BitGrail Saga on tulossa finaaliin: Italian viranomaiset takavarikoivat varoja, uhrien korvaus näköpiirissä

mainos Phemex

BitGrail, hakkeroitu italialainen bitcoin-pörssi, joka menetti noin 170 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluutta NANO, on joutunut takavarikoimaan Bitcoin Holdinginsa Italian viranomaisten toimesta Firenzen tuomioistuimen antaman määräyksen jälkeen. Saman vahvisti BitGrailin perustaja Francesco Firano twiittannut.

Se non l’aveste capito, io non ho più accesso ai fondi depositati su bitgrail.

Sono stati sequestrati a seguito delle azioni legali promosse da Espen Enger.

Ut inutile che jatkaa contattarmi, ormai io non posso fare più niente.

Dovrete aspettare il tribunale.

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16. kesäkuuta 2018

BitGrails Hack -polut ja oikeudenkäynnit

Aiemmin tänä vuonna helmikuussa 2018 italialainen pörssi ilmoitti, että lompakon ylläpitokoodin ristiriidan vuoksi yli 170 miljoonan dollarin arvoinen NANO (aiemmin tunnettu RaiBlocks-kryptovaluutta) varastettiin käyttäjän tileiltä. Pian sen jälkeen seurasi useita oikeusjuttuja, käyttäjien valituksia ja suuttumuksia sekä vireillä olevia rikostutkintoja. Viimeinkin huhtikuussa Nano-säätiö ilmoitti päättäneensä tarjota apua hakkeroinnin uhriksi joutuneelle käyttäjälle sponsoroimalla lakirahastoa.

Rahaston tarkoituksena oli varmistaa, että käyttäjille, joilla ei ole varaa oikeudelliseen taisteluun, annetaan mahdollisuus osallistua oikeudenkäynteihin Italian pörssiä vastaan. Espen Enger ja italialainen asianajotoimisto Bonelli Erede nimitettiin edustajaksi 1400 uhrin yhteenliittymään, joka pyysi apua Nano’s Legal Fundilta. Viimeinkin 5. kesäkuuta 2018 Firenzen tuomioistuin määräsi takavarikoimaan kaikki Bitgrail-lompakkoihin sisältyvät BTC: n, jotka Francesco Firano vahvisti nyt.

Francesco paljasti takavarikot keskustellessaan Twitterissä useiden käyttäjien kanssa, jotka uskoivat, että vaihdon toimettomuus aiheutti heille vahinkoa. Francesco syytti myös käyttäjäoikeudenkäyntejä, jotka johtivat vaihtoon konkurssiin. Hän uskoi, että jos ihmiset olisivat tukeneet häntä kuin nostaneet häntä vastaan ​​oikeusjuttuja, hänellä olisi ollut paremmat mahdollisuudet auttaa heitä.

Avrei potuto far prelevare se ci fosse stato buon senso and appoggio da parte di tutti.

Con tanti utenti che invece chiedono il fallimento via tribunale e avvocati, non è una strada percorribile.

L’errore è stato fatto da chi vi ha convinto che fare causa è la scelta giusta

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16. kesäkuuta 2018

Et voi ärsyttää meitä / ihmisiä siitä, että olet kiusannut jätkä. Joillakin meistä luotettiin vähän tärkeitä rahaa, joillekin paljon.

Sinun olisi pitänyt keskeyttää Nano heti, kun huomasi.

Silloin sinun ei olisi koskaan pitänyt lopettaa bitcoinin nostoja jne. – Tämä osa oli sinun syytäsi..

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. kesäkuuta 2018

Ehkä ja ehkä jopa Xrb-ongelma oli devs-vika..

Sanon, että sinulla oli runsaasti aikaa sanoa ihmisiä nimenomaisesti peruuttamaan tai poistamaan muiden valuuttojen nostorajoitus, etkä tehnyt niin. Se osa sinusta ja nyt ihmiset ovat menettäneet muutakin kuin vain XRB: n.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. kesäkuuta 2018

En sano, että käyttäjät käyttäytyivät asianmukaisesti, eikä myöskään haastaminen ollut hienoa..

Sanon, että on hetki, jolloin sinun olisi pitänyt sanoa “katso, poliisi on mukana, ei ole varma lopputuloksesta, vedä kaikki käytettävissä olevat varat, jos et ole varma”, vaan jäädytit kaiken ja poistat valinnan.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. kesäkuuta 2018

Lue myös: Merkitseekö 170 miljoonan dollarin BitGrail Hack nanon loppu?

Mitä BitGrailin uhreja odottaa: Korvaus tai pitkä odotus

BitGrail on keskeyttänyt kaiken kaupankäynnin sen omistusten takavarikoinnin jälkeen, ja kaikki heidän kotisivunsa linkit vievät suoraan takaisin ilmoitukseen, jossa vahvistetaan viranomaisen osallistuminen. Virallisessa uutisverkostossaan levitetyssä pienessä viestissä BitGrail vahvisti Italian viranomaisten tekemät takavarikot ja päivitti yhteisöä ja käyttäjiä ilmoittamalla heille, että sivustoa tehdään “kunnossapidossa” tuntemattomalla päättymispäivällä ja päättämättömällä “konkurssia edeltävällä menettelyllä”.

Vaikka BitGrailin konkurssilausunnot eivät ole vielä virallisia tai vahvistettuja, näyttää siltä, ​​että sen kohtalo on sinetöity.

Takavarikkouutiset ovat järkyttäneet monia, kun lainvalvontaviranomaiset osallistuvat tällaiseen tapaukseen, ja niiden takaisinperintäprosessi on hidas, ja toisinaan palautuminen ja korvaaminen voi kestää kuukausia tai jopa vuosia. Vaikka yhteisö on tyytymätön, Francesco on edellä mainitussa twiittinsä välttänyt vastuun sanomalla, että “en voi tehdä mitään”

Vaikka aikaa vievää, monille on edelleen toivoa, että viranomaisen osallistuminen voi auttaa heitä saamaan rahansa takaisin ja toivon, että tämä on totta.

Tarjoaako oikeudellinen kurssi apua NANO: n tai fiat-vastaavuuden menettämisessä takaisin uhrien salakirjoihin? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me