Hvad er en Cryptocurrency Initial Coin Offering?

ICO-beskrivelse

An Indledende mønttilbud, eller en ICO, er en strategi, der bruges af nye projekter, hvor de sælger deres proprietære kryptotokener til Bitcoin og Ether, og de midler, der er resultatet af dette salg, bruges til at hjælpe projektet med at udvikle sig. En ICO svarer i princippet til en børsintroduktion (IPO), hvor aktierne i et selskab stilles til rådighed for køb til offentlige investorer.

Marketing Kina

ICO og IPO: Forskelle

ICO’er har mindst tre hovedaspekter, der adskiller sig meget fra traditionelle børsintroduktioner:

  • ICO’er er decentrale, hvilket betyder, at de mangler et centralt autoritetspunkt, der kontrollerer dem.
  • ICO’er er for det meste uregulerede, hvilket betyder at de ikke overvåges af finansielle organisationer.
  • Som et resultat af de to tidligere nævnte karakteristika har ICO’er mere afslappede krav.

Legalitet og begrænsninger

Det US Securities and Exchange Commission (SEC) besluttede i år, at de tokens, der blev brugt i DAO ICO, er ulovlige værdipapirer. Denne beslutning fremkaldte en følelse af bekymring for både investorer og ICO-udstedere.

Et token kan betragtes som en sikkerhed, hvis det består Howey-testen. Værdipapirer skal følge visse begrænsninger pålagt af SEC. Begrænsningerne for investordeltagelse er meget få, og i nogle tilfælde er der bogstaveligt talt ingen (afhængigt af land). Og da investorer fra hele verden dybest set har lov til at bidrage, er ICO’er i stand til at rejse betydelige summer.

En stor bekymring med ICO’er er, at midlerne indsamles inden produktet lanceres. Dette betyder i det væsentlige, at du foretager investeringen på et koncept, der kan mislykkes eller lykkes. Den understøttende del hævder, at ICO’er er nødvendige for at motivere udviklingen af ​​protokollen.

På grund af manglen på lovgivningsmæssige implementeringer er ICO’er blevet brugt som metoder, hvorigennem svindel og svig kan udføres.

Hvordan fungerer de?

ICO’er er nemme at oprette, da næsten alle er baseret på ERC-20 token-protokollen, hvilket reducerer processen med at udvikle et nyt kryptografisk aktiv fra bunden betydeligt. De fleste ICO’er arbejder ved at lade investorer sende BTC eller ETH til en smart kontrakt, der gemmer midlerne, og som senere konverterer summen i det nye token.

Grundlæggende om en ICO

Når startups beslutter at afholde et første møntudbud, opretter de normalt en hvidbog, der beskriver kryptoprojektet i længden og andet relevant med hensyn til kampagnen og produktet. Under ICO-forfremmelsen kan de tilbudte kryptotokener købes af fiat eller andre kryptovalutaer, normalt BTC eller ETH.

Det starter ikke med at hæve minimumsbeløbet, så returneres midlerne til investorer. Hvis ICO er en succes, bruges midlerne til enten at starte en ny udvikling eller til at færdiggøre sit nuværende produkt.

ICO’er kan variere alt efter den struktur, de følger. I visse tilfælde etableres et specifikt mål eller en grænse for finansiering ved opstart, hvilket betyder, at de tilgængelige tokens i ICO har en forudindstillet pris og en fast samlet tokenforsyning.

Andre tilfælde involverer en fast levering af tokens med et dynamisk finansieringsmål. Dette påvirker fordelingen af ​​poletter til investorer, da jo flere samlede midler er rejst, jo højere bliver tokenprisen.

ICO’er kan også have en dynamisk tokenforsyning, der afhænger af, hvor mange midler der indsamles. Her er tokens pris statisk, og der er ingen grænse for, hvor mange tokens der kan distribueres under ICO-salget.

Hvad er et ICO-token?

ICO-token repræsenterer en investors bidrag til en bestemt opstart. Disse tokens giver dets indehavere mulighed for at købe eller få adgang til fremtidige firmaprodukter eller -tjenester, der er tilgængelige på deres platform, eller a bitcoin-erhvervsdrivende kan bare udveksle tokens med andre digitale aktiver.

Medium.com

ICOs historie

Den første kendte ICO blev lanceret tilbage i 2013, da Ripple pre-mined 1 billion XRP tokens og gjorde dem tilgængelige for investorer at købe. I begyndelsen af ​​2014 lykkedes Ethereum at rejse mere end $ 18 millioner, hvilket var den største ICO-kampagne på det tidspunkt.

DAO var et projekt, der brugte Ethereum blockchain til at lancere et nyt token. Mens DAO formåede at hæve mere end sit foreslåede loft, over $ 150 millioner, kæber en teknisk sårbarhed udnyttet af ukendte angribere, der tog millioner fra organisationen.

Ethereum besluttede, at løsningen var at inducere en hård gaffel, som ville nulstille hele blockchain og dets midler. Selvom det første forsøg på at skabe et vellykket projekt på Ethereum mislykkedes, blev ERC20-standarden det nemmeste udviklingsværktøj til kryptografiske tokens og blev hurtigt den mest dominerende protokol, der blev brugt i ICO-industrien. Dette har gjort det muligt for opstartsvirksomheder før produktet at få sindssyge beløb på kort tid.

AragonICO rejste 25 millioner dollars på kun 15 minutter, Basic Attention Token indsamlede 35 millioner dollars fra investorer på kun 30 sekunder, og status samlede hele 270 millioner dollars i løbet af få timer.

Afsluttende ord

Markedet er fyldt med tusinder af ICO’er, og hver dag vises et projekt hele tiden på radaren. Mens ICO’er giver nogle fordele for både investorer og deres udviklere, kan mange af dem vise sig at være svindel, der kun er interesseret i at tage dine penge. Fortsæt med forsigtighed og grundigt undersøge ICO inden du investerer.

For eksempel er CryptoTotem en uafhængig database for investorer og kryptoentusiaster. De har kvalitetsoplysninger om hvert projekt. Du kan se det fulde ICO-liste og kontroller de krævede data.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me