BlackRock vahvistaa sijoituksen Bitcoin-futuureihin, mitä se tarkoittaa BTC-hintaan?

mainos Phemex

Viimeisen viikon aikana salausyhteisö on ollut kiihkeässä 7 biljoonan dollarin rahaston Blackrockissa, joka kuvaa potentiaalista siirtymistään Bitcoin-futuurikauppaan. Blackrockin viimeisin päätös, joka on merkitty kärkipaikaksi institutionaalisille sijoittajille, jotka liittyvät vankkureihin, saattaa viedä Bitcoinin yli helmikuun 2020 alussa asetetun 42 000 dollarin korkeimman tason..

Sen arkistointi SEC: lle, Maailman suurin sijoitusyhtiö Blackrock ilmoitti voivansa sijoittaa Bitcoin-futuureihin joissakin rahastoissaan. Hakemuksessa todetaan, että yritys sijoittaa käteisellä selvitettäviin futuureihin vain CTFC: n säännellyissä pörsseissä sen sijaan, että tekisi suoria ostoksia Bitcoinilla. Blackrock on tahdistimena finanssimaailmassa, ja salausyhteisö on odottanut innokkaasti, että he alkavat investoida Bitcoiniin. 

“Ainoat bitcoin-futuurit, joihin rahastot voivat sijoittaa, ovat käteisellä maksettuja bitcoin-futuureja, joilla käydään kauppaa CFTC: n rekisteröimillä hyödykepörsseillä”, SEC: lle lähetetty hakemus vahvistaa.

Hakemuksessa mainittiin lisäksi kaksi mahdollista rahastoa, jotka voivat viedä Bitcoin-sijoituksia – BlackRock Global Allocation Fund ja BlackRock Funds V.

Joten mitä Blackrockin pääsy salaukseen tarkalleen tarkoittaa Bitcoinin hintaan ja salauksen kokonaismarkkinoille? 

Miksi Blackrockin futuurit voivat nostaa BTC-hintaa

Jos se onnistuu, Blackrockin uusin arkistointi merkitsee muutosta yrityksen Bitcoin-sijoitusasennossa. Yhtiö on aiemmin hylännyt Bitcoinin, kun otetaan huomioon korkeat volatiliteetti- ja sääntelyhaasteet, mutta näyttää siltä, ​​että yritys kääntää uuden lehden. Blackrock rakentaa parhaillaan laillisia ja toiminnallisia perustoja kaupankäynnille Bitcoinilla.

Bitcoin-futuurien kysyntä kasvaa

Arkistointi merkitsee uutta aatetta Bitcoin-yhteisölle, kun uudet institutionaaliset ja yksityissijoittajat liittyvät yhteisöön Blackrockin kautta. Voisiko Blackrockin asiakkaiden lisääntynyt Bitcoin-tuotteiden kysyntä olla syy, miksi suurin sijoitusrahasto vaihtoi eriävät kommenttinsa Bitcoinista?

Bitcoin-futuurien lanseeraaminen Blackrockin rahastoihin osoittaa, että asiakkaat ovat vastaanottavaisempia Bitcoinille volatiliteetista huolimatta, kun maailma omistaa BTC: n maailmanlaajuisesti sijoitettavaksi omaisuusluokaksi. Tämä voi nostaa Bitcoinin – erityisesti institutionaalisten ja akkreditoitujen sijoittajien – hyväksymisastetta. 

“Alan kypsyessä perinteiset instituutiot alkavat huomata Bitcoinin ja salauksen mahdollisuudet kokonaisuutena. Olemme tyytyväisiä kaikkien uusien osallistujien osallistumiseen, kun tasoitamme tietä valtavirtaistamiselle. Blackrockin aloite on vain yksi monista tulevista ”, Phemexin toimitusjohtaja Jack Tao sanoi.

Korvaa kulta?

