Binancen toimitusjohtaja ja salakirjoitusyhteisö löysivät lohkon FUD-luomisartikkelin Binancesta

mainos Phemex

The Block julkaisi 21. marraskuuta artikla väittäen, että Binancen Shanghai sulki Shanghain toimistonsa poliisireitin jälkeen. Kustantaja ei paljastanut lähdettä artikkelissa. Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao alias CZ hylkäsi kuitenkin uutiset yrityksenä luoda FUD. Monet muut salaushenkilöt ja käyttäjät kutsuivat myös FUD: n ja kritisoivat The Blockia vääristä ilmoituksista. 

The Block’s Claims

Lohkon artikkelissa todetaan, että poliisi teki hyökkäyksen Binancen Shanghain toimistoon, jossa Binancen johtajat ja lähes sata työntekijää työskentelivät. Lohko otti yhteyttä Binanceen kommentin saamiseksi, mutta Binancen edustaja kertoi heille, että yrityksellä ei ole “kiinteää toimistoa Shanghaissa”.

“Meillä ei ole yksiköitä Kiinassa, suurin osa meistä työskentelee etänä Kiinassa”, sanoi tiedottaja.

Artikkeli näytti kuitenkin tarkastelevan Binancen edustajan vastauksen legitiimiyttä kysyttävästi. Se sanoi –

Binance kieltää pelkästään kiinalaisen toimiston olemassaolon huolimatta siitä, että The Block on nähnyt valokuvia toimistosta osana keskustelua Binancen edustajien kanssa kyseisestä sijainnista.

Artikkelissa jatkettiin puhetta Binancen epäselvistä suunnitelmista Pekingin toimistosta. Artikkelissa sanotaan, että Binance suunnitteli toimiston avaamista Pekingiin “Shanghain sijaintinsa lisäksi”. Mutta uuden toimiston suunnitelmat on ilmeisesti romutettu artikkelin mukaan.

CZ kritisoi lohkon väitettyä väärää ilmoitusta

Artikkeli on selvästi häirinnyt paitsi Binancen toimitusjohtajaa myös salausyhteisöä, ja he ovat arvostelleet julkaisijaa väärien tietojen julkaisemisesta.

Pian artikkelin julkaisemisen jälkeen CZ otti Twitteriin ja ilmoitti, että poliisi ei tehnyt hyökkäystä ja artikkeli vain loi FUD: n.

Ei poliisia, ei raidaa, ei toimistoa. Toivottavasti et maksanut lukea sitä FUD-lohkoa. pic.twitter.com/W2msvY2hSA

– CZ Binance (@cz_binance) 22. marraskuuta 2019

Uudelleentwiittamalla salausvaikuttajan Dovey Wanin viestin CZ sanoi myös, että muutama edelleen Kiinasta ulkopuolella toimiva pörssi maksoi uutiskanavia ja keskeisiä mielipidevaikuttajia (KOL) levittääkseen FUD: ää Binancen ympärille. Wanin tweetissä mainitut vaihdot olivat KuCoin, Ok, Gate ja Huobi.

Mielenkiintoista on, että tiedän tosiasiassa, että kaksi näistä neljästä pörssistä, joilla tosiasiallisesti on toimistot Kiinassa, maksaa uutiskirjeitä ja KOL: t levittääkseen FUD Binancesta. Ja ajattelematta läpi, jos Kiina aikoo sulkea toimistot, se olisi itse heitä. https://t.co/4pjlljyNR5

– CZ Binance (@cz_binance) 22. marraskuuta 2019

Hän jakoi myös kuvakaappauksen muutama päivä sitten käydystä keskustelusta, jossa hän kertoi jollekin tietävänsä vaihdon Kiinassa, johon on järjestetty yli 7- ja yli 12-ryhmät kirjoittamaan negatiivista sisältöä Binancesta..

pic.twitter.com/oU6Pcry63k

– CZ Binance (@cz_binance) 22. marraskuuta 2019

Hän jopa lähetti viestin salauksenvalmistajille, että kun he keräävät varoja projektiin, heidän tulisi varata osa FUD: n torjuntaan.

Binancea tukeva salausyhteisö

Monet salaushenkilöt ja käyttäjät kokoontuivat myös tukemaan Binancea. Salausasiainjohtaja Brad Laurie kyseenalaisti The Blockin lähteiden vakauden –

Hämmentynyt Celia Wanin otsikosta @Lohko__ artikla:

"Lähteiden mukaan Binancen Shanghain toimisto suljettiin poliisireitin jälkeen"

Miksi? koska hyvän journalismin PITÄÄ olla VAKAVA LÄHTEESTÄ & sanomalla “lähteet sanovat” on outoa.

+ vain lukeminen maksaa 18 dollaria kuukaudessa!@NuggetsNewsAU vastaa pic.twitter.com/QFecXP1kNy

– Brad Laurie (@Brad_Laurie) 21. marraskuuta 2019

Salausvaikuttaja Tommy Moustache sanoi, että lohkoon ei voida luottaa, ja verrattiin sitä Craig Wrightiin, joka väitti olevansa Satoshi Nakamoto.

Tähän salausuutisliikkeeseen The Block ei pitäisi luottaa. He ovat yhtä luotettavia kuin Craig Wright, joka väittää olevansa Satoshi.

Tarinoiden tekeminen ja sitten väittäminen, että heillä on "lähteet" vahvistaaksesi sen. CZ oli juuri ilmoittanut, että Binancella ei ole toimistoa Shanghaissa.@Lohko__ https://t.co/BDyYext38V

– Tommy Moustache (@MustacheTommy) 22. marraskuuta 2019

Useista salausyhteisön jäsenistä tuli artikkelin napsautussyötteen kutsumisesta The Blockin vertailu tabloidiin osoittamaan tukensa Binancelle.

Lähde: Twitter

Kaatui markkinat Binance FUD: n vuoksi?

Toimistossa tai ei toimistossa, salausmarkkinoiden kaatuminen tapahtuu samanaikaisesti Binance FUD: n syntymän kanssa. Bitcoin on kaatunut yli 10% 7000 dollarin tasolle ja Ethereum on pudonnut 14% 145 dollariin. Myös muut kymmenen parasta kolikkoa ovat kokeneet merkittäviä tappioita. On todennäköistä, että salauksen haltijat ovat alkaneet paniikkimyynnissä. Salausanalyytikko Ran NeuNer julkaisi Twitterissä koskien salausmarkkinoiden nousua, ja hänen twiittinsä sai paljon erilaisia ​​vastauksia yhteisöltä.

Anteeksi tietämättömyyteni, mutta miksi poliisiretki Binancen Shanghain toimistoon (jos se todella tapahtui) vaikuttaa Bitcoinin hintaan?

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 22. marraskuuta 2019

Twitter-käyttäjän mukaan koko tilanne on “peli”, jota valaat pelaavat.

Lähde: Twitter

Toisen käyttäjän mielestä kaatuminen johtuu epävarmuudesta, jonka tapahtuma ihmisten keskuudessa aiheuttaa.

Lähde: Twitter

Nyt on vielä nähtävissä, kun FUD hajotetaan ja salausmarkkinat alkavat elpyä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me