Tetherin (USDT) salaliitto heittää jälleen, kun saavutamme D-päivään 15. tammikuuta

mainos Phemex

Tänään, 15. tammikuuta on kriittinen päivä salausmarkkinoille, koska salaliitto Yhdysvaltojen USDT-stablecoinin käytöstä ja sen väitetystä suhteesta salauksenvaihtoon Bitfinex vie lämpöä. Tether on jälleen parrasvaloissa, koska stablecoin-liikkeeseenlaskija on pumpannut lisää 4,2 miljardin dollarin arvosta USDT-kolikoita viimeisen kuukauden aikana.

Tether-salaliitto ja Bitfinexin linkki?

Nyt pörssiyhtiöiden kysyntä pörsseissä on kasvanut voimakkaasti viimeaikaisen markkinarallin jälkeen tapahtuneen valtavan kaupankäyntimäärän vuoksi. Tämä tuo kuitenkin meidät takaisin tarkastelemaan sitä, ovatko institutionaaliset sijoittajat todella tämän Bitcoin-hintarallin takana, mikä synnyttää salaliittoa Tetherin osallistumisesta BTC: n pumppaamiseen hankkimalla USDT-kolikot salakirjoitusrallin aikana joulukuussa 2017.

Nyt saatat miettiä, mikä on niin erikoista tänään? Ennen kuin puhumme siitä, katsotaanpa menneisyyden tapahtumien aikajanaa.

  • Huhtikuussa 2019 New Yorkin oikeusministeri (NYAG) syytti stablecoin-operaattoria Tetheriä Bifinexin 850 miljoonan dollarin tappioiden kattamisesta hankkimalla USDT: n puutteen kattamiseksi. Tether kuitenkin vastasi kutsumalla tätä syytettä “vilpittömässä mielessä” ja “täynnä vääriä väitteitä”. Huomaa, että NYAG on syyttänyt BitFinexin ja Tetherin emoyhtiötä iFinexiä.
  • Toukokuussa 2019 tehdyn alustavan määräyksen aikana tuomari Joel Cohene pidensi määräaikaa vielä 90 päivään. Elokuuhun 2019 mennessä NYAG esitti toisen todistuksen ja todisteet tapauksesta, jossa korostettiin, kuinka Bitfinex ja Tether väitettiin osallistuvan 850 miljoonan dollarin tappioiden peittämiseen. Myöhemmin NYAG kutsui myös iFinexin esityksen “sopimattomasta yrityksestä estää laillista tutkimusta”.
  • Tapaus otti mielenkiintoisen käännöksen viime vuonna syyskuussa 2020, kun tuomari Cohen päätti, että sekä Tetherin että Bitfinexin olisi esitettävä asiakirjat, jotka paljastavat heidän taloudelliset suhteensa. Lisäksi hän hyväksyi määräyksen, joka esti Tetheriä myöntämästä lainoja Bitfinexille vielä 90 päivällä.
  • Viime kuussa 9. joulukuuta 2020 oikeusministeri Letitia James jätti a asiakirja pyysi tuomari Cohenia jatkamaan aikataulua 15. tammikuuta. Pääministeri sanoi, että “osapuolet jatkavat yhteistyötä asiakirjojen tuottamisessa vastauksena 354-määräykseen ja ennakoivat, että tuotanto saataisiin päätökseen tulevina viikkoina”.
  • Tänään on 15. tammikuuta iFinexin d-päivä, koska sen on esitettävä asiakirjat ja tarvittavat tiedot, jotta NYAG voi jatkaa tutkimusta. iFinexin on tuotettava asiakirjat, joissa kuvataan yksityiskohtaisesti Tetherin USDT-vakiomallien liikkeeseenlasku ja lunastukset sekä paljastettava Bitfinexin USDT: tä ja Bitcoinia koskeva kaupankäynti.

Olemme tällä hetkellä tienhaarassa, kun paljastamme yksityiskohdat yhdestä tärkeimmistä tapauksista salaustilassa. Odotamme päivän kehitystä, katsotaanpa, mitä ympärillä tapahtuu.

Viimeisin kehitys Tetherin USDT-liikkeeseen

Äskettäin salakirjoittaja, jonka nimi on Twitterissä Santiago Capital, on herättänyt huolta USDT: n / varojen kytkemisestä Tetheriin ja ulos Tetherin kautta Bahamalla sijaitsevan Deltec-pankin kautta. Elinkeinonharjoittaja on herättänyt kysymyksiä ristiriidoista Bahaman pankkien sisään- / ulosvirtausnumeroiden kanssa.

Santiago herättää kelvollisia kysymyksiä siitä, miksi rahaa käsitellään Deltecin tai minkä tahansa muun Tetherin kirjeenvaihtajapankin kautta. Lue koko alla oleva uhka saadaksesi lisätietoja siitä. Tämä on Santiago Capitalin ja FTX: n toimitusjohtajan SBF: n keskustelu.

TBH siksi luultavasti syy on Bahaman pankkien sisään- / ulosvirtausnumeroihin nyt kun ajattelen sitä

– SBF (@SBF_Alameda) 13. tammikuuta 2021

Toisessa säikeessä Santiago Capital keskusteli yhden pankkiirin Gregory P.: n kanssa Deltec Nassaussa, Bahama Brachissa. Santiago pyysi Gregorya toimittamaan tietoja USD fiatin kytkentäohjeista Deltec-tilillä. Gregory on kuitenkin kieltäytynyt toimittamasta yksityiskohtia niille, jotka eivät ole Deltecin asiakkaita.

Santiago kiittää mielenkiinnostasi Delteciä kohtaan. Meillä on useita vastaavia pankkeja useille valuutoille. Kuten minkä tahansa pankin prosessi, kun saat varoja ulkomaanvaluutassa alkuperäiseen käyttölupaan (jopa kotimaisena tai kansainvälisenä pankkina), käytät vastaavaa pankkia

– Gregory P. (@dzrgreg) 14. tammikuuta 2021

Vaikka on esitetty kysymyksiä Deltecin väitetyistä suhteista Tetheriin, sattuu, että Deltecbankilla itsellään on valtava asema Bitcoinissa. No, tapaus on tulossa paljon mielenkiintoisemmaksi, ja näyttää siltä, ​​että Tether voisi mahdollisesti käyttää Bahaman reittiä säilyttäen kuitenkin avoimuuden varojensa käytössä. Ennen kuin teemme johtopäätöksiä, odotamme kuitenkin tietääksesi virallisen kannan asiassa.

7:20 videossa Deltecbankilla on a "suuri" asema bitcoinissa, mutta Tetherillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, eikö ? @BennettTomlin @CasPiancey Mutta hienoa kuulla myös muita varoja menestyi hyvin vuonna 2020. https://t.co/xbT9bSR6wt

– olisi (@ lenne0816) 14. tammikuuta 2021

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me