Salauskaupan volyymin nousu Turkin kansalaisten mielenkiinnon siirtyessä laskevasta liirasta Bitcoiniin

mainos Phemex

Kun presidentti Donald Trump ilmoitti kaksinkertaistavansa metallitullit, Turkin liira (TRY) laski heikentäen turkkilaisten hallussa olevan valuutan arvoa ja syventäen samalla maan kriisejä. Turkin kansalaiset alkoivat ostaa turkkilaisen Fiat Liran bitcoineja löytääkseen suojan tämän kaatosateen keskellä.

Turkin talouskriisit pahenevat, kun Erdogan-politiikka epäonnistuu, Lira nosdives

Kaupankäynnin määrä Turkin kryptovaluutan pörsseissä kasvoi perjantaina, kun maan fiat-valuutta syöksyi ennätyksellisiin mataliin poliittisiin ja taloudellisiin hätiin. Turkin liira syöksyi yli 20% dollariin nähden sen jälkeen, kun presidentti ilmoitti muutoksesta keskellä Washingtonin ja Ankaran välistä kasvavaa kiistaa Yhdysvaltain pastorin Andrew Brunsonin vankeudesta. Turkin liira laski kaikkien aikojen matalimman tason dollariin nähden, mikä heijastaa globaalien markkinoiden huolta presidentti Recep Tayyip Erdoğanin talouspolitiikasta ja hänen yllyttävistä poliittisista erimielisyyksistään maiden kanssa, jotka olivat tärkeimmät kauppakumppanit ja tärkeimmät investointien lähteet, erityisesti USA.  

Olen juuri antanut luvan teräs- ja alumiinitullien kaksinkertaistamiseen Turkin suhteen, koska niiden valuutta, Turkin liira, liukuu nopeasti alaspäin erittäin vahvaa dollaria vastaan! Alumiinista tulee nyt 20% ja teräksestä 50%. Suhteemme Turkkiin eivät ole tällä hetkellä hyvät!

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 10. elokuuta 2018

Suhteiden purkaminen Turkin kanssa ei ole tällä hetkellä hyvää, presidentti paljasti Yhdysvaltojen verojen nousun Turkin teräksen tuonnissa 50 prosenttiin ja alumiinin 20 prosenttiin. Liiralle on ollut jatkuvaa painostusta valuutanvaihtoon, se on pudonnut melkein 50% dollariin nähden viimeisten 12 kuukauden aikana ja lyönyt peräkkäin ennätyksellisen matalia tällä viikolla. Inflaatio saavutti heinäkuussa 15,9 prosentin vuosivauhdin – yli viisi kertaa varakkaiden maiden keskimääräisen tason – ja valtion valuuttana ottamat lainat ovat nousseet vaarallisen korkealle.

Jo ennen Trumpin twiittiä lira oli pudonnut 14%, kun sijoittajat ryntäsivät uloskäynnistä Liirasta turvasatamiin, kuten USD, JPY ja muut varat, mukaan lukien Bitcoin.

Guardone lainasi Monex Europen markkina-analyysipäällikkö Ranko Berichiä sanoen, että Turkin presidentin taistelupuhe oli edelleen vahingoittanut kansainvälistä luottamusta sen valuuttaan.

“Erdoğan on tavoittellut hullua keppiä ja antanut liiralle toisen lyönnin hämmentävässä puheessa, joka keskittyi enemmän taistelevaan retoriikkaan kuin markkinoiden huolenaiheisiin vastaamiseen”,

hän sanoi.

Lue myös: Bitcoin ja Blockchain joukossa Fintech Innovationin vastaanottamiseksi “Regulatory Sandbox” Yhdysvalloissa

Bitkoiinit auttavat ihmisiä Turkissa

Koska kriisit syttyivät ja Lira alkoi kaatua, monet sijoittajat siirtivät osuutensa Bitcoineihin ja muihin kryptoihin, erityisesti Bitcoiniin. Turkin kryptoarvopörssien kaupankäyntimäärä kasvoi. CoinMarketCapin mukaan turkkilaisten pörssien Paribu ja Btcturk volyymit ovat nousseet

Vaihda nimi Tilavuus 24 tuntia Äänenvoimakkuus 7 päivä Määrä 30 päivää
Paribu 5 915 256 dollaria 14 968 186 dollaria 102 787 432 dollaria
BtcTurk 10 201 255 dollaria 17 648 735 dollaria 97 575 654 dollaria

Vaikka lukumäärä on maailmanlaajuiseen määrään verrattuna pieni, mutta viimeisen 24 tunnin määrä on paljon suurempi kuin viimeisen seitsemän päivän keskimääräinen tilavuus ja vielä suurempi, jos otetaan 30 päivän keskiarvo. Viikkokaavion BTC Lira myös nousee ylöspäin tällä hetkellä BTC / TRY-kaupankäynnillä 38587,0: lla melkein 4% samalla kun raportoidaan.

bitcoin

Shapeshiftin toimitusjohtaja Erik Voorhees twiitti,

“Olemme tulleet aikaan, jolloin jotkut fiatit ovat paljon vähemmän vakaita kuin Bitcoin. Turkin liira putoaa ~ 20% yhdessä päivässä. https://www.xe.com/currencycharts/?from=TRY&= USD&näkymä = 1D … #BackedByGovernment #TRY #forex ”

Olemme tulleet aikaan, jolloin jotkut fiatit ovat paljon vähemmän vakaita kuin Bitcoin. Turkin liira putoaa ~ 20% yhdessä päivässä. https://t.co/ct1GnrCnKG #BackedByGovernment #YRITTÄÄ #forx

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 10. elokuuta 2018

Ryan Radloff, CoinSharesin, digitaalisen omaisuudenhoitoyhtiön toimitusjohtaja, twiitti myös

”Haluaisin nähdä #bitcoin volyymitilastot / kysyntä Turkista tänään #turkishlira kenelläkään on näitä tietoja? “

Haluaisin nähdä #bitcoin volyymitilastot / kysyntä Turkista tänään #turkishlira kriisillä kenelläkään on näitä tietoja?

– Ryan Radloff ⚡️ (@RyanRadloff) 10. elokuuta 2018

Suuret valuuttana lainatut summat tekevät Turkin erityisen alttiiksi laskevalle kotivaluutalle, koska sen velkojen maksaminen on nyt kalliimpaa. Kun yhä useammat maat etenevät kohti finanssikriisejä, kansalaiset omaksuvat Bitcoins Fiat -yhtiöiden yli, jotka ovat hitaasti menettämässä arvoa. Vaikka suurella joukolla ihmisiä on nyt bitcoinin huonontuminen, taloudelliset olosuhteet eivät ole hyvä merkki maille. Ensinnäkin se oli Venezuela, Iran ja Nyt Turkki

Onko Bitcoin ratkaisu Turkin kaltaiselle maalle, jonka Fiat epäonnistuu? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me