Pääkirjoitus: Kuinka korkea Bitcoinin (BTC) hinta voi nousta vuonna 2021?

mainos Phemex

Bitcoinin hinta nousi jälleen kaikkien aikojen korkeimmalle eilen, kun sen hinta nousi yli 48 000 dollarin Teslan 1,5 miljardin dollarin Bitcoin-ostoksen seurauksena. 20%: n hintojen nousu näki myös Bitcoin-hintarekisterin ensimmäistä kertaa ennätyksellisen 8800 dollarin 24 tunnin hintakynttilän. Mammuttihintakynttilä näyttää vieläkin merkittävämmältä, jos tarkastelemme tosiasiaa vasta vuosi sitten, Bitcoinin hinta laski 4000 dollariin maaliskuussa.

Max Keizer ennustaa lyhyelle aikavälille 65 000 dollaria BTC: lle

Kun Bitcoinin hinta lähestyy 50 000 dollaria, ja markkinoilla odotetaan virtaavan enemmän institutionaalista pääomaa, kysymys Bitcoinin odotetusta hintatasosta on alkanut jälleen kasvaa. Bitcoinin kannattajat, kuten Max Keizer, uskovat, että 65 000 dollaria olisi lyhytaikainen huippu ja odottavat, että ylimmän kryptovaluutan hinta ylittää 200 000 dollaria vuoden loppuun mennessä.

65 000 dollaria lyhyellä aikavälillä pelissä

220 000 dollaria vuonna 2021 pelissä #Bitcoin pic.twitter.com/DXY5mmJZgX

– Max Keizer (@maxkeiser) 8. helmikuuta 2021

Nämä hintaennusteet vain vuosi sitten olisi hylätty järjettömyydestä, mutta nykyään se näyttää erittäin mahdolliselta. Tämä härkäkausi ei ole vain herättänyt institutionaalista mielenkiintoa, vaan myös rikkonut monia väärinkäsityksiä ylimmän kryptovaluutan ympärillä. Bitcoinin hinta on pysynyt yli 30 000 dollaria pidempään kuin se on pitänyt minkä tahansa aikaisemmista korkeimmistaan, mikä viittaa siihen, että se on erääntynyt omaisuuseränä vuosien varrella, ja yksi tärkeimmistä syistä laitokset käyttävät sitä valtiovarain suojauksena.

Bitcoinin niukkuus, nousun takana oleva tekijä

Bitcoinin nouseva hinta on varmasti tehnyt siitä härkäkauden kaikkien otsikoiden keskipisteen, mutta PlanB: n kaltaiset, suosittu Stock-to-flow-analyytikko, uskovat BTC: n kiinteän toimituksen sekä sen, että se on itsestään ylläpitävä, mikä tekee siitä enemmän mahtava arvovarastona. PlanB: n osake-virta-malli mittaa omaisuuden arvoa niukkuuden perusteella, Bitcoin istuu tällä hetkellä listalla kullan takana.

Osake-arvo-vuokaavio on myös yksi perusteellisesti tutkituista malleista, koska monet skeptikot uskovat, että kaavio mittaa vain omaisuuden tarjonnan puolta. Tämä härkäkausi on kuitenkin osoittautunut varasto-virtaukseksi ennusteensa kanssa ja hintamallinsa mukaan Bitcoinin hinta ylittää 100 000 dollaria vuoden loppuun mennessä.

#bitcoin hintarata vuoden 2020 jälkeen puolittuminen on vuosina 2012–2016. Lisäsin S2F ($ 100K) ja S2FX ($ 288K) mallikohteet. Tavoitteet ovat keskihintoja, todellinen BTC-hinta värähtelee kohteiden ympärillä. Jos vuoden 2021 härkämarkkinat seuraavat vuotta 2017, 100 000 dollaria se on, jos seuraamme vuotta 2013 .. 288 000 dollaria&# 128640; pic.twitter.com/RdRP7VUqqF

– PlanB (@ 100trillionUSD) 5. helmikuuta 2021

Pörssivirtamalli ennustaa 100 000 dollarin hinnan vuoden 2021 lopussa, jos Bitcoin noudattaa vuoden 2017 hintakehitystä ja 288 000 dollarin hintatavoitetta, jos nykyinen härkätaistelu jäljittelee vuotta 2013. Ketjun mittarit ja tasainen hinnannousu viittaavat jatkuva härkätaistelu seuraa vuoden 2013 trendejä yli vuoden 2017,

Bitcoinin nouseva suosio valtiovarainvaroina

Vähittäiskaupan pelaajat kuljettivat edellisiä härkäajoja, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi nämä härkäajot menettivät höyryään muutaman päivän tai viikon välillä kestäneen lyhyen hintaräjähdyksen jälkeen. Nykyinen härkäajo johtuu kuitenkin suurelta osin institutionaalisista jättiläisistä, joista suurin osa ei ottanut Bitcoinia vain pari vuotta sitten. Nyt samat instituutiot eivät vain osta Bitcoinia hoards-arvoisina ja miljardien arvoisina, vaan käyttävät sitä myös valtiovarainvarantona eikä pidä ja myy.

MicroStrategy oli ensimmäisten laitosten joukossa, joka muunsi osan varainsa käteisvaroista Bitcoiniksi ja aloitti Bitcoinin ostamisen jo viime vuoden elokuussa, kun Bitcoinin hinta kävi kauppaa hieman yli 10 000 dollaria. MicroStrategy on tähän asti sijoittanut lähes 1,57 miljardia dollaria Bitcoiniin ja ostanut viimeiset kaksi laskua hintaan 29 000 ja 31 000 dollaria. Heidän sijoituksensa on jo melkein kaksinkertaistunut siitä lähtien, kun yritys haluaa kouluttaa muita instituutioita Bitcoinin pitämisen eduista. ‘

Kun yritykset omaksuvat #bitcoin taseensa omana pääomarahastona ne korvaavat järjestämättömän omaisuuden parhaiten tuottavalla omaisuuserällä ja valitsevat epävakaan arvon nousun vakaan poiston sijaan. Tämä Bitcoin-strategia hyödyttää kaikkia osakkeenomistajia pitkällä aikavälillä. https://t.co/F0xxZ83jNx

– Michael Saylor (@michael_saylor) 9. helmikuuta 2021

MicroStrategyyn liittyy nyt Tesla, joka teki parhaan päivittäisen suurimman yksittäisen Bitcoin-ostoksen, jonka arvo oli 1,5 miljardia dollaria, koska monet spekuloivat jo siitä lähtien, kun Elon Musk muutti Twitter-elimistönsä Bitcoiniksi. Ei vain Tesla ja MicroStrategy ovat lisänneet Bitcoinia yrityksen taseeseen, koska lähes 15 julkisesti kaupankäynnin kohteena olevan yrityksen hallussa on nyt Bitcoin.

Bitcoin on onnistunut tarttumaan merkittävään osaan kultamarkkinoista, koska monet perinteiset hedge-rahastonhoitajat ja wall street -sijoittajat ovat vähentäneet altistumistaan ​​kullalle investoidakseen Bitcoiniin.

Korrelaatio kultaan on 180 astetta.

Vihreä piste on MicroStrategyin ensimmäinen Bitcoin-osto. pic.twitter.com/gTglGcavOg

– Willy Woo (@woonomic) 9. helmikuuta 2021

Eri analyytikot ovat tarjonneet erilaisia ​​hintatavoitteita Bitcoin-hinnalle sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, ja 100 000 dollarin hintatavoite vuoden lopussa näyttää olevan yleinen käsitys.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me