Bitcoin-optiosopimukset houkuttelevat massiivista kysyntää aasialaisilta salakirjoittajilta – CME Global Head

mainos Phemex

Tim McCourt, CME Groupin pääomasijoitustuotteiden ja vaihtoehtoisten sijoitusten johtaja uskoo että tulevasta Bitcoin-optiosopimusten lanseerauksesta tulee todennäköisesti aasialaisten salauskaivostyöläisten ja kauppiaiden suosikki. 

Kauppiaat valtavia etuja varten

CME Group ilmoitti uuden salausjohdannaistuotteen lanseeraamisesta 20. syyskuuta. Päivityksessä mainittiin, että Bitcoin Futures -vaihtoehdot tarjoavat Bitcoin-kauppiaille hyvän mahdollisuuden säästää marginaaleissa marginaalinsiirtojen avulla.

Lisäksi CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) lasketaan tärkeimpien Bitcoin-pörssien ja -alustojen päivittäisen kaupankäyntimäärän perusteella. 

Vaihtoehdot auttavat edelleen kauppiaita lieventämään mahdollisia vastapuoliriskiä keskärasvalla. Lisäksi tämä laajentaa kauppiaiden valintoja ja auttaa heitä hallitsemaan riskejä ja rakentamaan strategioita, koska se tukee joustavaa kaupankäyntiä.

Jyrkkä nousu Bitcoin-futuurikaupassa

McCourt odottaa, että vaihtoehdot toimivat yhtä hyvin kuin lähes kaksi vuotta sitten lanseeratut Bitcoin Futures. Mielenkiintoista on, että puolet Bitcoin-futuurien kaupankäyntimääristä koostuu kauppiaista Aasian ja Euroopan niemimaalla. 

Hän antoi lisäksi oivalluksia Bitcoin Futuresin kaupankäynnin viimeaikaisesta noususta. 13. toukokuuta futuurisopimuksia vaihdettiin 1,3 miljardin dollarin (170 000 Bitcoin) arvosta. Myöhemmin futuureja koskevilla “optioilla” kauppiaat voivat helposti hallita Bitcoinin hintariskejä samalla kun he saavat oikean altistumisen. 

“Vaikka futuurit antavat sinulle henkilökohtaisen vastuun, jolloin taustalla olevan bitcoinin liike tarkoittaa suoraan tiettyä dollarin arvoa sopimusta kohti, vaihtoehto antaa sinulle vaihtelevia lakohintatasoja ja voi antaa sinulle joko suojan alamäki tai ylösalaisin murto-osalla kohde-etuuden hinnasta ” 

sanoi McCourt.

Viime aikoina twiitti CME, huolimatta Bitcoin-hintojen laskusta, asiakkaiden kiinnostus CME Bitcoin -futuureihin pysyi vahvana kolmannen vuosineljänneksen aikana, ja päivittäinen OI oli yli 4,6 tuhatta sopimusta, kasvua 61% verrattuna Q3 2018.

Lähde- Viserrys

Mikä on option futuurisopimus? 

Optiosopimus antaa sijoittajalle mahdollisuuden ostaa tai myydä omaisuuserää tietyllä toteutushinnalla. Sijoittaja voi ostaa sen vanhentumispäivänä tai ennen sitä. Tämä asettaa sijoittajan edulliseen asemaan, koska hän voi hyödyntää hintavaihteluita omistamatta tosiasiallisesti futuuriasemaa. Tuleva sopimus asettaa kuitenkin sijoittajille velvoitteen ostaa / myydä omaisuuserä sopimukseen perustuvaan hintaan määritettynä tulevana ajankohtana. 

CME: llä ei ole suunnitelmia fyysisesti sovittujen sopimusten tarjoamisesta

Hän sanoi lisäksi, että Bitcoin-vaihtoehdot mahdollistavat salauskaivostyöntekijöiden suojaavan tarkasti tuotannon kustannukset. Kiinassa toimivat kaivostyöläiset käyttävät suojaukseen jo Bitcoin-futuurisopimuksia. McCourt puhui myös Bakktin lanseeraamisesta ja sanoi, että CME-ryhmä ei aio tarjota vastaavia fyysisesti sovittuja sopimuksia. Lisäksi hän sanoi, että tällä hetkellä keskitytään sääntelyhyväksyntien turvaamiseen ja uusien optiosopimusten käynnistämisen valmistelun viimeistelyyn.

Yhdysvaltain krypto-hedge-rahaston sijoitusjohtaja ja Arcan perustaja Jeff Dorman näytti kuitenkin olevan eri mieltä ensimmäisen väitteestä. Hän sanoi, että tehokkaat kryptovaluuttakaupan strategiat tulisivat lisäinstrumenteista – Bitcoinin ulkopuolella. 

“Pelkästään bitcoinilla voi tehdä vain niin paljon, [kuin] on vain niin monia paikkoja, joiden rahaston tarvitsisi käydä kauppaa bitcoinilla ja bitcoiniin liittyvillä arvopapereilla”,

sanoi Dorman.

Hän lisäsi myös, että tulevaisuudessa CME-konserni joutuu kohtaamaan kovaa kilpailua. 

CME lanseeraa kaksi taloudellisesti ratkaistua Shanghain kultafutuuria

Per ilmoitus, Shanghai Gold Futures on tuotetarjonta, joka perustuu Shanghai Gold Exchange (SGE): n alueelliseen kullan vertailuhintaan. Lanseerauksen on määrä olla 14. lokakuuta.

Lähde- Viserrys

Sopimukset ovat Yhdysvaltain dollarin ja kiinalaisen Renminbin määräisiä. Futuurit lanseeraa CME-Commodity Exchange Inc (COMEX). COMEXin Shanghai Gold -futuurit tarjoavat pääsyn arbitraasiin 100 oz: lla. Lisäksi se tallentaa marginaalin kompensoinnin edut COMEX 100 oz: n välillä. Gold Futures (GC) ja muut CME Group -tuotteet. Futuurit käyttävät Shanghai Gold Benchmark PM -hintaa (15:00 Kiinan normaaliaikaa) lopulliseen ratkaisuun.

Onko CME: n “Optioilla” sama vaikutus kuin Bitcoinin futuureilla? Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me