Crashista huolimatta positiivisten uutisten virtaus pitää Bitcoin-toivon elävänä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä

mainos Phemex

Salakatu on ollut verikylvyn alla viimeisten kahden viikon ajan. Karhut näyttivät olevan vastuussa ja murtaneet kaiken mahdollisen tuen, joka tuli heidän tielleen. Mutta kuten jokainen kaatuminen, myös tämä näytti lyhytaikaiselta ikään kuin pelon ohjaamana, ja paniikkimyyjät ovat luhistuneet houkuttelevalta lähtökohdalta, kun suurin osa kolikoista istuu ylimyydyllä alueella. Vaikka lyhytaikainen on houkutteleva, pitkällä aikavälillä perustavanlaatuinen on luola polku vakaa ja kypsä tulevaisuus.

Lyhytaikainen positiivisuus – Tekniset tekijät osoittavat houkuttelevia lähtökohtia

Viimeisten 30 päivän aikana, ETH on pudonnut yli 40%, XRP on laskenut lähes 15 prosenttiin ja BCH 25 prosenttiin. On tapahtunut jatkuvaa romahdusta, eikä minkäänlaisella uutisella ole ollut positiivista vaikutusta tähän laskevaan hintaan. Tämä lasku johtuu myös siitä, että markkinoilla on pelko näiden hintojen kaatumisesta edelleen. Bitcoin ETF edelleen roikkuu dilemmassa ja ihmiset ovat edelleen peloissaan siitä, tulisiko institutionaalisia rahoja vai ei. Kun ihmiset kaatavat kolikoita, tapahtuu, että tämä houkuttelee houkuttelevia ostosalueita ihmisille, jotka olivat jääneet edellisestä rallista. Lähes kaikki huippukolikot, ne, joiden katsotaan pysyvän hengissä pitkällä aikavälillä, ovat kaikki saatavilla melko halpoja. Monet kadun analyytikot kokevat, että tämä on oikea aika ostaa, kun pohjat ovat saapuneet. Mati Greenspan on twiitannut parin viime päivän aikana tapahtunutta pientä törmäystä pohjina ostettaessa. Hän onnitteli myös ihmisiä, jotka pääsivät hintojen alareunaan..

Pieni pomppiminen toistaiseksi, toivotaan, että se kehittyy täältä.

Kiitos niille, jotka ostivat pohjan. pic.twitter.com/OMWvV9GMnf

– Mati Greenspan (@MatiGreenspan) 13. syyskuuta 2018

Cryptomanran Ran Nuener myös twiittasi, että voisimme nähdä palautumisen lyhyellä aikavälillä ennustamalla, että Bitcoin ETF on vain 5 kuukauden päässä. Hänen mukaansa salauksen komissaarin nimittäminen Elad Roisman on juuri tehnyt SEC-silmukan Bitcoin ETF: n hyväksi. Kun Hester Peirce on jo pro BTC: n edustaja, SEC-ääni voi olla 2/3 kyllä.

Tiedämme, että HesterPeirce on pro BTC, nyt meillä on myös toinen komissaari.

Jos henkilöstö nostaa päätöksen komissiolle, se menee äänestykseen. Meillä on 2/3 vaadittavia KYLLÄ-ääniä.

Puhun SEC-viikoittaiselle näkemykselleni, ETF seuraavien 5 kuukauden aikana.https://t.co/0UdaMUg7kx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. syyskuuta 2018

Lue myös: Bitcoin kohdistaa biljoonaan dollariin muuttumalla Internet-valuutaksi, kun taas maat painavat rahaa kriisin torjumiseksi

Pitkän aikavälin positiiviset Citi, Gemini, EU ja Nasdaq luovat täydellisen reseptin

Vaikka lyhytaikaiset tunteet saattavat olla piristymässä teknisesti, pari viime viikkoa ovat ostaneet tarpeeksi positiivisia uutisia salauksille pitkällä aikavälillä. Toinen suuri pankki, Citigroup, on viimeisin pankki, joka tarjoaa salauksen säilytystä. Ei vain säilytys, se on myös ostanut työkalun, joka voi ohjata institutionaalisia varoja kryptovaluuttoihin. Pankki aikoo tuoda markkinoille tuotteen nimeltä Digital Asset Receipt (DAR), jonka avulla institutionaaliset sijoittajat voivat sijoittaa kryptovaluuttoihin täysin vakuutetulla ja säännellyllä tavalla.  

Toinen on rekisteröity Stablecoin, joka vie hinnan manipuloinnin pois. Kaksoset, Winklevoss Brothersin edistämä salausliiketoiminta on lanseerannut vakaan kolikon nimeltä Gemini Dollar, joka on Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten, nimittäin New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen (NYDFS), näköpiirissä..

Nasdaq, teknisesti ylivoimainen pörssi, on päässyt salauksiin ja kehittää nyt työkaluja, jotka voivat auttaa institutionaalisia kauppiaita käymään kauppaa kryptovaluutoilla tarkemmin.

Vaikka yritykset tekevät osuutensa, myös maiden ja sääntelyviranomaisten luottamus kasvaa Euroopan komissio, EU: n lainsäädäntöä ehdottava toimeenpaneva elin on ilmoittanut tekevänsä tänä vuonna sääntelyarvion salaustuotteiden hallinnasta, koska ne ovat “täällä jäädäkseen”, korkea taso on virallisesti sanonut.

Nämä neljä asiaa esitti myös Joseph Young, uskoen, että tämä voi olla keskipitkän ja pitkän aikavälin salauksen positiivisuuden signaali, kun hinta nousee.

Sekä lyhyen että pitkän aikavälin skenaarioiden avulla voi olla mukavaa saada rahansa kryptoksi. Nykyisen salauksen pudotuksen ollessa pahinta kuin dot-com-kupla, voidaan ennustaa, jos investoinnit oikeisiin kolikoihin tulevat, voivat tehdä omaisuuksia tulevina vuosina. On vain valittava, mikä onAmazon”Vastaava kolikko ja joka on pets.com-vastaava kolikko.

Mitkä kolikot uskovat tuottavan hämmästyttävän tuoton tulevina vuosina? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me