Blackrockin pääsy Bitcoiniin tasoittaa tietä omaisuudelle, joka lopulta korvaa kullan johtavana arvovarastona kaikkialla maailmassa. Bitcoin on viime vuosina kiihkeästi kilpaillut “turvapaikan kuninkaan” tittelistä. Bitcoinin lisäys Blackrockin varoihin saattaa nähdä sijoittajat suosivan digitaalista omaisuutta kiiltävän kiven yli. 

Marraskuussa, kuukautta ennen SEC: n arkistointia, Blackrockin tietohallintojohtaja Rick Rieder puhui CNBC: lle väittäen, että digitaalisella omaisuudella on mahdollisuus korvata kulta tulevaisuudessa. Hän sanoi, 

“Luulenko, että se on kestävä mekanismi, luulenko, että se korvaa kullan suurelta osin? Joo, kyllä, koska se on paljon toimivampi kuin kultaisen palan ohittaminen. “

Kun Bitcoin-futuurituotteiden kysyntä kasvaa ja myös Bitcoinin ehdotus kullan korvaamiseksi kasvaa, krypto-pörssien volyymien odotetaan kasvavan, kun vähittäissijoitusrahat seuraavat institutionaalisia sijoituksia. 

Bitcoin Bull Market -markkinat nousevat uusille markkinajohtajille

Salauspörssit ovat epäilemättä suurimmat edunsaajat Blackrockin päätöksessä ostaa BTC-futuureja. Kun vähittäisasiakkaat saapuvat ja FOMO tulee Bitcoin-futuureihin, on ratkaisevan tärkeää valita paras vaihto kauppojesi toteuttamiseksi. 

Blackrock on kuitenkin viimeisin, mutta ei ainoa yritys, joka pääsee salaukseen. Microstrategy on kerännyt Bitcoinia yli 1,5 miljardin dollarin arvosta lokakuusta lähtien, ja useat yritykset, jotka lisäävät altistumistaan ​​Bitcoinille harmaasävyjen kautta, ovat aiheuttaneet yleisen mullistuksen salausmarkkinoilla – lisäksi salausjohdannaisten markkinat. 

Phemex, yksi nopeimmista salauspörssi- ja futuurialustoista, on noussut yhdeksi eniten nousevista krypto-futuurikaupan pörsseistä tarjoamalla nopeimmat ja halvimmat keinot vähittäiskaupalle futuurien ja bitcoin-hintojen vaihtamiseen. Tarjoamalla jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen futuureihinsa pörssin asiakkaat voivat kasvattaa potentiaalisia voittojaan marginaalituotteidensa avulla. Pörssi tarjoaa myös käyttäjäystävällisen alustan spot-sopimusten kauppaan. 

Lisäksi DeFi-tila kasvaa voimakkaasti, kun uusien blockchain-pohjaisten tuotteiden tavoitteena on minimoida tehottomia prosesseja perinteisessä finanssimaailmassa. Phemex tarjoaa Earn Crypto -resurssienhallinnan, jonka avulla käyttäjät voivat saada jopa 10% APY-vaihtoehdon kiinteän ja joustavan säästön avulla. Joustavat tilit mahdollistavat välittömät nostot ja talletukset milloin tahansa.

Singaporen pääkonttorin pörssi tarjoaa kolikoilla suoritettuja ja käteisellä maksettavia futuureja, samanlaisia ​​kuin Blackrockin arkistointi, korkean suorituskyvyn alustalla, jossa on yli 300 000 tapahtumaa joka sekunti ja yhden millisekunnin kauppa. 

Viimeinen kommentti

Blackrockin pääsy salausareenalle puhaltaa markkinoille uuden raitista ilmaa, mikä saattaa aloittaa suurimman institutionaalisen investoinnin salakirjoitukseen. Kun uudet käyttäjät tulevat kentälle, tehokkaiden salausvaihtojen, kuten Phemexin, löytäminen on ratkaisevan tärkeää heidän matkansa tekemisessä salakirjoitettujen futuurien kauppa saumaton ja nautinnollinen. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me