Kaiken myytin ja FUD: n rakentamisen poistaminen Bitcoin-kaksinkertaisen kulutuksen ja inflaation ympärillä

mainos Phemex

Ei!! Bitcoin “DOUBLE-SPEND” ei koskaan tapahtunut! Bitcoin-lohkoketju toimii aivan kuten normaalisti ja kuinka sen pitäisi olla! Katsotaanpa viime päivien tapahtumia ja rakennetaan ne peräkkäin. Bitcoinin (BTC) hinta on korjattu merkittävästi viimeisten kolmen / neljän päivän aikana samalla kun pulahtaa vähän alle 30 000 dollarin tason muutama tunti sitten. BTC on kuitenkin vetäytynyt takaisin ja käy kauppaa tällä hetkellä 30440 dollarin tasolla markkina-arvolla 569 miljardia dollaria.

Mikä on Bitcoin Double-Spend FUD All About?

Kuten olemme raportoineet, harmaasävyissä on tapahtunut voimakasta institutionaalista BTC-kertymistä viime päivinä. Toisaalta elinkeinonharjoittajat päättivät Bitcoin HOLDingiin samalla, kun valaiden tilit nousivat samanaikaisesti. Jos nämä eivät ole nouseva merkkejä, BTC: n tarjonta pörsseissä on pudonnut alimpaan vuosiin.

Mutta miksi sitten Bitcoinin hinta laskee jatkuvasti? No, Bitcoinin kaksinkertaisen kulutuksen ja inflaation ympärillä on ollut FUD. Joten kuten tapahtui, Bitmex Research ilmoitti Bitcoinin “kaksoiskulutusyrityksestä”, joka ruokki kaikki markkinoiden FUD: t. No, tämä riitti luomaan vimman ja johtamaan myyntikamppailuun sijoittajien keskuudessa.

Mutta suosittuja persoonia kryptovaluutta-avaruudesta: Bitcoin-evankelista Andreas Antonopoulos ja CoinMetricsin toimitusjohtaja Lucas Nazzi on esittänyt oikeudenmukaisen ja suoraviivan selityksen samasta. Katsotaanpa, mitä todella tapahtui.

  • 18. tammikuuta käyttäjä lähetti tapahtuman alhaisilla maksuilla, ja kaivostyöläiset jättivät sen koskematta, koska heillä oli kannattavampia mahdollisuuksia. Tällöin lähetystoiminnan harjoittajalla on kaksi vaihtoehtoa: 1) odottaa maksujen laskua 2) korottaa maksua ilmoittamalla kaivostyöläisille.
  • Nyt jo lähetetyn tapahtuman tapauksessa käyttäjä voi korottaa maksua RBF (Replace-by-Fee) -tapahtumalla. RBF on vain kopio alkuperäisestä tapahtumasta, mutta sillä on korkeampi maksu ja nimenomainen ohje uuden tapahtuman käsittelemiseksi.
  • Joten kun kaivostyöläiset eivät vastanneet alkuperäiseen lähetettyyn tapahtumaan, seuraavana päivänä 19. päivänä käyttäjä antoi ensimmäisen RBF: n, mutta vain pienellä korotuksella. Kaivostyöläiset jättivät sen jälleen huomiotta ja kauppa oli jumissa jälleen. Joten muutaman tunnin kuluttua lähetystoiminnan harjoittaja laski toisen RBF: n riittävän korkeilla maksuilla.
  • Joten alkuperäinen lähetystoiminnan harjoittaja antoi yhteensä kolme tapahtumaa: 1) 18. joulukuuta 22:11 UTC (1 sat / b) 2) 19. joulukuuta 21:22 UTC (9.4 sat / b) 3) 20. joulukuuta 00:32 UTC (14.3 sat / b)
  • Kuten Lucas Nazzi selittää: ”Noin kello 18.18 lohkoketju jaettiin kahteen versioon, mikä on täysin normaalia; olennainen osa Bitcoinin toimintaa. Kun näin tapahtuu (1+ kertaa kuukaudessa), kaivostyöläisten on yhdistettävä tapahtumien yksi versio, joka kestää usein noin yhden lohkon eli 10 minuutin. “.
  • Mielenkiintoista on, että kun käyttäjä antoi toisen RBF: n (ts. Kolmannen tapahtuman), kaivosmaksut laskivat ja ketju oli jo jaettu. Tapahtui, että yksi kaivosmies valitsi ensimmäisen kaupan alhaisemmalla maksulla ja toinen kaivosmies valitsi kolmannen. Huomaa, että RBF: t ovat valinnaisia ​​ja ne antavat kaivostyöläiset valitsemaan valitsemansa tapahtuman. Tässä tapauksessa se näytti olevan Bitcoinin “kaksinkertainen kulutus” eli bitcoin-inflaatio. Tämä on kuitenkin hyvin normaali tapahtuma.
  • Ketju jaettiin yhdelle lohkolle, mikä oli normaalia, mutta vain kaivosmies, joka hyväksyi alhaisemman maksutapahtuman, voitti kaupan. Joten vaikka samasta tapahtumasta oli olemassa erilaisia ​​versioita, vain yksi hyväksyttiin lopulta. Jälleen kerran kaikki kunnianosoitukset Lucasille tästä upeasta selityksestä.

Kuten Andreas Antonopolous sanoo, tämä on selitetty täsmälleen Bitcoin-raamatussa eli Satoshi-valkopaperissa.

Tämä on kuvattu Satoshi-valkolehdessä sivulla 8. Itse asiassa se on ainoa matematiikkayhtälö paperissa ja se kuvaa uudelleenorganisaation vähenevän todennäköisyyden, mikä osoittaa miksi "6 vahvistusta", vaikka se on valittu mielivaltaisesti, se on hyvä perusta liiketoimen toteuttamiselle

14 /

– Andreas M.Antonopoulos (@aantonop) 21. tammikuuta 2021

Mielenkiintoista on, että jotkut koko tapahtumaa väärin esittelevät julkaisut olivat yrittäneet syyttää BitMexiä Bitcoinin kaksinkertaisen kulutuksen yrityksestä ilmoittamisesta. BitMex on antanut selvennyksen ja yhteenvedon kaikista transaktoneista.

Mitä eiliseen * mahdolliseen * Bitcoin-kaksoiskulutukseen, joka ratkaistiin yhden lohkon jälkeen, olemme tiivistäneet alla olevan kuvan tapahtumat, jotta voit päättää itse, mitä on saattanut tapahtua

Kuvaa on muokattu työstä @ 0xB10C https://t.co/V56scTQw5Q pic.twitter.com/W2lPYGZxvb

– BitMEX Research (@BitMEXResearch) 21. tammikuuta 2021

Andreas Antonopoulos on tullut BitMexin pelastukseen ja lyönyt niitä, jotka syyttivät alustaa kertomuksesta. Hän kirjoittaa:

“BitMEX ilmoitti oikein Bitcoin-kaksoiskulutusyrityksestä hyödyllisen seurantatyökalun avulla. Vastuuttomat toimittajat ottivat sen ja lisäsivät väärää tietoa. Tämä ei ole BitMexissä, lopeta viattoman lähettimen ampuminen. “

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me