Intian salakirjoitukset, joita korkein oikeus kieltäytyi nostamasta RBI-kieltoa

mainos Phemex

Intian korkein oikeus kieltäytyi myöntämästä väliaikaista oleskelua maan keskuspankin RBI: n määräämässä salauskiellossa. Salausvaihtoa, kuten WazirX, PocketBits, Coindelta ja Bitbns, ei kuitenkaan varmenneta.

Salausvaihto jatkaakseen nostoa vai ei

Tänään pidetyssä istunnossa, jossa korkein oikeus käsitteli yhden vetoomuksen Intian keskuspankin (RBI) keskuspankin määräämästä salauskiellosta, tuomioistuin kieltäytyi väliaikaisesta lykkäyksestä.

Vetoomuksen on jättänyt Intian Internet- ja Mobile Association (IAMAI), johon liittyy myös useita maan salaustoimintoja. Tuomioistuin on nyt päättänyt kuulla IAMAI: n vetoomuksen muun muassa 20. heinäkuuta. Ennen tämänpäiväistä istuntoa salauksen käyttäjät ovat toivoneet, että tuomioistuin saattaisi lykätä asian käsittelyä. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että salausvaihtoa tämä ei estä ja että he ovat löytäneet vaihtoehtoisia tapoja.

Yksi salausvaluutanvaihdoista, PocketBits on kiinnittänyt tämän twiitin viralliseen Twitter-kahvaansa.

INR-talletuksia ei ehkä ole saatavissa 5. heinäkuuta jälkeen, mutta INR-nostot ovat käytettävissä myös sen jälkeen. Käyttäjät voivat peruuttaa INR: nsä milloin tahansa. Salausnostot ja talletukset ovat aina saatavilla ilman rajoituksia.

– PocketBits (@PocketBitsIndia) 3. heinäkuuta 2018

Kuitenkin myöhemmin PocketBits jakoi toisen Tweetin,

“Toistamalla INR-nostokohdan nykyiset pankkimme ovat antaneet meille jatkoajan kaikkien varojen maksamiselle, mikä ei tarkoita, että meillä on toimivia pankkitilejä loputtomiin. Ilmoitamme käyttäjillemme päiviä etukäteen ennen kuin nostot lopetetaan kokonaan. “

No, se on varmasti siirtyminen kiinnitettyyn twiittiin, mutta pörssi pitää sen käyttäjät tiedossa. Toinen Bitbns-vaihto näyttää kuitenkin olevan rohkeampi.

Vaihda päivityksiä

Bitbns on vahvistanut, että vaihto jatkaa sekä INR-talletuksia että nostoja 5. heinäkuuta 2018 jälkeen.

P.S. Yksi perustajista vahvisti kolikoiden murskaamisen Intiassa.

– Coin Crunch India (@coincrunchin) 3. heinäkuuta 2018

Tämä tuo varmasti toivoa ihmisille takaisin, mutta mietimme myös muiden käyttäjien tavoin, kuinka tämä vaihto tekee siitä niin. Yksi käyttäjä CRYPTO BAT, rohkaisi röyhkeä arvaus kommentoidessaan,

“Mahdollinen vain, jos koko työntekijä ja heidän sukulaisensa, perheenjäsenensä laittaa kaikki pankkitilisi tähän.”

Vahvistettuaan käyttäjälle, että twiitannut on totta, heidän selityksensä miksi

”Toistaiseksi käyttäjät voivat jatkaa kaupankäyntiä. Varmistamme, että käyttäjät viestivät viimeisimmistä tapahtumista, olivatpa ne INR-nostoja tai talletuksia. “

Meillä on varmasti silmämme ja korvamme, kuinka tämä vaihto aikoo saavuttaa tämän.

Ehdotettu artikkeli: Miksi 5. heinäkuuta on tärkeä kryptoyrityksille ja sijoittajille Intiassa

Vaihtoehtoiset ratkaisut

Sillä välin, tuomioistuimen epäedullisesta tuloksesta huolimatta, Coindelta käynnisti toistaiseksi mobiilisovelluksensa Android-käyttäjille.

Odotus on vihdoin ohi! #Coindelta on käynnistänyt sen #mobiili hakemus #android käyttäjille!

Hanki se nyt: https://t.co/D46rsujTyA pic.twitter.com/n4TNMmfD45

– Coindelta (@coindelta_) 2. heinäkuuta 2018

Käynnistyksen ajoitus kertoo varmasti jotain, smack dab keskellä RBI-kieltoa. Mutta vaihdon optimismi on kiitettävää, vaikkakin liikaa. Kaiken keskellä WazirX, tunnettu salauspörssi, on keksinyt “laillisimman tavan ostaa / myydä kryptoja Intiassa RBI-kiellon jälkeen”.

Monet teistä ovat kysyneet ahdistuneesti: “Mitä tapahtuu 5. heinäkuuta jälkeen?” Olemme työskennelleet ratkaisun parissa ja olemme valmiita paljastamaan sen sinulle! ?

Esittelemme sinulle turvallisimman ja laillisimman tavan noutaa / nostaa kryptoja Intiassa – P2P-siirto! ⚡️https://t.co/NLhygPWhOd

– WazirX (@WazirXIndia) 27. kesäkuuta 2018

Muutama päivä sitten vaihto jakoi tämän blogin, jossa he puhuivat vaihtoehtoisesta ratkaisusta, jonka parissa he ovat työskennelleet varmistaakseen, että käyttäjä voi jatkaa kryptien ostamista / myymistä myös RBI-kiellon jälkeen 5. heinäkuuta.

P2P-salauksenvaihtoratkaisussaan he mainitsevat,

”Vertaistiedonsiirrossa voit ostaa ja myydä salausta INR: lle suoraan keskenään ilman vaivaa. Se on katsaus hajautettuun tulevaisuuteen! ”

Kaikki ovat toiveikkaita tuomioistuimen tänään tekemästä päätöksestä huolimatta, koska vetoomukset yhdistetään 20. heinäkuuta, RBI: n on vastattava seitsemän päivän kuluessa, ja mahdollisuudet ovat yhtä suotuisia kuin paljon epäedullisia. Lisäksi viranomaisten on määrä laatia asetuksia, joiden voidaan odottaa tulevina kuukausina. Pessimistisen huomautuksen mukaan, jos tuomioistuimen määräykset eivät toimi salakirjoituksen hyväksi, Intian kryptopörssit näyttävät löytäneen tien varmistaa, että salamarkkinat jatkavat toimintaansa maassa.

Mitä mieltä olet vaihtoehdoista, joita vaihto tarjoaa? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me