bekræfte sine tjenester gennem sine kunder.

Handel med kryptokurver kan være vanskelig; du skal kontrollere dynamikken og hvordan markedet vokser. Virksomheder vil fortsat integrere Bitcoin i deres online betalingssystem, hvilket gør det mere behageligt for brugerne. Bitcoin har fuldstændigt revolutioneret turistindustrien.

Fremhævet billede: coinnewsspan.com

Hvis du er et flyselskab, der også accepterer Bitcoin som betalingsmetode, så kontakt os for at føje dig til listen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me