Huipputarinat, jotka muokkaavat salausalaa vuonna 2019

Kun 2019 loppuu vuoden kuoppaisen matkan jälkeen, koomme joitain alkuun liittyviä juttuja, jotka kiinnittivät salausyhteisön huomion. Tässä ovat kolme suosituinta tarinaa, jotka muokkaivat kryptovaluutta-maailmaa.

1. Ilmoitus Vaaka

Kesäkuun 2019 nousuhetken huipulla, jonka aikana Bitcoin nousi $ 13,800 USD: iin, Facebook ilmoitti tulevan Libra Associationin, Calibra-lompakon ja sen vakaan kolikon, Libra, digitaalisen hyödykkeen lanseeraamisesta. ja hyödykkeitä. Yhdistys aloitti 28 jäsenellä, mukaan lukien huippuyritykset, kuten Uber, PayPal, MasterCard, Visa, Coinbase ja eBay, tarjotakseen digitaalipankkia 2,1 miljardille pankkitilalle ympäri maailmaa..

Tunnuksen kehittäminen ei kuitenkaan ole ollut niin sujuvaa kuin Yhdysvaltain kongressi kutsui Facebookin toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin selittämään tunnuksen – kongressin kuulemistilaisuuden tulokset osoittivat lainsäätäjien kielteisen kannan. Moreso, muut maat, kuten Ranska ja Saksa, ovat esittäneet tuomitsevan kolikon keskuspankkien määrittelemän rahapolitiikan vastaisena.

Lisääntynyt sääntelyvalvonta ja Facebookin tietosuojarikkomukset aiheuttivat vaikeuksia assosiaatiokirjan allekirjoittamisessa, kun kumppanit päättivät jättää Vaaka. Viikkoja ennen kuin yritykset sitoutuivat Libra Associationille lokakuussa, maksuratkaisujen tarjoajat, eli PayPal, MasterCard ja Visa, päättivät poistua organisaatiosta, pian Stripe ja eBay seurasivat, kaikki lähtiessä sääntelyyn liittyvistä ongelmista.

Vaikka vaaka-ilmoitus herätti yleisön huomion vuoden 2019 aikana, tuo noobit lähemmäksi tilaa, mutta sen tulevaisuus vuonna 2020 näyttää synkältä ottaen huomioon sääntelyyn liittyvät ongelmat. Käynnistetäänkö Vaaka vuonna 2020?

2. Kiinan presidentti Xi omistaa blockchainin

Kiinan presidentti Jinping Xi kehotti maata, joka tunnetaan nykyään nimellä “Xi-pumppu”, ottamaan käyttöön blockchain-tekniikat, mikä aiheutti Bitcoin (BTC) -pumpun 7000 dollarin alueelta ja yli 10 000 dollaria päivässä. Maailman tehokkaimman miehen kommentit tulkittiin todennäköisesti väärin, koska Kiinan kommunistisen puolueen (KKP) peräkkäisissä raporteissa tuomittiin investoinnit virtuaalivaluuttoihin.

Kuitenkin, kun Kiinan keskuspankki (PBoC) on asettanut lanseeraamaan oman digitaalisen valuuttansa, sijoittajat tarkastelevat tarkkaan Kiinan kryptovaluuttojen kohtelua vuonna 2020. Lisäksi marraskuussa julkaistu IDC-raportti osoittaa, että blockchain-investoinnit maassa kasvavat yli 2 dollariin miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä – niin paljon lupauksia.

3. Hajautettu rahoitus saavuttaa kaikkien aikojen korkeimmat

2019 oli hajautetun rahoituksen vuosi, jota kutsutaan yleisesti nimellä DeFi. Teollisuus kasvoi mittasuhteisiin, joita harvat salausanalyytikot ajattelivat olevan mahdollisia. Aggregaattorisivusto DeFiPulse osoittaa, että DeFi-alustalle lukittujen USD: n kokonaisarvo ylitti kaikkien aikojen ennätyksellisen 682 miljoonan dollarin dollarin 28. marraskuuta 2019. Tämä tarkoittaa 150%: n nousua viimeisten 12 kuukauden aikana eikä teollisuudessa ole merkkejä hidastumisesta vuonna 2020.

DefiKuva käyttäjältä DeFipulse

4. Binance Coin (BNB) nousee kaikkien aikojen korkeimpiin

Chainlinkin (LINK) ja Tezosin (XTZ) lisäksi BNB koki suurimman kasvun koko altcoin-maailmassa ja nousi 110% vuoteen 2019 mennessä. Vaihtotunnus nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle kesäkuussa ja nousi 39,80 dollariin, kun markkinat kääntyivät nousuun..

Tulevaisuus näyttää valoisalta merkille käynnistämällä paikalliset Binance-pörssit, kuten Binance Jersey ja Binance USA, signalointipotentiaali BNB: n entistä suurempaan käyttöönottoon.

5. Salausvaihdon hakkerit saavuttivat 500 miljoonaa dollaria

Vuoden 2019 aikana lähes 500 miljoonan dollarin sijoittajat, jotka ansaitsivat kovaa ansaitua rahaa, on varastettu hakkeroinneissa tai huijauksissa, jotka jatkavat surullista kehitystä teollisuudessa. Kaksi suurinta salausvaihtoa, eli Binance ja Upbit, ovat kohdanneet yhteensä 100 miljoonan dollarin arvosta salattuja valuuttoja.

Viesti? Älä pidä suuria tiloja lukittuna vaihtoon. Ei avaimesi! Ei kolikoitasi!

6. Bitcoinin puolittuminen vuonna 2020

Kun olemme siirtymässä uuteen vuoteen, Bitcoinin [BTC] puolittaminen on vuoden avainhetki jo ennen tapahtuman edes tapahtumista. No, vuonna 2019 kaikki kauppiaat ja vaikuttajat voisivat puhua siitä, onko puolittaminen hinnoiteltu vai ei ja keskustelun odotetaan jatkuvan vuoteen 2020 mennessä.

Kunniamaininnat; Ethereumin Konstantinopolin ja Istanbulin kovat haarukat, Bakktin eksponentiaalinen kasvu institutionaalisten investointien hitaan alkamisen jälkeen, Twitter-riidat koko yhteisössä, Jack Dorsey BTC-kehityksen tehostamisesta ja BTC: n osoittavat merkkejä uuden ATH: n lyömisestä. 

Suotuisa salausala, 2019, juhlia!

Kun juhlimme vuoden viimeisillä tunneilla … ja vuosikymmenellä, kryptovaluuttamarkkinat ja teollisuus tuntevat melko tyytyväisiä yleiseen kehitykseen ja tehtyihin investointeihin. Bitcoin (BTC) on noussut yli 90% kuluneen vuoden aikana, Ethereum on suorittanut onnistuneesti kaksi haarukkaa, Litecoin arvosti yli 100% odottaakseen puolittumistaan, kuten Kiinan, Venäjän ja Intian hallitukset ilmoittivat suunnitelmistaan ​​käynnistää kansallinen digitaalinen valuutta, ilmoitus vaaka jne.

Sellaisina vuosina, etenkin vuoden 2018 salaustalven jälkeen vuonna 2018, meidän pitäisi katsoa taaksepäin ja ajatella, että se olisi ollut paljon huonompi (lukuun ottamatta HEX-sijoittajia). Juhli Coingape-perhettä! Toivotan sinulle parasta tällä vuosikymmenellä!

Luettelo ei ole millään tavalla tyhjentävä, kun otetaan huomioon alan koko viimeisen 12 kuukauden aikana koettu kasvu. Mahdolliset lisäykset arvostetaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me