Donald Trump leikkii joulupukkia Bitcoin-sijoittajille; Lupauksia positiivisista muutoksista

mainos Phemex

Heti joulun jälkeen, Trumpista on tullut joulupukki Bitcoin-sijoittajille hyväksymällä epäsuorasti Bitcoin perimällä samalla veroa. Yhdysvaltain hallituksen välillinen vero. nimeltään “labyrinttivero” oli myöhässä otettu käyttöön, ja amerikkalaisilla Bitcoin-sijoittajilla oli paljon positiivisia muutoksia.

Tässä on ote päätöksestä ja miten se vaikuttaa intiaani-sijoittajaan

31 vuoden kuluttua tällaisen suuren päätöksen odotettiin lisäävän markkinoita, vaikka kukaan amerikkalaisista ei ole koskaan odottanut sellaista laskua, joka voisi leikata seitsemän tuloluokan neljään ja ottaa ne alas verorakenteen suhteen.

Bitcoinin käyttäjille (termi, jota käytetään Bitcoin-sijoittajille), sitä voidaan pitää lakina, joka koskee presidentti Trumpin lakiin merkitsemän rahavuoden 2018 tullisäädöksen rahoitussuunnitelman samanaikaisen päättämisen II ja V osaston mukaisia ​​kompromisseja mahdollinen merkittävä varaus.

Koska tämä vero auttaa bitcoinereita seuraavalla tavalla

  • Vero tulisi maksaa Bitcoin-kaupasta

Vaikka bitcoinin muuttaminen fiatiksi oli verotettavaa, fyysisten asioiden ostaminen salauksella oli verotettavaa, nyt jopa crypto-to-crypto on verotettavaa, mikä tekee kaikista bitcoin-tapahtumista tehokkaasti ja verollisia. Ja muutos toteutetaan kalenterivuoden 2018 alusta vain muutaman päivän päässä.

  • Voidaan maksaa veroa Bitcoinista Bitcoin Cashissa

Jokaisen, jota verotetaan Bitcoin-kaupasta, on maksettava siitä vero. Koska Bitcoinilla ei ole todellista arvoa tai identiteettiä, niin Trumpin jakamat uudet säännöt edellyttävät verojen maksamista Bitcoin Cashin kautta. Tämä päätös oli itse asiassa suositellut Bitcoinia rahoitusvälineeksi, jolla voidaan käydä kauppaa ja veroja. Trumpin Treil-tiimi kertoo tuessaan, että se oli välttämätöntä, koska amerikkalaiset Bitcoin-sijoittajat kasvoivat päivittäin.

  • Lisää hyväksyntää globaalina valuuttana

Jos taloutta ohjaava maa hyväksyy Bitcoinin, se varmasti parantaa Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen markkinoita. Se lupaa vahvan laillisen valuutan löytämisen Bitcoinin muodossa.

New York Times -lehden mukaan päivittäin kasvoi 2,5 tuhatta amerikkalaista sijoittajaa, jotka ovat valmiita sijoittamaan Bitcoiniin.

Mikä voi olla mahdollinen syy Bitcoinin voittoon Trumpin puheenjohtajakaudella?

Se on ehdottomasti niiden Bitcoin-perustajien voitto, jotka saavat epäsuorasti tukea maailman vahvimmalta taloudelta. Paras mahdollinen syy tukeen voisi olla:

“Blockchain-tekniikka voi mullistaa rahoituspalvelualan, Yhdysvaltain talouden ja julkisten palvelujen tarjoamisen, ja olen ylpeä voidessani olla mukana tässä aloitteessa”

Tämän lausunnon julisti Trumpin presidenttikauden tärkein henkilö; joka on nimitetty Trumpin johdon hallinto- ja budjettijohtajaksi. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hän itse luottaa salausvaluutan tulevaisuuteen. Häntä pidetään inspiroivimpana ja suorapuheisimpana henkilönä, hän on selvittänyt näkemyksensä jo kesäkuussa 2017, että Bitcoin on vallankumous ja maat, jotka eivät hyväksy tai laillista trendiä lähiaikoina, menettävät tarttumisensa maailmantalouteen.

Mulvaney on yksi puolueellisen Blockchain Caucuksen perustajista, tämän säätiön päätehtävä on kouluttaa ihmisiä Blockchain-avaruus, salausvaluutat, Bitcoin jne. Yllä oleva lausunto on otettu yhdestä kokouksesta, jonka hän isännöi BBC: lle.

Jos epäilet silti, miksi Bitcoin kasvaa Trump-setän puheenjohtajakaudella, tässä on nopea yhteenveto

  • Maailman vahvin talous hyväksyy sen mielellään kaupankäynnin rahoitusvälineeksi.
  • Helpoin tapa tehdä liiketoimia, joten vaivaton ilmainen pankkijärjestelmä, jota amerikkalaiset yleensä tukevat.
  • Lisääntynyt Bitcoinin käyttöönottoaste, kun ihmiset seuraavat rohkeita.

Jatka lukemista Coingape saadaksesi lisää uutisia krypto-valuuttojen maailman kuumimmista tapahtumista.

Kerro meille ajatuksesi Bitcoinista vuonna 2018 alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me