Tips til forberedelse af dine 2020-skatter

skatter

Skattedag. Det er måske ikke din mest foretrukne dag i året, men det er stadig en vigtig at være opmærksom på, hvis du vil undgå konflikter med IRS (Internal Revenue Service). Og hvis du er nybegynder, kan rapportering af dine skatter være en af ​​de mest forvirrende og frustrerende ting at gøre.

I denne artikel dækker vi nogle tip, der hjælper dig med at forberede dine skatter i 2020.

Planlæg forud

Kilde: unsplash.com

At tænke fremad er lettere sagt end gjort, især når det gælder forberedelse af skat. Men at sidde ned og lave en plan for, hvornår du skal forberede og indgive dine skatter, kan gøre hele forskellen. Det kan hjælpe med at sænke dit stressniveau og give dig tid til at løse eventuelle problemer, du måtte støde på, når du begynder at udfylde dine skatteformularer.

Giv dig tid til at forberede dig ved at planlægge, hvornår du skal begynde at udfylde dine skatteformularer. Du kan gøre dette uger eller måneder i forvejen inden afgiftsfristen (du vil måske også markere det).

Selv hvis du er færdig med at forberede dine skatter tidligt, har du i det mindste en ting mindre at bekymre dig om.

Bliv organiseret

Kilde: Pixabay.com

Så vigtig som planlægning er, at være organiseret er også en biggie.

Hvis du har arbejdet for en arbejdsgiver, har du sandsynligvis modtaget et dokument kendt som formular W-2 i mailen. Dette nyttige stykke papir er en oversigt over den samlede indtjening, du tjente på dit job, og hvor meget skat der blev tilbageholdt fra dine lønsedler (både statslige og føderale). Dette dokument er noget, du vil sikre dig, at du opbevarer i skattemæssigt øjemed.

At opbevare dette et sikkert sted til senere brug er et must. Hvis du ved, hvor du finder dette dokument, sparer du dig selv besværet med bare at prøve at finde det, når du begynder at udfylde dine skatteformularer. Opbevar ligeledes andre vigtige skattedokumenter, du modtager, på et sikkert sted.

Hvis du er selvstændig, vil du holde styr på din indkomst og fil Form 1040 eller 1040-SR. Derudover skal du betale skat kvartalsvis ved brug af Form 1040-ES.

Forstå terminologi

Kilde: pexels.com

Skatteterminologi kan være en forvirrende faktor, når du forbereder dine skatter. Overvej at tage dig tid til at definere og forstå, hvad bestemte ord og sætninger betyder, der ofte vises i skatteformularer. For eksempel er her nogle hyppige udtryk, som du sandsynligvis vil se:

  • Korrigeret bruttoindkomst
  • Børnekredit
  • Fradrag (vi dækker dette i næste afsnit)
  • Afhængig
  • Bruttoindkomst
  • Tilbageholdelse

Ved at forstå ord som disse vil du være mere forberedt, når du udfylder og indgiver dine skatteformularer. For at lære mere om almindeligt anvendte skattebetingelser, tjek dette internet side.

Hold styr på fradrag

Kilde: Pixabay.com

IRS giver dig mulighed for at tage et enkelt standardfradrag eller specificere dine fradrag. Hvis du nogensinde har doneret til en velgørenhedsorganisation eller brugt noget tid på hospitalet for en sygdom, kan du overveje at gemme dine kvitteringer. Hvorfor? Fordi du kan kræve disse poster som fradrag for dine skatter, sænke det skattepligtige beløb på din indkomst. Med andre ord nedsætter du det samlede beløb for skat, du betaler.

Der er mange typer af fradragsberettigede poster, som du kan rapportere om dine skatteformularer. Hvis du vil lære, hvilke andre ting du kan trække, eller hvis du vil forstå mere om skattefradrag, kan du besøge dette websted her.

Overvej at bruge skattesoftware

Kilde: Pixabay.com

Måske er du ikke interesseret i at indgive dine skatter i hånden og vil hellere have en anden, der ved hvad de laver, gør det for dig (eller i det mindste guider dig i processen). Du kan ansætte en skatteregnskabsfører til dette, men hvis du vil have en billigere mulighed, skal du overveje at bruge skattesoftware.

Fordelen ved at bruge skattesoftware som TurboTax, TaxAct eller H&R Block er, at det gør det meste af det hårde arbejde for dig. Det guider dig også gennem processen med at udfylde og rapportere dine skatter ved at definere komplicerede vilkår og dobbelttjekke dit arbejde. Disse softwaresystemer giver dig mulighed for at indgive dine skatter elektronisk, hvilket eliminerer behovet for at sende papirformularer.

Hvis du har investeret i kryptokurver som Bitcoin eller Ethereum, er der også software til kryptoskat tilgængelig for at automatisere indgivelse af dine skatter.

Hold fast ved afkast i tre år

Kilde: unsplash.com

Du tror måske, at når du er færdig med at indgive dine skatter, og du får din selvangivelse, kan du kassere gamle dokumenter i affaldet. Nå, gør det ikke endnu!

IRS anbefaler hænger på dine skatteregistre i omkring tre år. Du skal gøre dette, hvis IRS kontrollerer dig for potentiel svig, selvom det var tilfældigt. Og hvis du ikke nogensinde har til hensigt at lyve om dine skatter til IRS, er det stadig en god ide at opbevare dine skatteregistre i tre år.

At holde fast i sidste års selvangivelser og andre dokumenter kan også hjælpe dig med at huske ting, du måske har overset, da du indgav din skat. Det fungerer også som en guide til, hvordan du afsluttede dine skatter. Derfor anbefaler vi at bruge skattesoftware (eller crypto tax software til crypto investorer), fordi det vil holde styr på dokumenter fra de foregående år til fremtidig reference.

Vi håber, at dette hjælper dig på en eller anden måde. Husk at få et forspring er nøglen til at være forberedt på dine skatter i 2020! Vent ikke til “skattesæsonen”. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me