Minne olemme menossa Bitcoinin kanssa vuonna 2018?

Bitcoin-tila

Bitcoinin epävarma nousu näyttää siltä, ​​että vaihdan kultaa jonain päivänä. Intialaiset eivät pidä kullasta kiiltävän luonteensa vuoksi, mutta sillä on luontaisia ​​ominaisuuksia, mikä tekee siitä arvovaraston. Luotonantajat käyttävät kultaa vakuudeksi rahansa turvaamiseksi. Vielä yksi kivi-inhimilliset arvot ohjataan pitämään se ikuisesti ja siirtämään sukupolvia eteenpäin.

Kultaa ei luonnollisesti ole niukasti, mutta kaivostoimintaan liittyy kustannuksia, mikä asettaa kapasiteetin sen tarjonnalle. Sama koskee bitcoinia. Intiaanit ajattelevat ja yhdistävät bitcoinin uutena kultaisena, ja sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita kulta ei voi olla

  1. Helposti siirrettävissä.
  2. Ei ylläpitokustannuksia.

Miksi Bitcoin kuin kulta? Parempi kulta ?

Kultaa louhitaan koneilla, ja hiilikaivoksissa nämä kaivokset ovat valtion omistuksessa ja valvonnassa, kun kulta saavuttaa markkinat, mukaan lukien kaikki mahdolliset kustannukset sen tuottamisesta, saavuttaa uuden hinnan markkinoilla.

Bitcoin toimii samalla tavalla ymmärtääkseen tämän, meidän on oletettava, että aine ja energia ovat samanarvoisia, mikä on totta. Bitcoinin kaivostoiminta vie valtavan määrän energiaa noin 37,15 terrawattituntia.

Einsteinin e = mc2 mukaan voimme yksinkertaisesti laskea yllä olevan energian tuottaman massan.

Muuntaa 37,15 TWH jouleiksi, joka on 1.3374 × 1017 .

Jaetaan nyt yllä oleva luku valonopeudella, joka on 1,3347x 1017 / (3 x 108m / s) 2, jolloin saadaan 1,5 kg: n massa. Käytä nyt samaa yhtälöä bitcoiniin.

Tällä hetkellä 10 minuutin välein sinulla on yksi lohko, joka sisältää tiettyjä tapahtumia joka vuosi, meillä on 52560 lohkoa, joiden palkkio on 12,5 BTC jokaisesta louhitusta lohkosta, joka vuosi syntyy yhteensä 657000 Bitcoinia. Nykyisellä hinnalla 16159 dollaria kokonaisarvo vuodessa on 10 miljardia (se on paljon rahaa), ja kun jaamme sen 1,5 kg: n massalla, meillä on 7077642000 dollaria / 30 grammaa.

Intialaiset tekevät kaiken ottaakseen tällaisen kullan, paitsi että se on kallista, mutta sillä on oma status quo.

Oikeudellinen muoto

Erilaisten uutisartikkeleiden mukaan on yleisesti raportoitu, että Intiassa toimivat keskuspankit valvovat pörssejä, ja heitä on pyydetty pitämään KYC- ja AML-prosessit mahdollisimman tiukoina ja jos pörssit näkevät haitallisen toiminnan ilmoituksen RBI.

Tällä hetkellä ei ole oikeudellista asemaa bitcoinista tai kryptovaluutasta sellaisenaan, mutta lähteiden mukaan raportin ja sääntelykehyksen on määrä olla voimassa 30. joulukuuta asti. Voidaan odottaa, että RBI menettää suuret verotukselliset mahdollisuudet, jos he julistavat kryptovaluutan laittomaksi.

Intiassa on käynnissä erilaisia ​​pörssejä, kuten Koinex, Unocoin, vaikka nämä pörssit ovat ennenaikaisia ​​palveluissa ja niiden on ilmoitettu olevan huonoja asiakaspalveluissa. Intialaiset asiakkaat ostavat bitcoineja verkkosivustoilta, kuten localbitcoins, jotka ovat turvallisia ja joilla on hyvä hintaero.

Millennium

Päiviä on kulunut, kun vanhempi neuvoo säästöissä, Intian vuosituhat, jotka ovat iältään 20-30, siirtyvät bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin säästötilana, koska pankit eivät tarjoa tällaista tuottoa niin lyhyessä ajassa. Toinen syy voi olla sellaisten pankkien aiheuttama taloudellinen myllerrys, jotka eivät ole vielä jättäneet jälkiä nuorten muistiin, kun Intia on tulossa vuosituhannen väestömahdollisuuksiin. On todennäköistä, että siirrymme kryptovaluuttaan heti kun muut kansat.

Startupit

On monia startup-yrityksiä, jotka työskentelevät salausmaalla Intian kolikoiden oikeudellisesta asemasta riippumatta

  1. Coinsecure on delhi-pohjainen startup, joka tarjoaa bitcoin-kaupankäyntialustaa
  2. Zebpay, unocoin, koinex, jotka työskentelevät lompakon palveluntarjoajana sekä vaihtoina.

Yli 10 startupia on keksinyt, jotka tarjoavat lompakko- ja valuutanvaihtopalveluja.

Rahalähetykset

Bitcoin lupaa lähettää rahaa maailmanlaajuisesti ilman välittäjää tai menemättä pankkiin. Uskokaa tai älkää, bitcoin on seuraava Western Unionin jälkeen markkina-pääoman ja ratkaisun suhteen.

Intialaiset käyttävät bitcoinia globaalina rahana, joten jos haluat rahaa ulkomailla asuvalle tyttärellesi tai pojallesi, lähetä bitcoin vain lompakolla ilman vaivaa.

Rahalähetykset ovat edelleen iso ongelma Intiassa, jossa SWIFT vie muutaman tunnin päivässä bitcoin-tapahtuma voi tapahtua heti maksettujen palkkioiden mukaan.

Vaikutus Demonetointi

Kun modi-hallitus päätti peruuttaa 500 ja 1000 tarjousmuutosta, koska Intia on säästöistä tunnettu maa, jossa ihmiset joutuivat asettamaan rahaa pankkiin, toisaalta se oli aika, jolloin intialainen alkoi ostaa bitcoineja ja kryptovaluutta, volyymit nousivat ja että oli aika, jolloin bitcoin sai Aasian luottamuksen arvon säilyttämisen suhteen. Tämä johti bitcoin-hintojen korkeaan nousuun ja yhä useammat ihmiset houkuttelivat ostamaan bitcoinia ja käyttämään säästöinä.

Johtopäätös

Ajatus kryptovaluutan omistamisesta Intiassa toimii kuten postimerkkien tai arvokkaiden kerääminen, joita voidaan käyttää status quo, mistä kulta on kyse. Bitcoin on Internetin rahaa, mutta se on turvallinen matematiikan sääntöjen avulla, eikä yksikään hallitse. Intialaiset siirtyvät pois perinteisistä säästöjen ja talletusten lähteistä aikaa kryptovaluutan käyttöönottamiseksi. Paras valuutta intialaisille pitäisi olla se, joka ei heitä teknisiä ammattikielejä ympäriinsä täällä ja siellä ja on helppokäyttöinen.

Kerro meille ajatuksesi bitcoinista vuonna 2018 alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteeseen [email protected]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me