5 syytä miksi salausmarkkinat ovat Altcoin-kauden partaalla

mainos Phemex

Salausmarkkinat näyttävät olevan alt-kauden verkkotunnuksen tarkistamisen partaalla. DeFi: n lisäksi myös muut altcoiinit ovat olleet nousutrendissä parin viime viikon ajan, kun taas Bitcoin on pysynyt periaatteessa paikallaan. Keskikorkkien altcoiinien härkämarkkinoiden ja Bitcoin-hinnan välinen yhteys muodostaa vahvan tapauksen altcoin-juoksusta.

20 parhaan salausvaluutan keskimääräinen voitto markkina-arvon mukaan on yli 6%, kun taas Bitcoin käy kauppaa 100 dollarin alueella noin 9265 dollaria. Lisäksi kauppiaat näyttävät suosivan keskikorkeampia altcoineja yli huippukryptojen, kuten Ethereum [ETH], XRP, Bitcoin Cash [BCH] ja Litecoin [LTC]..

Vau se todella on $ ALT szn

– Koroush AK (@KoroushAK) 8. heinäkuuta 2020

DOGE-kolikkomania ja sosiaalisen median volyymit

DeFi-manian ohella yksi merkittävä esimerkki on Tikecok-Dogia-mania. Sosiaalisen median alustan käyttäjät ovat ilmeisesti aloittaneet trendin ostaa 25 dollaria DOGE: n arvosta ja rikastua, kun suuntaus tarttuu ja se saavuttaa 1 dollarin.

Dogecoin [DOGE] kehitettiin itse asiassa sarkastisena yrityksenä nostaa esiin pumppu- ja kaatopaikka kryptovaluutoilla. WhalePanda, varhainen Bitcoin-sijoittaja ja analyytikko muistiinpanoja,

Jackson loi Dogecoinin vitsi. Hän vihasi sitä, että ihmiset tosiasiallisesti ostivat, myivät, sijoittivat ja menettivät rahaa sen kanssa. Hän vastustaa melko vapaita markkinoita ja kapitalismia.

Lunar crush, analyysiyritys, joka keskittyy sosiaalisen median määriin twiittasi,

niitä oli 11356 $ doge sosiaalisessa viestissä mainitaan tänään 9 730 sosiaalisen avun tekijän joukosta. Se on kaikkien aikojen korkein.

Analyysinsa mukaan Chainlink [LINK], Cardano [ADA], Dogecoin [DOGE], VeChain [VET] ja ICX saivat parhaat pisteet yhdistämällä hinta ja sosiaalisen median suorituskyky.

Bitcoinin hallitsevuuden prosenttiosuus

Bitcoinin [BTC] määräävän aseman laajuus laajenee kaupankäyntimääriin ja on huomattavasti erilainen markkina-arvossa.

bitcoinin määräävän markkina-aseman salausmarkkinatBitcoinin hallitseva prosenttiosuus salausmarkkinoista (TradingView)

Bitcoinin hallitsevuus on pudonnut alle 50 ja 200 päivän EMA: n (eksponentiaalinen liukuva keskiarvo) ja on pudonnut alle Bitcoinin dominoinnin nousutrendin tuen..

Kauppiaiden on kuitenkin oltava varovaisia ​​muutoksen jatkumisessa. Suorakulmainen alue edustaa samanlaisen purkauman fraktaalianalyysiä vuoden 2019 alussa. Markkinat palasivat melko nopeasti Bitcoiniin, kun altcoineihin liittyvät voitot kasvoivat vuoden 2019 alussa. Tunnettu kauppias ja analyytikko, Cantering Clark (alias), twiittasi,

Ottaen huomioon, että salauksella on oma versio sektorin rotaatiosta DeFi: n, Midcapsin ja nyt yksittäisten naurettavien asioiden kanssa, kuten $ DOGE, sitä olisi vaikea kuvitella #Bitcoin ei hyöty positiivisemmista hinnoista eteenpäin, kunnes musiikkituolipeli on ohi.

2017 tunnelmat?

Vuoden 2017 ICO-kupla rakennettiin takana olevan innovatiivisen ja mahdollisesti tuottoisan virheen estoketjutekniikalle, joka muuntaa FinTechin ja eri teollisuudenalat hajautetun salauksen avulla. Nykyinen altcoinien nousu ei tunnu kierrätetyltä altcoin-juoksulta, mutta tuore pääoman sisäänvirtaus DeFi: n kautta. Tämä uusi pääoma pyrkii kiertämään tai etsimään mahdollisuuksia myös muissa projekteissa. DeFi-rahakkeiden markkina-arvo on noussut räjähdysmäisesti 7,4 miljardiin dollariin viime viikkoina.

Tämä on kuitenkin vasta nousun ensimmäinen vaihe, ja edellisen alt-kauden toistamiseksi sen on jatkuttava jonkin aikaa. Mati Greenspan, rahoitusanalyytikko ja Quantum Economicsin perustaja, joka toivoo jatkoa huomioitu onko alt-kausi täällä,

Ei. Kausi tarkoittaa, että se kestää jonkin aikaa. Tämä on enemmän kuin Alt-keskiviikko, toivoen muuttuvan Alt-heinäkuussa.

Stablecoin-tarjonnan nousu

Stablekiinien markkina-arvo on nostanut uusia korkeuksia joka päivä; tällä hetkellä 11,2 miljardia dollaria. Aiemmin rahanvirtaama vakioautoihin on toiminut salauksen härkämarkkinoiden edeltäjänä.

USD stablecoin-määräStablecoinin kumulatiivinen määrä (Lähde)

Lisäksi USD: n stablecoin-arvon nousun aste on yli kaksinkertainen vuoden 2019 alun nousuun verrattuna. Tämä Bitcoinin hinnan volatiliteetin laskun lisäksi muistuttaa jälleen vuotta 2019.

Altcoinsin markkina-arvo yhteensä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, altcoinien markkina-arvo on ylittänyt pitkän aikavälin laskevan trendilinjan viikkotasolla.

yhteensä2 markkina-arvoAltcoinsin markkina-arvo yhteensä (TradingView)

Elinkeinonharjoittajat odottavat sulkeutumista ja yhdistymistä trendilinjan yläpuolelle altcoin-juoksujen jatkamiseksi.

Mikä on sinun mukaansi alt-kauden todennäköisyys nykyisillä markkinoilla? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme.  

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me